Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο i3 βγαινει σαν επιλογη λογω οτι ειναι downgrade σε σχεση με το συστημα που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα. Οι σκεψεις μου ειναι καπου αναμεσα σε h97+4590 , h97+4790  και τελος h170+ι5 6500 με επικτρατεστερο το 2ο σεναριο. Θα ηθελα να παρω το μεγιστο που μπορω για να το κρατησω οσο γινεται περισσοτερο. Οταν θεωρησω οτι δεν μου κανει δεν θα προβω σε καμια αναβαθμιση , θα το πουλησω και θα στησω κατι καινουργιο

Αλλο θεμα η προσωπική επιλογη. Να ξες ομως οτι η διαφορα σε επιδοσεις ειναι μικρη. Εαν σε καποια φαση ο i5 του 1150 σταματισει να σου κανει, την ιδια στιγμη θα σταματισει να σου κανει και ο 6500. 

• Like 2
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο θεμα η προσωπική επιλογη. Να ξες ομως οτι η διαφορα σε επιδοσεις ειναι μικρη. Εαν σε καποια φαση ο i5 του 1150 σταματισει να σου κανει, την ιδια στιγμη θα σταματισει να σου κανει και ο 6500. 

Σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο.Ο 6500 μενει ακομα σαν επιλογη λογως της καρτας γραφικων

• Like 1
Δημοσ.

sandstorm 

πλεονεκτήματα νέας γενιάς

α) -30% καταναλωση ρεύματος

β) +40% η συνήθης αύξηση απόδοσης των γραφικών 

γ) είσαι σε νεα υπεσυγχρονη πλατφόρμα με μέλλον και όχι υπο κατάργηση όπως το 1150

δ) +10% απόδοση στα ίδια ghz 

μειονεκτήματα

α) +30ευρώ για μητρική (πάρε με ddr3 είναι φθηνότερες)

β) μνήμη βάλε ddr3 αν χαλιέσαι για τα επιπλέον 10ευρώ στο 8αρι μνήμη DDR4

γ) ψύκτρα , με 10 ευρώ ψύκτρα είσαι βασιλιας

οπότε η διαφορά είναι 40ευρώ στον επεξεργαστή , 10 στην ψύκτρα 30 στην μητρική

άποψη μου δωσε αλλα 10ευρω παραπανω στο 8αρι να παρεις ddr4

με τέτοιο budget που έχεις απορώ πως σου κάνει πρόβλημα το 100ρικο που θα το πάρεις πίσω  απο τον λογαριασμό  ρευματος σε 1 χρόνο

Δημοσ.

Δεν βλέπω να αξίζουν οι skylake για αυτά που θες.Φτιάχνεις κάτι σε άλλη πλατφόρμα χωρίς μεγάλες διαφορές σε επιδόσεις ανεβάζοντας τη ποιότητα στα υπόλοιπα parts ή κάτι οικονομικότερο και σου μένουν χρήματα για οθόνες.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, κατεληξα τελικα στο 4790+h97.

Μεχρι τωρα εχουμε : i7 4790   320 euro,στην μητρικη θα ηθελα καποιες προτασεις, μνημες 2 kingston savage 8gb 48 96 ευρω και οι 2.Επισης θα ηθελα μια καλη προταση για ενα καλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

CASE - NZXT S340   88e

CPU - I7 4790  320e

RAM - 2x8gb kingston savage    96e

MOBO -

PSU -

Θα ηθελα μερικες προτασεις για μητρικη τροφοδοτικο

Δημοσ.

Δεν βλέπω να αξίζουν οι skylake για αυτά που θες.Φτιάχνεις κάτι σε άλλη πλατφόρμα χωρίς μεγάλες διαφορές σε επιδόσεις ανεβάζοντας τη ποιότητα στα υπόλοιπα parts ή κάτι οικονομικότερο και σου μένουν χρήματα για οθόνες.

Μπορεις να μου προτεινεις ενα σετ με τον 4790 σαν βαση?

Δημοσ.

CASE - NZXT S340   88e

CPU - I7 4790  320e

MOBO -

PSU -

Θα ηθελα μερικες προτασεις για μητρικη τροφοδοτικο

http://www.skroutz.gr/s/4869796/Asus-H97M-Plus.html

http://www.skroutz.gr/s/4869672/Asrock-H97-Pro4.html

http://www.skroutz.gr/s/5130186/Super-Flower-Leadex-Gold-650W.html

http://www.skroutz.gr/s/4772904/XFX-XTR-Series-550W.html

και πρόσθεσε και μια ψύκτρα σαν την Hyper 212 Evo

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε για τις προτασεις σου

CASE - NZXT S340   88e

CPU - I7 4790  320e

MOBO -Asus H97-plus 104e

PSU -Super flower Leader Gold 650W 120e

Θα εχω καποιο αρνητικο μεχρι να αγορασω καρτα γραφικων με τοσο μεγαλο τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε για τις προτασεις σου

CASE - NZXT S340   88e

CPU - I7 4790  320e

MOBO -Asus H97-plus 104e

PSU -Super flower Leader Gold 650W 120e

Θα εχω καποιο αρνητικο μεχρι να αγορασω καρτα γραφικων με τοσο μεγαλο τροφοδοτικο?

Όχι.Μη ξεχάσεις να βάλεις μια after market ψύκτρα γιατί οι θερμοκρασίες θα ανεβαίνουν σε μεγάλο workload.

Από κουτί μπορείς να κοιτάξεις και το Fractal Design S και ξεκίνα να κοιτάς και για οθόνες καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ματια σου σκεψου λιγο με τις 22αρες.Τόσο δυνατό σύστημα για το τπτ.

Το εχω προγραμματισει για τις οθονες ,θα αλλαχτουν πολυ συντομα  με 2 DELL u2414h απλα ψαχνομαι λιγο με τις τιμες ακομα .

@ Millennium για ψυχτρα θα κοιταξω μολις στησω το υπολοιπο συστημα γιατι περα απο το πρακτικο κομματι της ψυκτρας θελω να ειναι και λιγο καγκουρικο το pcακι μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...