8elwADSL Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω σιχαθεί την υπερβολή με τις φωτογραφίες όλη τους η ζωή γυρνάει γύρω από αυτές,πάντου όπου και να πας θα βλέπεις υψωμένα κινητά να αστράφτουν...φωτο φωτο φωτο και αν δεν βγει καλή ξανά. Εχει χάσει το νόημα της η φωτογραφία πια παλιά εβγάζες φωτογραφία για να απαθανατίσεις μια ιδιαίτερη σου στιγμή όπως πχ η επίσκεψη σε ένα καινούριο μέρος,τώρα πια φωτογραφίες στο μπάνιο,στη κουζίνα,στο υπνοδωμάτιο,στο σαλόνι,στη καφετέρια,στο κλαμπ,ξανά στο κλάμπ,στο σπιτάκι του σκύλου,παντού! Το διαδίκτυο έχει γεμίσει εκατομμύρια άχρηστες φωτογραφίες. Καλά ας μην σχολιάσω την άλλη τη μλκια με τα τσεκ ιν,"Ο Γιωργος κολοτρυπίδης πίνει καφέ μαζί με τη Μαρία ξυνομουνίδου στο μπαλκόνι του" στα @@ μας δεν πίνεις καφέ στον πύργο του Αιφελ έλεος! 5
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά ας μην σχολιάσω την άλλη τη μλκια με τα τσεκ ιν,"Ο Γιωργος κολοτρυπίδης πίνει καφέ μαζί με τη Μαρία ξυνομουνίδου στο μπαλκόνι του" στα @@ μας δεν πίνεις καφέ στον πύργο του Αιφελ έλεος! νομίζω ότι εισαι ρατσιστής με τους πόντιους. 4
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κραζετε μόνο για να κράξετε. Είστε σαν τον παππού που έπαιζε μαντολίνο στη διαφήμιση Αν δεν σας αρέσει το fb μην κάνετε account. Αν δεν σας αρέσει που ένα ζευγάρι είναι και οι δύο στα κινητά, κοιτάξτε από την άλλη η βρείτε γκομενα που δεν κάθεται στο κινητό της, μαζί σας. Σημειωση: Δεν μπορώ να πω ότι περνάω ώρα στο Facebook ιδιαιτερα και ζήτημα να έχω ανεβάσει 15 φώτο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά νιώθω δέος οταν σκεπτομαι τι εχει καταφερει η εφαρμογή αυτή (επειχειρηματικα), και πόσο γρήγορα κατάφερε και κατέκτησε όλο τον πλανήτη. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κραζετε μόνο για να κράξετε. Είστε σαν τον παππού που έπαιζε μαντολίνο. Αν δεν σας αρέσει το fb μην κάνετε account. Αν δεν σας αρέσει που ένα ζευγάρι είναι και οι δύο στα κινητά, κοιτάξτε από την άλλη η βρείτε γκομενα που δεν κάθεται στο κινητό της μαζί σας. Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον. 2
alex_000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το να βγαινεις εξω με παρεα και να σαι ολη την ωρα στο κινητο ειναι μοδα και θα περασει. Σε 5-10 χρονια δε νομιζω να ασχολειτε κανεις με φιλους, παρεες κτλ Σε 10 χρόνια θα βγαινεις έξω μια φορά το χρόνο και δεν θα μπορεί το μυαλό σου να καταλάβει αν είσαι στο real world η σε virtual. Έχει να πέσει πάρα πολύ κράξιμο ακομα. Μην ξεχνάμε ότι το Facebook αγόρασε την occulus (πόσο πήγε το μαλι 2 bn?) 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Στο 20% του GDP το πήραν... Sorry για τις μαλακίες, έβρεξε για πρώτη φορά τους 2 μήνες που μαι δω και δεν έχουμε ρεύμα και είμαι άρρωστος...
Tilemaxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλακίες σας λέει, απ το πρωι μέχρι το βράδυ στο φβ είναι.;ρ Κραζετε μόνο για να κράξετε. Είστε σαν τον παππού που έπαιζε μαντολίνο στη διαφήμιση Αν δεν σας αρέσει το fb μην κάνετε account. Αν δεν σας αρέσει που ένα ζευγάρι είναι και οι δύο στα κινητά, κοιτάξτε από την άλλη η βρείτε γκομενα που δεν κάθεται στο κινητό της, μαζί σας. Σημειωση: Δεν μπορώ να πω ότι περνάω ώρα στο Facebook ιδιαιτερα και ζήτημα να έχω ανεβάσει 15 φώτο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά νιώθω δέος οταν σκεπτομαι τι εχει καταφερει η εφαρμογή αυτή (επειχειρηματικα), και πόσο γρήγορα κατάφερε και κατέκτησε όλο τον πλανήτη. Το πρόβλημα δεν είναι για το Facebook καθεαυτό αλλά για το lifestyle που επικρατεί γύρω απο αυτό. Στέλιο αν έχεις δεί έστω και ένα τσέκ-in μαζί με φωτό απο εμένα το τελευταίο διάστημα, να κάτσω να με χέσεις. Για την ακρίβεια, ο αριθμός ποσταρισμένων μου φωτό στο Facebook για το έτος 2015: 2. 1
tehAllantin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 το φεισμπουκ δεν θα το ξαναπιάσεις στο στομα σου, το φεισμπουκ. Εμένα με αρέσει και σπαμάρω αβέρτα, οχι οσο σπάμαρα παλιότερα αλλα οκ, μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε. το θέμα με το φβ είναι ότι είναι μία εξέλιξη/προέκταση της κενωνίας. Παλιότερα προσπαθούσες να δείξεις ότι είσ'ωραίος και μετράς και περνας καλά κλπ μέσω άλλων μέσων, τώρα ο ναρκισσισμός και το ψώνιο χτυπήσαν εκεί, και στο ινσταγκραμ ξερωγω. Στην ουσία δεν έχει αλλάξει και πολύ ο κόσμος, απλά η συλλογή και διανομή της πληροφορίας έχει γίνει τόσο εύκολη για τον κάθε παντελώς άσχετο που καταλήγουμε να τη λουζόμαστε μέχρι τα αυτχία. (αν πχ η κάργια έπρεπε να περιμένει 2μιση λεπτά να ανεβάσει φωτό των 5mb θα το σκεφτόταν διπλά να το κάνει) 3
gdriver Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πάντως το να κοιτάει κάποιος το κινητό ή να κάνει πως μιλάει ή ακόμη και να μιλάει , έχω παρατηρήσει πως γίνεται και για "ξεκάρφωμα" - αμηχανία. π.χ. ξέρω άτομα που ντρέπονται να περιμένουν μόνοι τους στον ηλεκτρικό ή να ταξιδεύουν μόνοι τους με λεωφορείο ή οποιδήποτε άλλο μέσο. Αμέσως πιάνουν το κινητό και το παίζουν άνετοι. χαρακτηριστικότερο παράδειγμα , 2 άτομα σε τραπέζι της καφετέριας, μόλις σηκωθεί ένας από τους 2 να πάει τουαλέτα , σε χρόνο dt το άλλο άτομο έχει πιάσει κινητό γιατί ντρέπεται να κοιτάει μετέωρα από εδώ και από εκεί μέχρι να γυρίζει ο 'αλλος. Σε μεγαλύτερο βαθμό αυτό το κάνουν οι γυναίκες πάντως από παρέες σπανίως έχω πετύχει να μη μιλούν μεταξύ τους και να κοιτούν κινητά. αυτό το έχω παρατηρήσει περισσότερο σε ζευγάρια. είτε πλακίδιο, είτε κινητό , είτε εφημερίδα- περιοδικό. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κραζετε μόνο για να κράξετε. Είστε σαν τον παππού που έπαιζε μαντολίνο στη διαφήμιση Αν δεν σας αρέσει το fb μην κάνετε account. Αν δεν σας αρέσει που ένα ζευγάρι είναι και οι δύο στα κινητά, κοιτάξτε από την άλλη η βρείτε γκομενα που δεν κάθεται στο κινητό της, μαζί σας. Σημειωση: Δεν μπορώ να πω ότι περνάω ώρα στο Facebook ιδιαιτερα και ζήτημα να έχω ανεβάσει 15 φώτο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά νιώθω δέος οταν σκεπτομαι τι εχει καταφερει η εφαρμογή αυτή (επειχειρηματικα), και πόσο γρήγορα κατάφερε και κατέκτησε όλο τον πλανήτη. Δεν θα κλεινω τα ματια μου στην αληθινη πραγματικοτητα για το πως εχουμε καταντησει την σημερον ημερα.Εσυ το θεωρεις φυσιολογικο?Μπραβο σου,εγω δεν το θεωρω και θα το σχολιασω. Ειναι πολυ λυπηρο να μη καταλαβαινουν μερικοι οτι με το να ασχολεισαι με το κινητο οταν εισαι εξω με παρεα ειναι πολυ ασχημο. Οι λογοι ειναι προφανεις για μενα.
