Tilemaxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, είτε λυπηρό είτε οχι, δεν μπορούμε ως μονάδες να αλλάξουμε νοοτροπίες που κακά τα ψέμματα είναι παγκόσμιες. Απλά καθόμαστε στα αβγά μας σαν απλοί παρατηρητές. Μα δεν διαφωνώ σε αυτό. Απλά συζήτηση θέλω να γίνει πάνω στο θέμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ. Είναι μια αλήθεια οτι έχει καταντήσει έτσι η κοινωνία.
groot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Drama queen thread γιατί κάποιος πιστεύει ότι αξίζει παραπάνω προσοχή από αυτή που έχει ή πιστεύει ότι θα έχει εάν αποκτήσει την συμπεριφορά αυτών με τους οποίους συγκρίνει τον εαυτό του.... 3
Mau-Maus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω μια απορία μόνο, αφού το βλέπουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και μας ενοχλεί τότε ποιοι το κάνουν..? 5
GreekMonkey Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί μωρέ σαν τι άλλο θέλετε να κάνετε όταν είστε για καφέ; Για μένα το ίδιο πράγμα είναι είτε μιλήσεις για γκόμενες, είτε για αθλητικά, είτε κοιτάζεις το κινητό. Σημαίνει πως είτε βαριέσαι, είτε ακόμα δεν έχεις την οικιότητα με τον άλλον για κάτι πιο σοβαρό. Φυσικά και αποδεκτά όλα. Ότι θέλει κάνει ο άλλος και η κοινωνία ολόκληρη. Εγώ με νοιάζει τι κάνω. Μιλάτε για πραγματική επικοινωνία λες και ξέρετε τι είναι. 2
LiquidTroll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά έχω το ΦΒ πιο πολυ για ενημέρωση και λιγοτερο για επικοινωνια. Αντί να έχω 10 σάιτς ανοιγμένα , έχω ένα κύκλο με όλα τα ενημερωτικά σάιτς στο ΦΒ , οπότε μπαίνω μέσα και βλέπω τι ποστάρουν. Ε καμια φορά επικοινωνω με φίλους , και καμια φορά κοιτάω και κανα γκομενάκι
Iris_89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι πως τις περισσότερες φορές θέλω να πάρω μέρος σε διαγωνισμούς και ζητάνε οπωσδήποτε fb. 1
tritonas00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Την τελευταία τριετία-τετραετία οερίπου, οπουδήποτε και να βγείς πλέον βλέπεις το ίδιο πράγμα: Αποχαυνωμένα όντα τα οποία θα είναι μπροστά στο κινητό, είτε βρίσκονται σε κλάμπ, είτε για φαϊ, είτε οπουδήποτε αλλού. Ολόκληρες παρέες δεν επικοινωνούν μεταξύ τους αφού είναι αφοσιωμένες μπροστά στην οθόνη. Να βάλουν το τελευταίο τσεκ-ιν που θα συνοδεύεται με σέλφι, να πάρουν την ημερήσια δόση αυτοικανοποίσης τους μέσα απο μερικά δεκάδες like. Αυτή είναι η κοινωνία και η "πρόοδος" που φανταζόμασταν στις αρχές του 21ου αιώνα; Να τα χέσω όλα αυτά όταν το επίπεδο της πραγματικής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων έχει πιάσει εντελώς πάτο. Προσωπικά όταν θα βγώ, θα βγώ. Θα αφήσω το κινητό στην άκρη και απλά θα κάνω τα πράγματα που έκαναν.. κάποτε όταν έβγαιναν. Πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η κατάσταση πλέον; Θα είναι μια κοινωνία "socially connected" αλλά στον πυρήνα της καταθλιπτική και συναισθηματικά ανάπηρη; Δυστυχως ετσι ειναι. Οπως ειπε και ο Gi0, δεν φταιει το μεσο αν το χρησιμοποιουν βληματα ολκης. 3
_hopelesscase_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ βλέπω μια φορά τη βδομάδα στο ινσόμνια να ανοίγει συνεχώς το ίδιο θέμα και μου φαίνεται πολύ μίζερο (και να σκεφτείτε δεν έχω πια φβ) 5
firewalker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν έχουμε ένα βιβλίο ο ένας, εφημερίδα ο άλλος και περιοδικό τα κορίτσια και ασχολούμαστε με αυτά;
GreekMonkey Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Και καμια φορά κοιτάω και κανα γκομενάκι Πονηρούληηηηηηηηηηηηηη, τουλάχιστον πατάς like για το οφθαλμόλουτρο που σου παρουσιάζουν;
coffeex Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή εσένα δεν σε ενοχλεί που σε ένα τραπέζι κάθονται 5 νέοι άνθρωποι και δεν ανταλλάσουν ούτε κουβέντα παρά μόνο ασχολούνται με τα κινητά τους. Είναι φυσιολογικό αυτό? Δεν ισχύει μόνο για τους νέους.. έχω δει photo από γνωστούς μου 5-6 άτομα σε τραπέζι με ηλικίες 40+ - 65 να χαζεύουν στα κινητά τους.
warlock9_0 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σταματήστε να κάνετε παρέα με πανηλιθιους και χαζογκόμενες problem solved, next 9
idomeneas7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να απαγορευτούν τα κινητά στις καφετέριες και να γυρίσουμε στα παλιά που κοίταζαν κάτω, έτρωγαν τα νύχια τους, έπαιζαν με τα μαλλιά τους, διάβαζαν τον κατάλογο λες και ήταν σύγγραμα, μέτραγαν τις καρέκλες κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα