Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi4C απο Κινα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω το παραπάνω κινητό απο Κίνα και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα.

1)Γιατι μέσω PayPal? Λέτε αν γινει η στραβή παίρνεις τα χρήματα σου πίσω αλλα επειδή δεν έχω PayPal δεν ξερω πως ακριβώς θα μπορέσω να παρω τα χρήματα μου πίσω

2)Επιλογές για root ή developers edition δε μου βγάζει. Εγω στα αγγλικά θέλω να ειναι, αλλα να μπορώ να βαζω custom roms κλπ. Επομένως, τι σχόλιο να,βάλω ώστε να μπορώ να εχω αυτη τη δυνατότητα?

Δημοσ.

Είναι καινούργιο κινητό, δεν έχουν ασχοληθεί πολύ. Αλλά από rom είναι η miui που πάντα υπάρχουν αναβαθμίσεις και στα ελλληνικά στο https://xiaomi-miui.gr/.

To πιο σημαντικό του μείον είναι ότι δεν πέρνει επεκτάσιμη μνήμη. Εγώ που γλυκοκοιτάζω τα xiaomi τείνω στο πιο φθηνό και αξιόλογο xiaomi redmi note 2.

1) Εννοείται οποιαδήποτε αγορά στο ιντερνετ εκτός Ελλάδος, με paypal η μόνη σου ασφάλεια εάν τυχόν δεν έρθει το προιόν να πάρεις τα λεφτά σου πίσω!

Στο Paypal  --> Θα πας στο Resolution center --> Report a problem --> Report a transaction problem
--> Item dispute και συνεχίζεις από εκεί και πέρα με βάση τι σου ζητάει.

Στο Resolution center υπάρχει και το Resolution Center tutorials όπου μπορείς να βρεις οδηγίες.

2)Για το συγκεκριμένο εάν βγει αργότερα ρομ θα είναι miui και λογικά θα την βρεις στο παραπάνω site που σου είπα. Όλες οι ελληνικές ρομ miui έχουν συνήθως ροοτ.

Δημοσ.

Θα παρω την εκδοση με τα 32 GB και σιγουρα δε θα χρειαστω περισσοτερα επομενως δεν βρισκω καποιο αλλο μειον στο κινητο. Ναι ρωταω ομως για να ξερω αν χρειαζεται να αναφερω κατι σχετικα με τη γλωσσα κλπ. Στο Mi4 για παραδειγμα πολλα ατομα ζητανε ελληνικη εκδοση. Στο συγκεκριμενο κινητο,αν δεν αναφερω κατι για root ή rom,θα εχω θεμα με το περασμα rom?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...