Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Windows 8.1 Enterprise σε Windows 10 professional

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω ένα pc με windows 8.1 Enterprise και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αναβαθμίσω σε windows 10 professional.

Η μία περίπτωση που ξέρω είναι να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 8.1 pro και μετά να το αναβαθμίσω σε windows 10 pro με το εργαλείο της microsoft.

Έχω ακούσει χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες ότι κυκλοφορεί μία εφαρμογή που μπορεί να κάνει την αναβάθμιση από windows 8.1 Enterprise σε windows 10 professional, γνωρίζει κάποιος για αυτή την εφαρμογή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Όπως ανέφερα η έκδοση που έχω είναι Windows 8.1 Enterprise, αν κάνω καθαρή εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση με το κλειδί τι κάνω; 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση γιατί δε θα δουλέψει το κλειδί.

Επίσης, οι enterprise εκδόσεις διανέμονται μέσω volume licencing και όχι μέσω απλών consumer κλειδιών, οπότε η αναβάθμιση τους δεν γίνεται έτσι απλά και ούτε μπορείς να πας σε άλλη έκδοση των windows..

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση γιατί δε θα δουλέψει το κλειδί.

Επίσης, οι enterprise εκδόσεις διανέμονται μέσω volume licencing και όχι μέσω απλών consumer κλειδιών, οπότε η αναβάθμιση τους δεν γίνεται έτσι απλά και ούτε μπορείς να πας σε άλλη έκδοση των windows..

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...