Προς το περιεχόμενο

Windows 10 compatibility Motherboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω την μητρική ASUS P8Z68V https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V/overview/.

Θέλω να βάλω τα windows 10 αλλά η εταιρεία δεν έχει drivers για την μητρική. Αλλά πάω στην Microsoft http://www.microsoft.com/en-au/windows/compatibility/CompatCenter/ProductViewerWithDefaultFilters?TempOsid=Windows%2010&Locale=en-au&Architecture=X64&TextSearch=P8Z68-V&Type=Both&CurrentPage=0&TotalPages=1&ShowCriteria=0&SortCriteria=Relevance&Compatibility=Unknown&LastRequested=14και βλέπω ότι έχει κάποιες μητρικές παρόμοια ονομασία που αυτές είναι συμβατές όπως θα δείτε στην σελίδα.

Να βάλω τα windows 10 σε αυτή την μητρική? Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Έχει drivers για windows 8.1 οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το να βρει η εγκατάσταση αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις των 8 με compatibility mode ή να δείς για τι πράγμα θέλεις drivers ξεχωριστά να βρείς τον κατασκευαστή ( κάρτα ήχου , chipset , lan κτλπ) και να κατεβάσεις απευθείας απο την σελίδα του drivers για τα 10 που το πιθανότερο ειναι να υπάρχουν

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις των 8 με compatibility mode ή να δείς για τι πράγμα θέλεις drivers ξεχωριστά να βρείς τον κατασκευαστή ( κάρτα ήχου , chipset , lan κτλπ) και να κατεβάσεις απευθείας απο την σελίδα του drivers για τα 10 που το πιθανότερο ειναι να υπάρχουν

Και το compatibility mode πως το κανω?

Επίσης πάω στην intel και δεν βρήσκω τα driver για το chipset?

Δημοσ.

Θα κατεβάσεις τον driver που θέλεις δεξί κλίκ στο αρχείο μετα ιδότητες και νομίζω ειναι στην 2η 3η καρτέλα θα το δείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...