pavloa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να πάρω δύο πολύπριζα apc https://www.skroutz.gr/s/3088152/APC-P5B-GR-5-Schuko.html Θέλω να συνδέσω πάνω του πλυντήριο ρούχων έναν καταξύκτη και ένα ψυγείο.. Θα τα σηκώσει ή θα έχω θέμα?
La_MoRt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικότερα όλες οι ηλεκτρικές συσκευές τέτοιου τύπου είναι βαριές και ειδικά αυτές που αναφέρεις. Εγώ θα πρότεινα να μη τα βάλεις όλα μαζί, ειδικά για το πλυντήριο ξέρω ότι έχει ενισχυμένο καλώδιο επίτηδες για αυτό το λόγο. Ας περιμένεις όμως και άλλες γνώμες από πιο ειδικούς να σου πούνε.
Roger Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πλυντηριο ρουχων σε πολυπριζο? Τα πλυντηρια πρεπει να εχουν δικη τους γραμμη με 2,5αρι καλωδιο και δικη τους ασφαλεια 16Α στον πινακα. 2
pavloa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τόσα χρόνια σε πολύπριζο το έχουμε και δεν έπαθε τίποτα...αλλά θα το βάλω χόρια ...
Roger Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Τοσα χρονια το λειτουργειτε ετσι,δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα