Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα PCάκι με επεξεργαστή i3 και μητρική την Gigabyte GA-H55N mini-itx.....Δυστυχώς έχει μόνο SATA 2 και σκέφτομαι να αγοράσω έναν SSD για να βελτιώσω λίγο το σύστημα. Η ερώτηση είναι, αξίζει τον κόπο να πάρω έναν καλό SSD π.χ. SAMSUNG 850PRO 128 κυρίως λόγω της 10ετής εγγύησης. Αξίζει τον κόπο να επενδύσω σε αυτό το σύστημα ή να περιμένω μέχρι να το αναβαθμίσω (δεν το βλέπω σύντομα) ή να πάω σε κάτι φτηνότερο με μικρότερη εγγύηση;

Δημοσ.

Ότι και ssd να πάρεις άχρηστος δεν θα πάει και ας μην ειναθ sata 3 η μητρική σκέψου το σαν επένδυση για το μέλλον οποτε για εμένα αξίζει

Δημοσ.

καλύτερα να πάρεις ένα φθηνό γιατί με το παλιό σύστημα δεν θα πάρεις το φουλ της απόδοσης

Να έχεις στο μυαλό σου ότι ο 120GB είναι οριακός γιατί πρέπει να έχεις καμιά 20αριά ελεύθερα για να έχεις μακροχρονίως μεγάλη απόδοση.

Το eshop (αν το γουστάρεις σαν μαγαζί) έχει έναν 240gb με 89,90 που είναι από τις χαμηλότερες τιμές που παίζουν Ελλάδα σήμερα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Άλλη μια ερώτηση. Ασχολούμαστε με τις εγγυήσεις 10, 5, 3 έτη ή όχι. Δηλαδή αξίζει να πάρω τον 850 Pro με 10έτη εγγύηση ή κάποιον άλλον με μεγαλύτερη χωρητικότητα; Ενημερωτικά το PCάκι τρέχει Linux.

Δημοσ.
Basinga

αν το pc είναι "καλό" τότε παίρνεις τον samsung 850evo με κλειστά μάτια , όχι μόνο για την εγγυηση αλλά και για την ταχύτητα , τελειότερη τεχνολογία , αξιοπιστία κτλ (απλά ο κορυφαίος)

προσωπικά σε ένα "δεύτερο" pc που είναι παλιάς τεχνολογίας στρέφομαι στον τρέχοντα φθηνότερο SSD (πλην του kingston v300 όλοι οι άλλοι είναι απλά 5-10% ποιο αργοί από τον κορυφαίο) με απειροελάχιστη υποβάθμιση της αίσθησης μέσα στην γενική χρήση.

Δημοσ.

Για i3 cpu εγω θα επαιρνα αναν καλο ssd και αρκετη μνημη και ισως δεν αλλαζα ποτε υπολογιστη μετα. Εκτος να παιζεις καινουργια παιχνιδια, εισαι επαγγλεματιας γραφιστας , κ.λ.πες περιπτωσεις που χρειαζονται αναβαθμιση μια στο τοσο........

Δημοσ.

Η άποψη μου ειναι οτι 128 gb για windows και βασικά προγράμματα εναι αρκετά και θα σου περισέψουν κιολας απο εκει και πέρα βέββαια εσυ ξέρεις τις ανάγκες σου

• Like 1
Δημοσ.

Basinga

αν το pc είναι "καλό" τότε παίρνεις τον samsung 850evo με κλειστά μάτια , όχι μόνο για την εγγυηση αλλά και για την ταχύτητα , τελειότερη τεχνολογία , αξιοπιστία κτλ (απλά ο κορυφαίος)

προσωπικά σε ένα "δεύτερο" pc που είναι παλιάς τεχνολογίας στρέφομαι στον τρέχοντα φθηνότερο SSD (πλην του kingston v300 όλοι οι άλλοι είναι απλά 5-10% ποιο αργοί από τον κορυφαίο) με απειροελάχιστη υποβάθμιση της αίσθησης μέσα στην γενική χρήση.

εχει 5-10% διαφορα ο 850 με τον φθηνοτερο ssd? κ

Δημοσ.

SSD OCZ TRN100-25SAT3-240G TRION 100 240GB 2.5'' SATA3   PER.320986

Εξοπλίστε το σταθερό ή το φορητό σας υπολογιστή με τον SSD Trion της OCZ. Φέροντας interface SATA ΙII που αποδίδει μέχρι 6 Gb/s, ο SSD θα μεταφέρει δεδομένα με ταχύτητα 550 MΒ/s σε ανάγνωση και 520 MΒ/s σε εγγραφή. H OCZ με τον συγκεκριμένο SSD δίσκο κατάφερε να συνδυάσει τη βέλτιστη απόδοση με τη μεγάλη αξιοπιστία σε μια τόσο προσιτή τιμή. Περισσότερα..

στα 89.90 (ο ποιο φθηνός ή ένας από τους φθηνότερους τελος πάντων)

πόσο ποιο γρήγορος είναι ο κορυφαίος στην πραγματική χρήση σε καινούριο μηχάνημα (σε παλιό θα είναι το ίδιο) ? 10% ???  με αντάλλαγμα  -25% διαφορά στην τιμούλα. Νομίζω τίμια πρόταση! Αν είναι να γλυτώσεις 10-15ευρώ συμφωνώ , να πάρεις τον EVO.

Δημοσ.

Πάρε τον φθηνότερο. Εβαλα ssd σε μηχάνημα που είχε μονο ide (με μετατροπέα) και το μηχάνημα ξανανιωσε. P4 με 2gb ram και win7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...