katsouras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις μετακόμισα για σπουδες σε ιεκ (δεν ειμαι φοιτητης δλδ) στην περιοχη του Μοσχατου.Ολη μου την ζωη ειχα οτε και δεν εχω γνωμη για τις υπολοιπες απλα ηθελα να ρωτησω αν παιζει καμια προσφορα η τπτ καλο γενικοτερα αλλιως θα παω σε οτε και παλι με 30 τον μηνα..δεν εχω σταθερο και δεν παιζω παιχνιδια μονο wifi δουλευω.
bill2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Η Wind έχει με 21 ευρώ η hol και cyta με 23 και forthenet με 25 αλλά η νέα γραμμή είναι τα γράφω ανάλογα πως 2 γράψαμε της εταιρίες πιο πάνω Wind 75 Hol 85 Cyta 65 Forthenet 50 Ote 36
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 δεν βρισκω λογο να πας σε οτε και οχι σε καποιον εναλλακτικο.
kostakiss Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 σε μια προσφατη ερευνα για τιμες φοιτητικων πιο φθηνη βγαινει το χρονο(για 12 μηνο) η cyta και μετα η wind cyta 21/μηνα 65 τελη ενεργοποιησης 2 παγια δώρο αρα 275/ετος wind 20/μηνα 37,5 τελη ενεργοποιησης 277,5/ετος ote 23,25/μηνα 36,09 τελη ενεργοποιησης 315/ετος hol 20/μηνα 85,80 τέλη ενεργοποίησης 325/ετος
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 απλα να προσθεσω οτι η cyta δινει voip και επισης καποιες εταιρειες πιο παλια τουλαχιστον εδιναν φοιτητικη συνδεση αλλα ειχαν σαν προυποθεση να εχεις τηλεφωνο στον ΟΤΕ.το εκανε αυτο πιο παλια η Hol.λογικα πρεπει να εχουν καταργηθει αυτα και οταν υπαρχει ιδιοκτητο να δινουν απο εκει απλα ας διαβασει τους ορους πριν.ας δει και σε forthnet τι εχει αν και λογικα πανω κατω στα ιδια θα κυμαινεται.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλη αγορα και ενημερωσε τι εβαλες και εντυπωσεις.
katsouras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδια πηγα σε wind για καθαρα οικονομικους λογους, 17 τον μηνα ειπε...μου ειπε μεχρι 10 εργασιμες στο καταστημα και εχουν περασει 8 και μολις ελαβα μηνυμα για 14/10...πιθανη ενεργοποιηση κιολας!τα χω ψιλοπαρει και θα παω απο το καταστημα το απογευμα...αν μου κανουν τους δυσκολους θα βαλω οτε.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 a.καλυτερα να ρωταμε πριν βγαλουμε συμπερασματα.η wind περναει την αιτηση στον οτε και ο οτε βγαζει την πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης.δεν εχει σημασια αν ειναι Hol αν ειναι wind αν ειναι Cyta .ο οτε θα ενεργοποιησει μεσα σε ενα χ χρονικο διαστημα εκτος απροοπτου.οποτε και να φωναξεις τζαμπα θα το κανεις διοτι δεν φταινε αυτοι. ο οτε τοτε ειπε τοτε θα γινει.εκτος αν αργησαν να καταχωρησουν την αιτηση που δυσκολο αφου γινονται ηλεκτρονικα συνηθως. ο οτε εννοειται τις δικες του γραμμες θα τις ενεργοποιησει πιο γρηγορα και αλλο που δεν ηθελε να τα παρεις με τον χ εναλλακτικο και να ενεργοποιησεις σε αυτον.οποτε οτι και να πεις δεν γινεται να ενεργοποιηθεις πιο γρηγορα.
katsouras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ναι ισχυει οτι λες..θα κανω υπομονη ως τις 14 που ειπαν...
