Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την στιγμή που κάνεις hack είναι παράνομο καμία σχέση δεν έχει άμα είναι δικό σου το account.

Επίσης το Facebook δεν είναι το site ενός μίνι μάρκετ για να μπαίνει όποιος γουστάρει και να κάνει ότι θέλει.Είναι το Ν.1 social media site και τα μέτρα ασφαλείας είναι στο θεό...Εκτός αν βρεις από εδώ μέσα κανα ταλέντο να το καταφέρει.

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άκου φίλε μου. Αν κάποιος μπορούσε αυτή τη στιγμή να χακάρει το facebook θα το είχε κάνει ήδη. Υπάρχουν ένα κάρο λογαριασμοί διασήμων. Άμα κάποιος μπορούσε θα τους είχε χακάρει και θα είχε μαζέψει ΤΑ λεφτά από το facebook που θα παρακαλάει να τους πει πως το έκανε, απο donates etc. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και σχεδόν κανείς παγκοσμίως δεν ξέρει πως να το κάνει και ιδίως οι geeks σε αυτό το forum.

• Like 3
Δημοσ.

ειπαμε του ζηταει 40 ευρω τι δεν καταλαβετε. ρε σεις οταν πατε να πειτε μια μαλακια σκεφτειτε πιο πριν οτι μιλατε σε ατομα με iq πανω απο 10 . φιλε η ιστορια σου μπαζει απο παντου . Πρωτων κανενας δεν σου χακαρε τον λογαριασμο . απλα δεν γινεται . αν στο εκανε στο εκανε μεσω phishing που στην περιπτωση αυτην φταις εσυ . δευτερων ποτε το facebook δεν θα σου ζτησουσε λεφτα για να σου επαναφερει ενα λογαριασμο . τριτων πολυ απλα πας στο support πας στην ενοτητα που λεει περι hacking και σου αποστελουν ενα Link στο email σου η στο κινητο σου αν το εχεις δηλωσει . ξαναπροσπαθησε την επομενη φορα χωρις να υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων 

• Like 1
Δημοσ.

ειπαμε του ζηταει 40 ευρω τι δεν καταλαβετε. ρε σεις οταν πατε να πειτε μια μαλακια σκεφτειτε πιο πριν οτι μιλατε σε ατομα με iq πανω απο 10 . φιλε η ιστορια σου μπαζει απο παντου . Πρωτων κανενας δεν σου χακαρε τον λογαριασμο . απλα δεν γινεται . αν στο εκανε στο εκανε μεσω phishing που στην περιπτωση αυτην φταις εσυ . δευτερων ποτε το facebook δεν θα σου ζτησουσε λεφτα για να σου επαναφερει ενα λογαριασμο . τριτων πολυ απλα πας στο support πας στην ενοτητα που λεει περι hacking και σου αποστελουν ενα Link στο email σου η στο κινητο σου αν το εχεις δηλωσει . ξαναπροσπαθησε την επομενη φορα χωρις να υποτιμας την νοημοσυνη των αλλων 

Yπάρχει και η εκδοχη όπου καθόταν σε κάποιο pc, είχε ανοιχτό το fb, για κάποιο χ-y λόγο έφυγε από τον υπολογιστή ξεχνώντας το fb ανοιχτό. Ο γνωστός είδε ανοιχτές πόρτες και κάνει ότι θέλει πλέον με το λογαριασμό. Για να του δώσει το νέο pass του ζητάει 40αρι και ο φίλος μας κάνωντας μια τελευταία προσπάθεια είπε να μπει στο insomnia μπας και... Σίγουρα από λάθος του κατάφεραν και του κλεψαν το λογαριασμό αλλά δε νομίζω πως υποτιμά τη νοημοσύνη μας και θέλει απλά να 'χακαρει' το λογαριασμό της Μαιρούλας.

Δοκίμασε με ταυτότητα που σου πε το @παπι ή ζήτα από φίλους σου να κάνουν αναφορα το προφιλ για να κλειδώσει.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εδωσα 100 στο face για να ξεκπλοκαρει το λογαριασμο μου. για την ακριβεια σε ενα φιλο μου τα εδωσα που εχει σχεση με το face.

καταφερε και επανεφερε τον κωδικο μου(123456)!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Yπάρχει και η εκδοχη όπου καθόταν σε κάποιο pc, είχε ανοιχτό το fb, για κάποιο χ-y λόγο έφυγε από τον υπολογιστή ξεχνώντας το fb ανοιχτό. Ο γνωστός είδε ανοιχτές πόρτες και κάνει ότι θέλει πλέον με το λογαριασμό. Για να του δώσει το νέο pass του ζητάει 40αρι και ο φίλος μας κάνωντας μια τελευταία προσπάθεια είπε να μπει στο insomnia μπας και... Σίγουρα από λάθος του κατάφεραν και του κλεψαν το λογαριασμό αλλά δε νομίζω πως υποτιμά τη νοημοσύνη μας και θέλει απλά να 'χακαρει' το λογαριασμό της Μαιρούλας.

Δοκίμασε με ταυτότητα που σου πε το @παπι ή ζήτα από φίλους σου να κάνουν αναφορα το προφιλ για να κλειδώσει.

Δηλαδη logare στον λογαριασμο του,πηγε στις ρυθμισεις,στην αλλαγη κωδικου,εβαλε ΞΑΝΑ τον υπαρχων κωδικο που του ζητάει οταν θελει να αλλαξει κωδικο,και μετα σηκωθηκε απ το pc και το αφησε ετοιμο για να πληκτρολογησεις τον νεο κωδικο.

Μαλιστα.

:)

Δημοσ.

Δηλαδη logare στον λογαριασμο του,πηγε στις ρυθμισεις,στην αλλαγη κωδικου,εβαλε ΞΑΝΑ τον υπαρχων κωδικο που του ζητάει οταν θελει να αλλαξει κωδικο,και μετα σηκωθηκε απ το pc και το αφησε ετοιμο για να πληκτρολογησεις τον νεο κωδικο.

Μαλιστα.

:)

Nαι,ναι το κάνω συχνά και εγώ

Δημοσ.

τον παρατησε η γκομενα και ψαχνει τροπο να της κανει πουστια κατα 90 %

χαχαχα εγώ της πρώην κοπελιάς μου τον βρήκα στην τύχη..  :-D

Δημοσ.

Η μπορεις καλεστα να κατσεις να μαθεις assembly,C,html,mysql κτλ κτλ κτλ και να αφιερωθεις εκει για να το σπασεις,πιστευω πριν πανε τα εγγονακια σου φανταροι να τα εχεις καταφερει  :-)  :-)  :-) Πλακιτσα κανουμε ε?μην μου θυμωσεις  :-) 

Δημοσ.

Η μπορεις καλεστα να κατσεις να μαθεις assembly,C,html,mysql κτλ κτλ κτλ και να αφιερωθεις εκει για να το σπασεις,πιστευω πριν πανε τα εγγονακια σου φανταροι να τα εχεις καταφερει  :-)  :-)  :-) Πλακιτσα κανουμε ε?μην μου θυμωσεις  :-)

Η βάζει απλά βάζει ένα keylogger στον υπολογιστή της .

Δημοσ.

Ρε ΦΛΩΡΟΙ όλοι σας!

Λοιπόν δώστε βάση να πάρετε γραμμή τι παίζει. Την επόμενη φόρα που κάποιος κάνει τέτοιο thread αμέσως αλλάζετε αβαταρ σε φάση ματριξ, υπογραφή με 1337speak και απαντάτε με σοβαρό τόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...