Μαγειρας Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω case gigabyte 3d aurora 570s Ts Memory ddr3 4x2,8 giga R9 280 vtx 3giga Cpu Intel core i5 760 2,80ghz 8 mb Mb gigabyte ga-p55-ud3lΤο μονο και καινουργιο ειναι η καρτα γραφικών και η μια καρτα μνήμης 4 giga..Το pc το εχω μονο για games Project cars σε πολλούς αντιπάλους κσι φουλ γραφικά κολλάει..Asse to corsa παίζει φουλ σε ολα χωρις θέματα..Τι προτείνεται για καλυτερεύσει στο pc;;
trujillo2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 τι σκληρο δισκο εχεις? δεν γνωριζω το παιχνιδι (project cars) ομως πολλα παιχνιδια βελτιωνονται με την εγκατασταση patches . εχεις καποιο patch περασμενο? κατα τα αλλα το pc σου ειναι πολυ καλο 1
spiti Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ο επεξεργαστής-μητρική είναι παλιά , τρέχουν σε ορισμένες περιπτώσεις ποιο αργά και από τον σημερινό Ι3 4170 θα πρότεινα να πουλήσεις σετάκι Ι5 , μητρική , μνήμες και να πάρεις ένα σύγχρονο μην ξεχνάς ότι κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή η παλιά σου μητρική να σκάσει να ψάχνεις να βρεις μεταχειρισμένη με πάνω από 100ευρώ! και ο επεξεργαστής σου χωρίς μητρική να παρακαλάς να τον πουλήσεις 20-30ευρώ γιατί δεν υπάρχουν σχετικές μητρικές. Βέβαια για να δεις μεγάλη διαφορά πας τουλάχιστον σε Ι5 4590 αλλιώς μην ξοδεύεσαι τζάμπα.
Μαγειρας Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ευχαριστώ παρα πολυ για τις συμβουλές!!ο υπολογιστής εκτός της κάρτας γραφικών ειναι αγορασμένος απο το 2010!πριν ενα χρόνο ακριβως πηγα στο πλαίσιο και μου έβγαλαν μια προσφορά για αναβαθμηση,η οποία ηταν γυρω στα 500€.δεν την εκανα.μου εκανε δωρο η κοπέλα μου ομως την r9 280 vtx 3 ghz η οποία νομιζω ειναι πολυ καλη καρτα δε ξερω αν συμφωνείς ..και πρόσθεσα αλλη μια ram 4 ghz..αυτα..στο πλαίσιο τοτε στην προσφορα μου ειχε βάλει επεξεργαστή τον i5 4460 που εχει ακομα και τωρα 185€ και μητρική δε θυμαμαι πια γύρα αλλα ειχε γυρω στα 85€..τις δυο μνήμες ram 4ghz-4ghz δεν μπορω να τις κρατήσω και να τις βαλω στον i5 που μου λες;;</p>
spiti Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αλλάζοντας μόνο τον επεξεργαστή σε 4460 μην περιμένεις μεγάλες διαφορές στα παιχνίδια στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν η καρτα γραφικών έχει ΔΙΠΛΑΣΙΟ βάρος από τον επεξεργαστή Οποτε αν θεωρήσουμε ότι ο 4460 ειναι διπλάσιας πραγματικής ταχύτητας , παρόλα αυτά θα δεις περίπου +20% στα φραμες στα παιχνίδια. Εγώ θα έκανα αυτό άλμα μόνο αν πουλούσα το παλιό μηχάνημα σε καλή τιμή ώστε να μην ξοδευτώ πολύ. Η περίπτωση σου θέλει προσοχή γιατί αν δεν χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη δεν θα δεις μεγάλες διαφορές και ενδεχομένως να νιώσεις ότι μπήκες σε έξοδα για μικρή βελτίωση στα παιχνίδια. Σκέψου το πολύ και προπάντως δες μηπως μπορέσεις και "μοσχοπουλήσεις" το παλιό σου σετ μητρικής-επεξεργαστή ώστε να μην σου πέσει βαριά η αναβάθμιση.
Μαγειρας Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Φιλε μου σευχαριστω παρα παρα πολυ!!πες μου αν μπορεις τι προτείνεις ακριβως με την καρτα που εχω την r9 Radeon 280 vtx 3d να τα βαλω κατω να δω αν μπορω να αγοράσω..σευχαριστω πολυ</p>
spiti Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικά θα κρατούσα την κάρτα γραφικών και θα ξεφορτωνόμουν την μητρική/επεξεργαστή/μνημες θα έπαιρνα ένα με σύγχρονο Ι5. 4590 πάρε με με φθηνή Β85 μητρική , 2χ8GB 1600 (φθηνές μνήμες) αυτα θα σου στοιχίσουν λιγότερο από 400ευρώ (αν ψάξεις σκρουτζ) με αυτό τον τρόπο θα "ξεφορτωνόμουν" την ορολογιακή βόμβα της παλιάς μητρικής και θα είχα σύγχρονο μηχάνημα. Δεν θα έχεις μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια αφού θα έχεις κρατήσει την παλιά κάρτα γραφικών αλλά σε ΕΠΟΜΕΝΟ βήμα όταν θα ξαναμαζέψεις λεφτά θα πάρεις καλύτερη κάρτα γραφικών. Για να αντικαταστήσεις την 280 με κάποια πολύ καλύτερη θες πολλαααααααα λεφτά!
Μαγειρας Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Σευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!!πες μου συγκεκριμένα τι προτείνεις με την καρτα που εχω για να τα ψάξω , και να προχωρήσω σε αγορα ..ευχαριστω πολυ</p>
spiti Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 φίλε για κάρτα πρέπει να πας σε ΑΤΙ 390 ή NV980 αλλιώς δεν θα δεις διαφορές μεγάλες. Είναι πολλά τα λεφτά όμως , καλύτερα σπάσε την αναβάθμιση και ξεκίνα από τα υπόλοιπα μιας και η 280/3GB είναι δυνατή! κάνε την απαραίτητη αναβάθμιση στα άλλα , δες το αποτέλεσμα , δες πόσο ικανοποιημένος θα είσαι με την νέα κατάσταση και μετά αποφασίζεις να θα προχωρήσεις σε νέα κάρτα. Μπορεί να μείνεις ικανοποιημένος και να σταματήσεις εκεί.
Μαγειρας Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Βρηκα απο scroutz i5 4590 207€<br /> Gigabyte b85m 52,58€<br /> Patriot signature 8gb ddr3 1600mhz 40,29 αυτα λες ε;</p> <p>340€</p>
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δε χρειάζεται να αλλάξεις επεξεργαστή-μητρική για ένα παιχνίδι (εκτός και αν ασχολείσαι επαγγελματικά με >> ή χωρίς).Το σύστημα σου είναι γενικά καλό (θα μπορούσες να του δοκίμαζες και oc).Τα patch τα δοκίμασες; Γράψε αν έχεις ssd και τι οθόνη,τροφοδοτικό έχεις.
spiti Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 κατα την γνώμη μου βάλε +8GB ακόμη να πας στα 16GB και προχώρα θα δεις διαφορές γιατί εκείνη η σειρά Ι5 (έχεις την 1156 1η γενια) ήταν αδυναμη , σε ταχύτητα σημερινοί Ι3 τους ξεπερνουν. ΥΓ (μιλενιουμ) Ο άνθρωπος για παιχνίδι το θέλει , δεν ρώτησε για ψυχανάλυση!
Aten-Ra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Project Cars ??? Άλλαξε παιχνίδι καλύτερα και δεν θα χρειαστείς να δώσεις ούτε δεκάρα για αναβάθμιση. Το παιχνίδι είναι un-optimized του κερατά και πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για δεις σοβαρά αποτελέσματα.
Μαγειρας Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Καλησπέρα παιδια και σας ευχαριστω και παλι για τις συμβουλές σας!τροφοδοτικο εχω psu lamtech 600w 12cm και monitor ενα lg</p> <p>Παίζω μια χαρα gtav ,witcher 3 ,assetto corsa,</p> <p>Το μονο θεματάκι ειναι με το project cars ..αλλα αποτι μου λέτε εχει θέματα το game..εχω κ γω παλια μητρική και επεξεργαστή..</p> <p>Θα δοκιμάσω μια ram 8 ghz και βλεπουμε σταδιακά..</p> <p>Ram απο scroutz ετοιμοπαραδοτη βρίσκω μονο τις εξής:Kingston hyper x fury black 1866mhz και την ιδια σε red με 1600mhz στα 45€..τι λέτε;</p> <p>8 gb η καθε μια..</p> <p>Η προτείνετε κάποια αλλη;</p> <p>Ssd δεν εχω..hd seagate 1 tb st 31 αυτον τον σκληρό εχω</p>
Millennium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Και τα 8gb ram που έχεις καλά είναι.Αν θες να προσθέσεις κάτι στο σύστημα καλύτερα να του βάλεις έναν SSD και να αλλάξεις τροφοδοτικό για να χεις ασφάλεια,σταθερή τροφοδοσία και δυνατότητα oc γιατί αυτό που έχεις δεν είναι αξιόπιστο. http://www.skroutz.gr/s/6029439/Crucial-BX100-250GB.html http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-TS-Series-550W-Bronze.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα