Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Εχω μια motherboard με το συγκεκριμενο chipset με 775 socket η οποια σηκωνει 4gb ram ddr 2

Γνωριζεται αν υπαρχει motherboad με το ιδιο chipset αλλα να σηκωνει παραπανω ram η με το ιδιο chipset σε ddr 3 ομως.

Για μεταχειρισμενη μιλαω παντα μιας και ειναι παλιες πλεον

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ωραια εμενα πιο πολυ με νοιαζει να κανω αλαξη μητρηκης σε καποια που να υποστιριζει 775 (ενοειται ολους τους CPU της σειρας)

και να εχει DDR3.

Το chipset με νοιαζει να ειναι το ιδιο γιατι απο οτι θυμαμαι αν αλαξεις board και εχει το ιδιο chipset δεν χρειαζεται format στα windows.

Δημοσ.

Νομίζεις ότι αν πας σε ddr3 και παραπάνω μνήμη θα δεις καμιά σοβαρή διαφορά; 

Ποιον επεξεργαστή έχεις;Τι δουλειές κάνεις;

Δημοσ.

Θα τον πληρώσεις και τον xeon;

Γιατί δεν ανεβάζεις απλά τον q6600 στα 3,2;

Πάντως να ξέρεις ότι δεν θα καταλάβεις και πολλά γιατί έχουν πολύ αδύναμους πυρήνες, μπορείς να φτιάξεις σύστημα με σύγχρονο pentium που θα είναι ποιο καλό για παιχνίδια από αυτό που πας να κάνεις.

Δημοσ.

Θα τον πληρώσεις και τον xeon;

Γιατί δεν ανεβάζεις απλά τον q6600 στα 3,2;

Πάντως να ξέρεις ότι δεν θα καταλάβεις και πολλά γιατί έχουν πολύ αδύναμους πυρήνες, μπορείς να φτιάξεις σύστημα με σύγχρονο pentium που θα είναι ποιο καλό για παιχνίδια από αυτό που πας να κάνεις.

Κοιτα το βασικο μου ειναι οτι δεν θελω να κανω format οποτε κοιταω για ιδιο chipset board.

Ναι τον xeon τον εχω και εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ καλυτερος απο το q6600 .

Δημοσ.

Αυτό με το φορμάτ είναι λίγο βλακεία να το σκέφτεσαι. Αν δηλαδή κάνεις την δουλειά σου από άποψη αλλαγής hardware, θα κολλησεις στο φορμάτ;

Ασε που από τα sVista και έπειτα (ακόμα καλύτερα στα 7) το σύστημα μπορεί να μπουτάρει ευκολα και σε εντελώς διαφορετικό hardware. Όχι πάντα βεβαια μη το δένεις κόμπο, αλλά ναι γίνεται συχνά.

Δημοσ.

Καλυτερα πουλησε το και πηγαινε σε νεα πλατφορμα οπως ειπε ο Elf για να μπορεις να εχεις και 8 gigs ram και να βαλεις και κανα ssd. Ειναι υπερβολικα παλιο το μηχανημα,δεν αξιζει να ξοδεψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...