Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει σας παρακαλώ.

Αγόρασα πρίν δύο εβδομάδες μια μητρική ASRock H61 PRO BTC LGA1155 η οποία με το που την άνοιξα είδα οτι είχε στραβά pin. Την πήγα πίσω στο μαγαζί και μου είπαν οτι δεν το αναγνωρίζουν και οτι είναι εκτός εγγύησης αυτη η ζημιά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Την πήγα σε ένα άλλο μαγαζί να την φτιάξουν αλλά και εκέι τίποτα. Και θέλω να ρωτήσω το εξής: μπορώ να βγάλω όλο το socket απο μία αλλη μητρική 1155 και να την αντικαταστήσω ? Και άν ναί πρέπει να είναι ίδια μητρική ακριβώς ή δεν παίζει ρόλο αυτο ?

post-263185-0-27947500-1443540374_thumb.jpg

Δημοσ.

ανεβασε μια φωτογραφια να δουμε πως ειναι το σοκετ.

θεωρητικα μπορει να γινει αλλαγη σοκετ, αλλα ειναι πολυ δυσκολο κι εχει πιθανοτητες αποτυχιας

Δημοσ.

αμα ειναι ελαφρως στραβωμενα ναι υπαρχει περιπτωση πολυ προσεκτικα να τα ισιωσεις.επισης μηπως τα στραβωσες καταλαθος οταν εβγαλες το socket cap?

• Like 1
Δημοσ.

Όχι αυτό δεν παίζει. Αφού μόλις έβγαλα το καπάκι προσεκτικά εννοείται, η πρώτη δουλειά που έκανα ήταν να κοιτάξω αν είναι στραβά τα pin. Απατεώνες !!!

Δημοσ.

για αυτο αλλη φορα που θα αγορασεις σοκετ ιντελ σε μητρικη να ανοιξης την μητρικη μπροστα στο μαζαζι να εισαι καλημενως.

δεν θα σου αρνηθεί.

Δημοσ.

Είναι καινούργια η μητρική η μεταχειρισμένη ?? Να αλλάξεις socket ξέχνα το.

καινούργια

για αυτο αλλη φορα που θα αγορασεις σοκετ ιντελ σε μητρικη να ανοιξης την μητρικη μπροστα στο μαζαζι να εισαι καλημενως.

δεν θα σου αρνηθεί.

Τώρα που την πάτησα αυτο είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Απο πιο κατάστημα έγινε η αγορά ? Ειχα παρόμοιο πρόβλημα με εναν επεξεργαστη απο AMD , που ενα pin ήταν στραβό.

Θα ορκιζόμουν ότι τόσα χρόνια ασχολίας με υπολογιστές δεν έχω ακουμπήσει pin ποτέ , παρόλαυτα το PLAISIO στη δική μου περίπτωση θεώρησε σχεδόν απίθανο να κατασκευάστηκε o επεξεργαστής με στραβωμένο pin .

μετά απο πολλές πιέσεις μου δέχτηκαν να προσπαθήσουν να το ισιώσουν και σε αρνητική περίπτωση θα μουν το άλλαζαν. Τελικά το ίσιωσαν.

Δημοσ.

καινούργια

Φαινόταν να έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί η μητρική όταν την άνοιξες ??

Αν όχι τότε επικοινώνησε κατευθείαν με την ASROCK και θα σου πουν αν θα στην αλλάξουν η όχι.

Δημοσ.

Απο πιο κατάστημα έγινε η αγορά ? Ειχα παρόμοιο πρόβλημα με εναν επεξεργαστη απο AMD , που ενα pin ήταν στραβό.

Θα ορκιζόμουν ότι τόσα χρόνια ασχολίας με υπολογιστές δεν έχω ακουμπήσει pin ποτέ , παρόλαυτα το PLAISIO στη δική μου περίπτωση θεώρησε σχεδόν απίθανο να κατασκευάστηκε o επεξεργαστής με στραβωμένο pin .

μετά απο πολλές πιέσεις μου δέχτηκαν να προσπαθήσουν να το ισιώσουν και σε αρνητική περίπτωση θα μουν το άλλαζαν. Τελικά το ίσιωσαν.

E-shop

Φαινόταν να έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί η μητρική όταν την άνοιξες ??

Αν όχι τότε επικοινώνησε κατευθείαν με την ASROCK και θα σου πουν αν θα στην αλλάξουν η όχι.

Όχι δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο.

Με την ASRock πώς να επικοινωνησω ?

Δημοσ.

E-shop

Οχ, ελπίζω να μην είναι από Κίνα η εισαγωγή.

Στείλε mail στην Asrock και εξήγησε τι συνέβη, από πού πείρες την μητρική και πότε. Κάνε και ένα scan την απόδειξη και στείλε την μαζί με το mail. 

Δημοσ.

E-shop

Οχ, ελπίζω να μην είναι από Κίνα η εισαγωγή.

Στείλε mail στην Asrock και εξήγησε τι συνέβη, από πού πείρες την μητρική και πότε. Κάνε και ένα scan την απόδειξη και στείλε την μαζί με το mail. 

Μπήκα στην ιστοσελίδα της ASRock την Ελληνική και πάτησα επικοινωνία και με έβγαλε κάτι διευθύνσεις απο τις ΗΠΑ δεν έβγαλα άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...