Gtr34 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αδιαφορείς για το τι κάνει ο διπλανός σου και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει διαφορά απ' το να σκοτώνεις την ώρα σου στο τρένο με το κινητό, απ' το να βγείς υποτίθεται για να διασκεδάσεις με παρέα, και να είστε όλοι ο καθένας μπροστά απο μια οθόνη. Μισο, στο ΜΕΤΡΟ τι εποικοδομητικο μπορει να κανει ο αλλος? Ειναι θεμα επιλογης το να διαβασεις βιβλιο, εφημεριδα ή να κοιτας την οθονη του κινητου σου. Εναλλακτικα μπορεις να κοιτας με κενο βλεμμα τον κοσμο σκεπτομενος το οτιδηποτε (οπως κανω εγω), αλλα κατατα δεν το κατακρινω εκει. Τωρα προσωπικα μου ειναι ξενο ως φιλοσοφια σε μια παρεα να ειναι ολοι με το κινητο τους παρολο που το εχω δει να συμβαινει. Αλλα δε μου φαινεται και ιδιαιτερα ασχημο απο τη στιγμη που ειναι ολοι στη φαση τους. Αυτο που ειναι ομως ασχημο ειναι οταν σε μια παρεα ειναι ενας ο οποιος δεν εχει το κινητο στο χερι και κοιτα τριγυρω awkwardly μεχρι να το αφησει καποιος ή οταν σε μια παρεα ειναι ενας δυο που εχουν καρφωθει στο κινητο τους σνομπαροντας την παρεα πετωντας μονο καμια ατακα οταν κατι τους φανει ενδιαφερον. εγώ δεν είπα ότι ειναι κακό που κοιτούσαν το κινητό τους εκείνη τη στιγμή, αυτό π είπα είναι ότι φαινόταν κάπως περίεργο να είναι 5-6 άτομα και να κοιτούν το κινητό τους. Όντως σ'αυτήν την περίπτωση δν είναι τπτ τόσο σπουδαίο, αλλά αν είσαι έξω με παρέα, πράγματι είναι άσχημο.
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Κραζετε μόνο για να κράξετε. Είστε σαν τον παππού που έπαιζε μαντολίνο στη διαφήμιση Αν δεν σας αρέσει το fb μην κάνετε account. Αν δεν σας αρέσει που ένα ζευγάρι είναι και οι δύο στα κινητά, κοιτάξτε από την άλλη η βρείτε γκομενα που δεν κάθεται στο κινητό της, μαζί σας. Σημειωση: Δεν μπορώ να πω ότι περνάω ώρα στο Facebook ιδιαιτερα και ζήτημα να έχω ανεβάσει 15 φώτο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά νιώθω δέος οταν σκεπτομαι τι εχει καταφερει η εφαρμογή αυτή (επειχειρηματικα), και πόσο γρήγορα κατάφερε και κατέκτησε όλο τον πλανήτη. Την ιστορία του Facebook μπορείς να τη δεις στην καταπληκτική ταινία 'The Social Network'. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα