Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για τις οθόνες θα κοιτάξεις εν καιρώ γιατί έχουν βγει και άλλα μοντέλα.
sandstorm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω ολα τα παιδια που συμμετειχαν στο θεμα .Τελικα βρηκα ενα συστημα πολυ κοντα σε αυτο που εψαχνα εδω στα μεταχειρησμενα. CASE - AEROCOOL X1 CPU - I5 4690 ME ΨΥΧΤΡΑ THERMALTAKE RAM - G.SKILL f317000 MOBO -GIGABYE GA- Z97- SLI PSU -THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 850 GPU - GIGABYTE R9 290 OC και διαφορα αλλα καλουδια Για τις οθόνες θα κοιτάξεις εν καιρώ γιατί έχουν βγει και άλλα μοντέλα. Το μονο που μενει τωρα ειναι οι οθονες .περιμενω τις προτασεις σας
stathisgtr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω ολα τα παιδια που συμμετειχαν στο θεμα .Τελικα βρηκα ενα συστημα πολυ κοντα σε αυτο που εψαχνα εδω στα μεταχειρησμενα. CASE - AEROCOOL X1 CPU - I5 4690 ME ΨΥΧΤΡΑ THERMALTAKE RAM - G.SKILL f317000 MOBO -GIGABYE GA- Z97- SLI PSU -THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 850 GPU - GIGABYTE R9 290 OC και διαφορα αλλα καλουδια Το μονο που μενει τωρα ειναι οι οθονες .περιμενω τις προτασεις σας Ωραίος.Τι λεφτά σε έμειναν από το αρχικό budget?
sandstorm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αυτη την στιγμη το budget για τις οθονες ειναι καπου στα 400 χωρις να εχω υπολογησει ποσα θα παρω αν πουλησω 1 η κ τις 2 οθονες που εχω. Αν παρολα αυτα υπαρχει κατι καλο με λιγα παραπανω ευρω μπορω να κανω λιγη υπομονη εως οτου το αγορασω. 1
Millennium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μιλάς για δύο οθόνες ή μια μεγάλη (ultra wide ίσως?) 1
sandstorm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Για 2 οθονες 24 κοιταω αλλα το σκεφτομαι και για μια καλη 27 ας πουμε. Υπαρχει κανενα καλο 2κ στο budget μου?Το Ultra wide δεν μου αρεσει ,και κανενα curved σκεφτομουν. Δεν ξερω το θεμα των οθονων με εχει σκαλωσει πολυ
dimitris_dimos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Απο τα λιγα που ξερω και εχω ψαξει, η hd4600 που εχουν οι 1150 το μανατζερ το παιζουν ανετα, σηκωνουν και λολακια και προ. Δεν ισχύει αυτό φίλε μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα