Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 30-50€ παραπάνω το χρόνο με καλύτερες υπηρεσίες (σε απόδοση γραμμής internet και υποστήριξης) δε βρίσκω λόγω να μην πας ΟΤΕ.

Η διαφορά, τουλαχιστόν για τα οικονομικότερα πακέτα, είναι της τάξης των 120€ το χρόνο ανάμεσα σε ΟΤΕ και "ανταγωνισμό".

Δημοσ.

Μια χαρά τιμή βρήκες στα 17€ υπομονή λίγο για την ενεργοποίηση ο ΟΤΕ σε όλους κάνει χουνέρια ακόμη και τώρα. 

αυτο ειναι μια πικρη αληθεια.κανονικα υποτιθεται οτι σε χ χρονικο διαστημα πρεπει να εχει ενεργοποιησει αλλα διαφορα συμβαινουν μερικες φορες.

Δημοσ.

Παιδια σημερα ενεργοποιησε ο τεχνικος την γραμμη.εβαλα ενα ρουτερ που ειχα της tp link και οσο το δουλεψα ειναι σφαιρα αλλα μην ξεχναμε οτι ερχομαι απο επαρχια...μια ερωτηση...ρουτερ δεν δινουν??αν δεν ειχα το δικο μου ο τεχνικός απλα εκανε ενεργοποιηση γραμμης και μου ειπε να ρωτησω αν θελω στο καταστημα...αν δεν ειχα θα επρεπε να παρω δλδ εξτρα?το θεωρησα αυτονοητο να μου δωσουν αλλα οπως και να χει το ειχα παρει προσφατα αυτο οποτε και θα το εβαζα πανω λογικα οπως και να εχει.

Δημοσ.

οχι η wind και πλεον νομιζω και η Hol δεν δινουν ρουτερ ουτε να στο χαρισουν ουτε χρησιδανειο.αμα θες ρουτερ το αγοραζεις απο αυτους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...