UNPAIKTABLE Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Διαπιστώνω με λύπη πως ο ΟΤΕ αυτή τη στιγμή προσφέρει τα 3 πρώτα μηνιαία πάγια δωρεάν, σε νέα σύνδεση. Δεδομένου ότι όλοι οι πάροχοι έχουν γ......τικα για τέλος νέας σύνδεσης (από 50 έως 86 ευρώ), το μέσο μηνιαίο πάγιο στον ΟΤΕ είναι 27 ευρώ το μήνα (15 πάγια / 18 μήνες). Δεδομένου ότι στον ΟΤΕ θα έχει κανείς άμεση εξυπηρέτηση, άμεση και σταθερή σύνδεση (από αυτά που διαβάζω) και ένα εφάπαξ νέας σύνδεσης στα 36 ευρώ, μου φαίνεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Τι λέτε;
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ναι ισχυει οτι λες..θα κανω υπομονη ως τις 14 που ειπαν... ε ναι.ακομα και να ακυρωνες τωρα και οτε να βαλεις που θεωρητικα θα κανει τον μικροτερο χρονο παλι κοντα σε αυτην την ημερομηνια θα βγει.συν οτι μπορει για χ ψ λογο να μηνμπορεις να ακυρωσεις και μετα να σου ζητανε τελος απενεργοποιησης. Διαπιστώνω με λύπη πως ο ΟΤΕ αυτή τη στιγμή προσφέρει τα 3 πρώτα μηνιαία πάγια δωρεάν, σε νέα σύνδεση. Δεδομένου ότι όλοι οι πάροχοι έχουν γ......τικα για τέλος νέας σύνδεσης (από 50 έως 86 ευρώ), το μέσο μηνιαίο πάγιο στον ΟΤΕ είναι 27 ευρώ το μήνα (15 πάγια / 18 μήνες). Δεδομένου ότι στον ΟΤΕ θα έχει κανείς άμεση εξυπηρέτηση, άμεση και σταθερή σύνδεση (από αυτά που διαβάζω) και ένα εφάπαξ νέας σύνδεσης στα 36 ευρώ, μου φαίνεται ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Τι λέτε; Δες συνολικα πως θα βγει το κοστος και κρινεις.προσεχε για κρυφες χρεωσεις.επισης δες οτι πραγματι ειναι ολο το παγιο δωρεαν.μην σου πουν α ξερεις δινεις το μηνα 40 ευρω αλλα το παγιο ειναι μονο τα 10 και τα αλλα 30 τα πληρωνεις.δηλαδη δες τι οριζουν σαν παγιο γιατι ο οτε μπορει να εννοει το παγιο οτι εχεις τηλεφωνο μονο που ειναι 5-10 ευρω .επισης ναι το κοστος ενεργοποιησης ειναι ακριβο σε αρκετους εναλλακτικους αλλα οσο ξερω καποια λεφτα πανε στον οτε απο αυτο.
melodystyle2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Για 30-50€ παραπάνω το χρόνο με καλύτερες υπηρεσίες (σε απόδοση γραμμής internet και υποστήριξης) δε βρίσκω λόγω να μην πας ΟΤΕ.
UNPAIKTABLE Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έκανα πρόχειρα μία αντιπαραβολή τιμών, για τα πιο βασικά πακέτα internet (24Mbps) μεταξύ των εταιριών. Δεν είναι πλήρες, πχ. έχω αφήσει έξω τη wind, αλλά είναι μία εικόνα της διαφοράς κόστους του ΟΤΕ σε βάθος χρόνου σε σύγκριση με όλους τους άλλους. Ίσως κάποιος να το βρει ενδιαφέρον: https://www.desmos.com/calculator/omktxxwxwf Edit: Για νέα γραμμή πάντα, εξ ου και τα εφάπαξ νέας σύνδεσης.
morby Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ναι ισχυει οτι λες..θα κανω υπομονη ως τις 14 που ειπαν... Μια χαρά τιμή βρήκες στα 17€ υπομονή λίγο για την ενεργοποίηση ο ΟΤΕ σε όλους κάνει χουνέρια ακόμη και τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα