Dantε Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πηρα μια noname microsd class 10 8GB απο ebay. Πιο πολυ καταλαθος εγινε η παραγγελια,μιας και δοκιμαζα να δω αν θα παρει τη καρτα και ειχα ξεχασει οτι ειχα balance μεσα. Το θεμα ειναι οτι παρελαβα σημερα και την εβαλα στο κινητο,τη διαβαζει κανονικα ,μεταφερω αρχεια(τρωει κανα σκαλωματακι στη μεταφορα αλλα συνεχιζει μετα απο λιγο) αλλα μετα δυσκολευεται πολυ να διαβασει τα αρχεια που εχουν περαστει.Φωτο δε τις δειχνει καν.mp3 απο το Player βλεπει ελαχιστα. Οποτε υποθετω οτι μαπα η sd? Εχω στειλει ηδη μηνυμα στο seller,το ποσο δεν ειναι και μεγαλο,2Ε. Λεω να παρω μια kingston η adata(αυτες οι 2 ειναι οι πιο οικονομικες) class 10 16αρα η 32αρα,θα δειξει. Εχουν διαφορες η οποια βρω πιο φθηνη ,παιρνω?
SPANK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ε λογικά μάπα το καρπούζι no name και 2 euro και 8gb κινεζιά αμφιβόλου ποιότητας , πάρε μια επώνημη class 10 τώρα η μάρκα δεν εχει μεγάλη σημασία κατ εμε 2
corsair04 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πηρα μια noname microsd class 10 8GB απο ebay. Πιο πολυ καταλαθος εγινε η παραγγελια,μιας και δοκιμαζα να δω αν θα παρει τη καρτα και ειχα ξεχασει οτι ειχα balance μεσα. Το θεμα ειναι οτι παρελαβα σημερα και την εβαλα στο κινητο,τη διαβαζει κανονικα ,μεταφερω αρχεια(τρωει κανα σκαλωματακι στη μεταφορα αλλα συνεχιζει μετα απο λιγο) αλλα μετα δυσκολευεται πολυ να διαβασει τα αρχεια που εχουν περαστει.Φωτο δε τις δειχνει καν.mp3 απο το Player βλεπει ελαχιστα. Οποτε υποθετω οτι μαπα η sd? Εχω στειλει ηδη μηνυμα στο seller,το ποσο δεν ειναι και μεγαλο,2Ε. Λεω να παρω μια kingston η adata(αυτες οι 2 ειναι οι πιο οικονομικες) class 10 16αρα η 32αρα,θα δειξει. Εχουν διαφορες η οποια βρω πιο φθηνη ,παιρνω εάν θες την γνώμη μου πάρε μια από το eshop είναι φθηνές και δεν έχει μεταφορικά 8gb 16gb
Dantε Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Οντως αρκετα φθηνα τις εχει.δεν το εχει το eshop στο skroutz Και δε ειχα προσεξει οτι τις εχει τοσο.αξιζει μια 16αρα πιστευω. http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-16gb-16gb-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.552437 Εν τω μεταξυ ο κινεζος μου ζητησε να του τη στειλω πισω.νομιζω πως δεν αξιζει το κοπο για 2Ε ε?
corsair04 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Οντως αρκετα φθηνα τις εχει.δεν το εχει το eshop στο skroutz Και δε ειχα προσεξει οτι τις εχει τοσο.αξιζει μια 16αρα πιστευω. http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-16gb-16gb-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.552437 Εν τω μεταξυ ο κινεζος μου ζητησε να του τη στειλω πισω.νομιζω πως δεν αξιζει το κοπο για 2Ε ε? μην μπεις στον κόπο καν βάλε του αρνητική αξιολόγηση και έτσι θα αναγκαστεί και τα χρήματα σου να επιστρέψει και να μην απαιτήσει το προϊόν πίσω
Dantε Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα του πω οτι τα μεταφορικα βγαινουν πιο πολυ απο τη καρτα και εαν δε μου κανει refund θα κανω αρνητικη. Εν τω μεταξυ την δοκιμασα στου αδελφου μου ,ενα αλλο lenovo και φαινεται να λειτουργει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα