stavroulis1985 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. Εχω μια motherboard με το συγκεκριμενο chipset με 775 socket η οποια σηκωνει 4gb ram ddr 2 Γνωριζεται αν υπαρχει motherboad με το ιδιο chipset αλλα να σηκωνει παραπανω ram η με το ιδιο chipset σε ddr 3 ομως. Για μεταχειρισμενη μιλαω παντα μιας και ειναι παλιες πλεον Ευχαριστω.
jim_p Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ο περιορισμος δεν ειναι της μητρικης αλλα του chipset, οποτε οτι και να παρεις με p31, παλι στα 4Gb θα σε περιοριζει. http://ark.intel.com/products/31913/Intel-82G31-Graphics-and-Memory-Controller 2
stavroulis1985 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια εμενα πιο πολυ με νοιαζει να κανω αλαξη μητρηκης σε καποια που να υποστιριζει 775 (ενοειται ολους τους CPU της σειρας) και να εχει DDR3. Το chipset με νοιαζει να ειναι το ιδιο γιατι απο οτι θυμαμαι αν αλαξεις board και εχει το ιδιο chipset δεν χρειαζεται format στα windows.
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζεις ότι αν πας σε ddr3 και παραπάνω μνήμη θα δεις καμιά σοβαρή διαφορά; Ποιον επεξεργαστή έχεις;Τι δουλειές κάνεις;
stavroulis1985 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εχω τωρα ενα q6600 και περιμενω εναν xeon x5482. gaming κυριως.
TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα τον πληρώσεις και τον xeon; Γιατί δεν ανεβάζεις απλά τον q6600 στα 3,2; Πάντως να ξέρεις ότι δεν θα καταλάβεις και πολλά γιατί έχουν πολύ αδύναμους πυρήνες, μπορείς να φτιάξεις σύστημα με σύγχρονο pentium που θα είναι ποιο καλό για παιχνίδια από αυτό που πας να κάνεις.
stavroulis1985 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα τον πληρώσεις και τον xeon; Γιατί δεν ανεβάζεις απλά τον q6600 στα 3,2; Πάντως να ξέρεις ότι δεν θα καταλάβεις και πολλά γιατί έχουν πολύ αδύναμους πυρήνες, μπορείς να φτιάξεις σύστημα με σύγχρονο pentium που θα είναι ποιο καλό για παιχνίδια από αυτό που πας να κάνεις. Κοιτα το βασικο μου ειναι οτι δεν θελω να κανω format οποτε κοιταω για ιδιο chipset board. Ναι τον xeon τον εχω και εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ καλυτερος απο το q6600 .
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με το φορμάτ είναι λίγο βλακεία να το σκέφτεσαι. Αν δηλαδή κάνεις την δουλειά σου από άποψη αλλαγής hardware, θα κολλησεις στο φορμάτ; Ασε που από τα sVista και έπειτα (ακόμα καλύτερα στα 7) το σύστημα μπορεί να μπουτάρει ευκολα και σε εντελώς διαφορετικό hardware. Όχι πάντα βεβαια μη το δένεις κόμπο, αλλά ναι γίνεται συχνά.
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μην βαλεις το ΧΕΟΝ πανω θα καψεις τα vrm!!! Ειδικα αν ειναι ο 150αρης. Ασε που ειναι 1600αρης και το g31 ειναι στα ορια του!
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλυτερα πουλησε το και πηγαινε σε νεα πλατφορμα οπως ειπε ο Elf για να μπορεις να εχεις και 8 gigs ram και να βαλεις και κανα ssd. Ειναι υπερβολικα παλιο το μηχανημα,δεν αξιζει να ξοδεψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα