Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιος πιστευει οτι δεν παρακολουθειται, ασχετα αν προκειται για MS, Apple, Google, ας δοκιμασει ενα πειραμα.Για λιγες εβδομαδες ας ανταλλασει email με καποιον φιλο για βομβες, σχεδιο ανατιναξης σε ΗΠΑ, κλπ. και να δουμε αν θα αποκτησει δικο του δορυφορο η οχι... :P :p

• Like 7
Δημοσ.

σφίγγουν τα πράγματα.. όσο βαδίζουμε προς το μέλλον τελειώνει ιδιωτικότητα & προσωπικές ζωές! μια με τα κινητά μια με τα windows pc-internet είμαστε περικυκλωμένοι και κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει και δρόμος διαφυγής

• Like 1
Δημοσ.

Και χωρίς MS account login μια χαρά δουλεύουν τα 10.

Υπάρχουν οι επιλογές να απενεργοποιήσεις ότι μπορείς. Πέρα απ' αυτό, "whatever".

Να πληρώσετε VPN οι ψυχάκιδες.

Αυτός που χρησιμοποιεί VPN είναι ψυχάκης εσύ τι είσαι; Προβατάκης;

Αυτό που δεν μπορεί κανένας από εσάς που δεν έχει "κάτι να κρύψει" την άποψη του χωρίς να προσβάλει τους υπόλοιπους δείχνει πολλά.

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς ισχύει το διαχρονικό ότι αν κάποιος είναι στο διαδίκτυο τέλος. Δηλαδή, ή δεν μπαίνεις ποτέ ή είσαι εκτεθειμένος. Δεν ξέρω βέβαια τι κάνουν τα ghostery κ.λ.π addons.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οπως επίσης και το 90% των δολοφώνων δηλώνουν αθώοι...

still πρέπει να αποδείξεις την ενοχή τους, όχι αυτοί την αθωότητά τους :P

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι καποιοι εδω μεσα εχετε την εντυπωση πως αν θελουν να σε παρακολουθησουν τα Win10 δεν θα σταθουν εμποδιο και θα σταθουν σαν εμποδιο τα Win7 πχ η το OS X ;

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς ισχύει το διαχρονικό ότι αν κάποιος είναι στο διαδίκτυο τέλος. Δηλαδή, ή δεν μπαίνεις ποτέ ή είσαι εκτεθειμένος. Δεν ξέρω βέβαια τι κάνουν τα ghostery κ.λ.π addons.

Δεν εκτίθεσαι αν προσέχεις...Το διαδίκτυο είναι εργαλείο,φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί των άνθρωπο και όχι για το αντίθετο...Πολλά πράγματα και υπηρεσίες όπως τα ξέρουμε σήμερα δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς το ίντερνετ...Από την άλλη σίγουρα είναι και ένας τρόπος ψυχαγωγίας για μερικούς αλλά όλα πρέπει να έχουν και ένα όριο...Αν κάνεις ορθολογική χρήση του ίντερνετ και προσέχεις να μην δίνεις τα στοιχεία σου σε κάθε ένα site,χρησιμοποιείς nicknames και όχι το πραγματικό σου όνομα και δεν βγάζεις φωτογραφίες σου στην φόρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...Αν πάλι η ζωή σου είναι τόσο άδεια που χρειάζεσαι τα like ή είσαι τόσο Νάρκισσος που θες να σχολιάζουν την φάτσα σου στο facebook ή σε αρέσει να δίνεις ραπόρτο για το κάθε τι στο twitter κτλπ κτλπ τότε δεν είσαι μόνο εκτεθειμένος αλλά και βλάκας.

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος πιστευει οτι δεν παρακολουθειται, ασχετα αν προκειται για MS, Apple, Google, ας δοκιμασει ενα πειραμα.Για λιγες εβδομαδες ας ανταλλασει email με καποιον φιλο για βομβες, σχεδιο ανατιναξης σε ΗΠΑ, κλπ. και να δουμε αν θα αποκτησει δικο του δορυφορο η οχι... :P :P

Το μόνο που θα αποκτήσει, είναι ένας λάκκος βάθους 3μ, στη μέση της ερήμου Σαχάρας, λίγο πριν το τέλος της 1ης εβδομάδας!

• Like 2
Δημοσ.

Τα δοκίμασα για 3 εβδομάδες περίπου, αντί να μου προσφέρουν κάτι μάλλον το αντίθετο γινόταν, γενικά είναι ένα αρκετά intrusive λογισμικό το οποίο καταντάει στο τέλος και εκνευριστικό σε σημείο κωμικοτραγικό (τσόντες από photos στη start screen και άλλα τέτοια!)

Η Microsoft το γυρίζει από Software company σε Services τύπου google με τον Ινδό αφεντικό, προτιμούσα τον Balmer και ας ήταν και geek. Επέστρεψα στα 7 χωρίς καθόλου τύψεις, θα ζήσουν στη μικρομαλακή και χωρίς εμένα ;)

+Το πιο θετικό τους χαρακτηριστικό είναι το rollback στην προηγούμενη έκδοση εντός 30 ημερών!

• Like 2
Δημοσ.

Θα επρεπε απλα να υπαρχει μια επιλογη να απενεργοποιουνται οι υπηρεσίες συλλογής δεδομένων τελειως.

Γιατί τωρα ακόμα και αν απενεργοποιήσεις ολες τις επιλογες απο την καρτέλα privacy συνεχίζουν να στελνουν στοιχειά στη μαμα ms.

Έχω fb άλλα ελέγχω Εγω τι πληροφορίες θα φαίνονται.

Πείτε με παρανοϊκό αλλα δε γουσταρω να ξερει η microsoft ποτε παιζω παιχνίδια, ποτε δουλευω, τι αρχεια ανοιγω κτλ.

Η ms δεν ψαχνει τρομοκράτες απλα συλλέγει πολύτιμα στατιστικά δεδομένα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Myerson, η πρακτική αυτή βοήθησε στο να έχει έτοιμη η εταιρεία μία διόρθωση για ένα προβληματικό οδηγό κάρτας γραφικών, μέσα σε 24 ώρες.

το skype που πετάει συνέχεια error όταν θέλω να κλείσω τον υπολογιστή , δεν το βλέπουν να το φτιάξουν? 

• Like 1
Δημοσ.

Αν όλα είναι σχετικά, τότε τί να πούμε για τo facebook ή τη google?

Στο facebook ειναι δικο σου θεμα τι θα μοιρασεις και τί όχι, μπορώ να βάλω ότι στοιχεία θέλω, το gmail δε το αφηνω ποτε συνδεδεμένο, ενω τωρα θελω δε θελω μαζευουν πληροφορίες για το καλό μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...