theoritikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έχουμε πάει για ποτό μια παρέα με 6 άτομα. Οι δυο από αυτούς από την ώρα που μπήκαμε στο μαγαζί και για μισή ώρα ήταν κολλημένοι στο κινητό. Στο 31 λεπτό εκνευρίζομαι και τους τα παίρνω από τα χέρια τους. Για τις επόμενες δυο ώρες, δεν τόλμησαν να τα ξαναβγάλουν από τις τσέπες
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως μερικά ζευγάρια μπορεί να περνάνε καλά κι έτσι! Δηλαδή βγαίνουν σε ένα ωραίο μέρος, πίνουν το καφεδάκι τους και μπαίνουν ίντερνετ από ένα άλλο περιβάλλον, όχι όλο από το σπίτι ή τη δουλειά!
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρόβλημα είναι ότι η παρέα που μπορεί να έχεις είναι gtp η οι φίλοι να μην είναι πραγματικοί φίλοι, η να μην έχουν κάτι να πούνε. Παλιά καθοντουσαν με ένα ποτό στο χέρι 3 ώρες περιμένοντας να πέσει καμιά γκομενα από τον ουρανό. Τώρα βγάζουν και κανα κινητό να κάνουν κάνα check in. Οι κλαρίνογαμπροί οι πεναμεκαλαδες και οι γκομενες που είχαν όνειρο καριέρας υποδοχή σε μαγαζί ίδιοι ήταν και πριν το Facebook. Δεν θέλετε μαλακιες στο feed σας? Τι τους έχετε φίλους? Εγώ στο fb έχω μόνο φιλους co workers η άτομα που έχω προσωπική επαφή, όχι 500 άτομα που δεν έχω δει ποτέ. 3
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα που εχει δημιουργηθει στους ανθρωπους απο το fb ειναι η αναγκη να προβαλλουν τα παντα!Που βγηκαν,τι ηπιαν,τι εφαγαν,με ποιους ηταν,τι φορεσαν! Παρουσιαση ανυπαρκτης ζωης και κυριως ανυπαρκτης επικοινωνιας.Μια επιδειξη και ουσια μηδεν.
totem_lost Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ανάγκη για επίδειξη και αυτοπροβολή υπάρχει υπήρχε και θα υπάρχει από τον καθένα μας όσο και να κράζουμε τώρα. Το fb το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα από άλλους και έβγαλε πολλά λεφτά. The end. Καλά το επόμενο βήμα είναι σε apps όπως tinder να υπαρχουν και 'hook up lists' σε κάθε χρήστη για να δείχνουν όλοι τι γκόμενες έριξαν. Και εννοείται και το κατάλληλο feedαρισμα: 'Κωστας recieved a blowjob from Πόπη... just a few minutes ago.' Πολλά ντάλαρς μυρίζομαι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα που εχει δημιουργηθει στους ανθρωπους απο το fb ειναι η αναγκη να προβαλλουν τα παντα!Που βγηκαν,τι ηπιαν,τι εφαγαν,με ποιους ηταν,τι φορεσαν! Παρουσιαση ανυπαρκτης ζωης και κυριως ανυπαρκτης επικοινωνιας.Μια επιδειξη και ουσια μηδεν. Καλά ναι Και τα εστιατόρια δημιούργησαν την πείνα στους ανθρώπους για να τους παίρνουν τα 50ρικα για 2 πιάτα φαγητό
manzah80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω να ανοιξω το κινητο τρεις μηνες.Οποιος με βρει σπιτι με βρηκε.Τους λες το χω παρατησει και νομιζουν οτι το λες για να τους αποφυγεις.Λογικο οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω να ανοιξω το κινητο τρεις μηνες.Οποιος με βρει σπιτι με βρηκε.Τους λες το χω παρατησει και νομιζουν οτι το λες για να τους αποφυγεις.Λογικο οκ. Γενικά ότι και να τους πεις θα νομίζουν ότι το είπες για να τους αποφύγεις Δοκίμασε το σε αποφεύγω. Θα εκπλαγείς που δεν θα το πιστέψουν
Chrisigia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή την έζησα την εποχή χωρίς κινητά και τη θυμάμαι πολύ καλά, να πω μόνο πως όταν βγαίνω με φίλους, μόνο τότε πραγματικά ξεχνάω το κινητό μου και τα social media. Χαίρομαι πραγματικά που δεν έχω χάσει την πραγματική απόλαυση της παρέας (της φυσικής παρέας, όχι της ηλεκτρονικής) και που δεν αισθάνομαι καμία απολύτως ανάγκη να κοιτάξω το κινητό μου όταν είμαι με φίλους. Λυπάμαι πραγματικά τα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τη ζωή χωρίς κινητά και που αποχαυνώνονται μέσα σε μία οθόνη... 3
sadako-san Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα που εχει δημιουργηθει στους ανθρωπους απο το fb ειναι η αναγκη να προβαλλουν τα παντα!Που βγηκαν,τι ηπιαν,τι εφαγαν,με ποιους ηταν,τι φορεσαν! Παρουσιαση ανυπαρκτης ζωης και κυριως ανυπαρκτης επικοινωνιας.Μια επιδειξη και ουσια μηδεν. Γιατί ανύπαρκτης? Το ότι τα δημοσιεύουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πραγματικούς φίλους, ότι δεν αγαπούν το ταίρει τους, ή ότι δεν περνάνε φανταστικά στα ταξίδια ή στις εξόδους τους. Με θλίβει η εμπάθειά σου. Επειδή την έζησα την εποχή χωρίς κινητά και τη θυμάμαι πολύ καλά, να πω μόνο πως όταν βγαίνω με φίλους, μόνο τότε πραγματικά ξεχνάω το κινητό μου και τα social media. Χαίρομαι πραγματικά που δεν έχω χάσει την πραγματική απόλαυση της παρέας (της φυσικής παρέας, όχι της ηλεκτρονικής) και που δεν αισθάνομαι καμία απολύτως ανάγκη να κοιτάξω το κινητό μου όταν είμαι με φίλους. Λυπάμαι πραγματικά τα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τη ζωή χωρίς κινητά και που αποχαυνώνονται μέσα σε μία οθόνη... Αυτό δεν κάνει τα σόσιαλ μίντια σατανικά. Πολλα παιδιά εχουν και άλλα χόμπι εκτός απ τη χρήση τεχνολ. γκάτζετς καθώς και φίλους.Και γω με την παρεα μου δεν τσεκαρουμε κινητά αλλα θα βγάλουμε φωτός καμια φορά από κατι ωραίο που καναμε
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή την έζησα την εποχή χωρίς κινητά και τη θυμάμαι πολύ καλά, να πω μόνο πως όταν βγαίνω με φίλους, μόνο τότε πραγματικά ξεχνάω το κινητό μου και τα social media. Χαίρομαι πραγματικά που δεν έχω χάσει την πραγματική απόλαυση της παρέας (της φυσικής παρέας, όχι της ηλεκτρονικής) και που δεν αισθάνομαι καμία απολύτως ανάγκη να κοιτάξω το κινητό μου όταν είμαι με φίλους. Λυπάμαι πραγματικά τα νέα παιδιά που δε γνώρισαν τη ζωή χωρίς κινητά και που αποχαυνώνονται μέσα σε μία οθόνη... Δεν συμφωνώ με αυτό κι άλλα παρόμοια. Κάθε εποχή έχει καλά και καλά και όσοι τη ζουν είναι τυχεροί σε κάτι και άτυχοι σε κάτι άλλο...έτσι θα λέγανε και για μας υποθέτω οι μεγαλύτεροι επειδή είχαμε ηλεκτρονικά παιχνίδια, πιο παλιά για τις τηλεοράσεις ή τα αυτοκίνητα κλπ 3
johnbond Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω εχω να ανοιξω το κινητο τρεις μηνες.Οποιος με βρει σπιτι με βρηκε.Τους λες το χω παρατησει και νομιζουν οτι το λες για να τους αποφυγεις.Λογικο οκ. Και με τι γκο...πέλες πως συνεννοείσαι; Αν βγεις να πας κάπου και τύχει κάτι στους άλλους πως σε ειδοποιούν οτι θα αργήσουν ή δε θα έρθουν; 1
manzah80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παω μεχρι εκει την ωρα του ραντεβου περιμενω κανα τεταρτο-εικοσαλεπτο αν δεν εχει ερθει ο αλλος την κανω.Φαντομας και ετσι. Οι γυναικες με βριζουν βασικα πως την εχεις δει και μας γραφεις τηλεφωνο δεν παιρνεις μηνυμα δεν στελνεις κτλ ε δεν σε γραφω απλα ετσι ειμαι δεν μπορω το κινητο με εκνευριζει.Δεν μπορω γενικα με τα τηλεφωνα καλα για μηνυμα αστο ουτε λογος αλλεργια.Μονο φεισμπουκ θα με βρεις γιατι το αφηνω ανοιχτο σπιτι και στο σταθερο.
efo355 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι έχει παραγίνει.....αλλά κοίτα τι μου την σπαει.... Φωτογραφία selfie γκομενας = 235 Likes , 3424 comments Σήμερα πόσταρα ένα βίντεο με πρόσφυγες στην Πλατεία Βικτωρίας δειχνοντας την τραγικότητα και την απόγνωση των ανθρώπων αυτών..........ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ !!! Φιλαράκι έχεις κωλαράκι να πετάξεις; Βυζάκι ή τουλάχιστον duck face με lip gloss ; Θες και like καημένε... Φυσικά αστειεύομαι αλλά και εσύ δεν έχεις καταλάβει τη σαβούρα κυκλοφορεί στο facebook ; 2
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα που εχει δημιουργηθει στους ανθρωπους απο το fb ειναι η αναγκη να προβαλλουν τα παντα!Που βγηκαν,τι ηπιαν,τι εφαγαν,με ποιους ηταν,τι φορεσαν! Παρουσιαση ανυπαρκτης ζωης και κυριως ανυπαρκτης επικοινωνιας.Μια επιδειξη και ουσια μηδεν. Στο bold διαφωνώ, το οτι ποστάρεις συνεχώς τα πάντα δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν έχεις άλλες μορφές επικοινωνίας με τα άλλους ανθρώπους, στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα