George_Mak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. έχω το εξής πρόβλημα. είχα το iPhone 5s και μόλις χθες αγόρασα το 6s.Για να περάσω όλα τα αρχεία απο το 5s στο 6s έκανα back up στον υπολογιστή και μόλις σύνδεσα το 6s έγραφε καλος ορίσατε στο καινούργιο σας iPhone μπλα μπλα και πιο κάτω αν θέλω να κάνω διαμόρφωση σαν καινούργιο iPhone η επαναφορά στο τελευταίο αντίγραφο του 5s και πάτησα να γίνει η επαναφορά απο το αντίγραφο.. όλα καλα. (η διάρκεια επαναφοράς ήταν 2 ωρες 2 ώρες) όταν τελείωσε ναι όλα είχαν περαστεί μέσα εκτός απο τις συνομιλίες στο viber. ΕΚΤΟΣ αυτόυ, όταν το ξανα συνδέω στο iTunes μου βγάζει πάλι τα ίδια.. αν θέλω να κάνω διαμόρφωση σαν καινούργιο iPhone η επαναφορά στο τελευταίο αντίγραφο του 5s τι να κάνω??? ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας. έχω το εξής πρόβλημα. είχα το iPhone 5s και μόλις χθες αγόρασα το 6s. Για να περάσω όλα τα αρχεία απο το 5s στο 6s έκανα back up στον υπολογιστή και μόλις σύνδεσα το 6s έγραφε καλος ορίσατε στο καινούργιο σας iPhone μπλα μπλα και πιο κάτω αν θέλω να κάνω διαμόρφωση σαν καινούργιο iPhone η επαναφορά στο τελευταίο αντίγραφο του 5s και πάτησα να γίνει η επαναφορά απο το αντίγραφο.. όλα καλα. (η διάρκεια επαναφοράς ήταν 2 ωρες 2 ώρες) όταν τελείωσε ναι όλα είχαν περαστεί μέσα εκτός απο τις συνομιλίες στο viber. ΕΚΤΟΣ αυτόυ, όταν το ξανα συνδέω στο iTunes μου βγάζει πάλι τα ίδια.. αν θέλω να κάνω διαμόρφωση σαν καινούργιο iPhone η επαναφορά στο τελευταίο αντίγραφο του 5s τι να κάνω??? ευχαριστω Το viber νομίζω δεν μεταφέρει history συνομιλιών. Όσο για την ερώτηση στο iTunes, απλά πάτα cancel να μην ξαναγίνει η διαδικασία. Πάντως εγώ θα σου έλεγα επειδή είναι καινούριο το κινητό, καλό θα ήταν να έκανες ένα restore/SETUP AS NEW και μετά να το σετάρεις χειροκίνητα γιατί είναι κρίμα να περαστούν όλα τα ¨σκουπίδια" απο το προηγούμενο τηλέφωνο στο καινούριο με το backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα