rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε περιστερι? Σαν πολυ αγαθος δεν εισαι? Την κοσμοθεωρια την ξερουμε ολοι. Το τι γινεται στη πραγματικοτητα εσυ μπορεις να μας πεις? 2
aspirini Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αναρτηση στο facebook με greeklish φυσικα .. NA eimaste edw sto XXX kafe (με τοποθεσια στο χαρτη φυσικα) mazi me ton tade tade tade tade kai syzhtame thn ypoklopi dedomenon apo thn MS... Εντος δεκαλεπτου και μια δυο φωτογραφιες στο instagram με τις μουρες ολης της παρεας φυσικα με tag trelo pareaki . Αργοτερα μπαινουμε και στο insomnia να κατηγορησουμε φυσικα την MS για την κλοπξ των "πολυτιμων" δεδομενων μασ φυσικα αυτα ιεναι προιον φαντασιας αλλα για το 80-90% των ατομων αυτο ισχυει.
adtakhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αναρτηση στο facebook με greeklish φυσικα .. NA eimaste edw sto XXX kafe (με τοποθεσια στο χαρτη φυσικα) mazi me ton tade tade tade tade kai syzhtame thn ypoklopi dedomenon apo thn MS... Εντος δεκαλεπτου και μια δυο φωτογραφιες στο instagram με τις μουρες ολης της παρεας φυσικα με tag trelo pareaki . Αργοτερα μπαινουμε και στο insomnia να κατηγορησουμε φυσικα την MS για την κλοπξ των "πολυτιμων" δεδομενων μασ φυσικα αυτα ιεναι προιον φαντασιας αλλα για το 80-90% των ατομων αυτο ισχυει. Den exoume oloi facebook kardia mou ..... Το ότι έχουν πιαστεί Μ@λ@#ες μερικά εκα/ρια άτομα σε παγκόσμιο επιπεδο δεν πάει να πει πως είμαστε όλοι ... EGO GIATI να φακελωθώ από την ΜΣ ?
aspirini Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Den exoume oloi facebook kardia mou ..... Το ότι έχουν πιαστεί Μ@λ@#ες μερικά εκα/ρια άτομα σε παγκόσμιο επιπεδο δεν πάει να πει πως είμαστε όλοι ... EGO GIATI να φακελωθώ από την ΜΣ ? Εαν εσυ ανηκεις στο 10-20% που περισευει βαλε αλλο OS.Επισης κανεις μα κανεις δεν πιαστηκε μαλακας φιλε ..Μαλακες ειναι γιατι απλα χρησιμοποιουν την υπηρεσια του facebook λαθος. Το μελλον ειναι πια πολυ κοντα και τα δεδομενα απο την MS ειναι απλα ενα πετραδακι στο ΟΙΚΗΜΑ της κατασκοπιας....
Rage_unseen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 still πρέπει να αποδείξεις την ενοχή τους, όχι αυτοί την αθωότητά τους η ms η google κ οι λοιποι εχουν το τεκμηριο της αθωοτητας δλδ ,χαχαχαχαχαχαχααα καλο ρε φιλε ,ξερω κ εγω ενα με τον τοτο btw ακομα k στο linux παιζουν κατι περιεργα processes σε ubuntu k mint ονοματι Zeitgeist Datahub τα οποια οσο κ να εψαξα μονο ημιτελεις πληροφοριες βρηκα σε επαγρυπνιση αδερφια Αν όλα είναι σχετικά, τότε τί να πούμε για τo facebook ή τη google? αλλο υπηρεσιες τις οποιες μπορεις να μην χρησιμοποιησεις κ αλλο να σε ρουφιανευει το ιδιο σου το λειτουργικο το οποιο ειναι η θα ειναι σχεδον μονοδρομος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 η ms η google κ οι λοιποι εχουν το τεκμηριο της αθωοτητας δλδ ,χαχαχαχαχαχαχααα καλο ρε φιλε ,ξερω κ εγω ενα με τον τοτο Όλοι το έχουν, αν σου φαίνεται αστείο, Delorean και στο μεσαίωνα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αν κάνουμε εξαιρέσεις για κάποιους γιατί όχι και για σένα?
Rage_unseen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 αγορι save us την θεωρια εκτος κ αν βγαζεις ψωμι απο την ms οποτε be my guest πες μας το ποιημα σου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν ήθελες ας μην με έκανες quote... 1
tulipas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 αναρωτιεμαι σε τι κοσμο ζειτεΣε εναν κοσμο γεματο γκομενακια της μιας νυχτας, σπαστικους σπυριαρηδες geeks με android, ανεγκεφαλων hipsterαδων με iPhone, και υπεροχα δεντρα της φυσης για να καπνισεις και να μην σκεφτεσαι ολους τους υπολοιπους
rfc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εγω μενω μονο στα υπεροχα δενδρα να καπνισεις...... αυτο μου φτανει
tulipas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εγω μενω μονο στα υπεροχα δενδρα να καπνισεις...... αυτο μου φτανειΚαι μενα
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Το μελλον ειναι πια πολυ κοντα και τα δεδομενα απο την MS ειναι απλα ενα πετραδακι στο ΟΙΚΗΜΑ της κατασκοπιας.... H παραδοχή σου μου φτάνει .... Κάθισε τώρα άνεργος όπως το 65% των νέων Ελλήνων μπροστά στο pc και κάνε περουσιακό στοιχείο της M$ την ίδια σου την ύπαρξη ..... Ανεβαίνουν πλέον οι μετοχές της στο χρηματιστήριο όσο και τα δεδομένα που συλλέγει .... Εσύ όμως δεν μας λες πόσα φράγκα θα βγάλεις από όλη αυτή την "κοινοκτημοσύνη" των προσωπικών σου δεδομένων .... Γιατί αν βγάζεις με την υγεία σου και με την χαρά σου .... 1
NiaUuu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδια υπαρχει όντως τρόπος να προστατευσεις καποια πραγματα οπως πιχι φωτογραφιες κλπ.. Δλδη αν εγω περασω φωτογραφιες στο πισι μου ή ακομη κι οταν της βγαζω με το κιν μου.. τις εχουν αυτοματα?? δν υπαρχει τροπος να προστατευτουμε? καποιος εδω ειπε οτι αυτο το πετυχαινουμε απενεργοποιωντας το ιντερνετ. Ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα