mixsta22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάχνω για ένα αξιοπρεπή ποντίκι στιβαρό και για μεγάλες παλάμες.
benign Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το πολυψαχνω για gaming ποντικια,ουτε δινω πολλα γιατι κανω την δουλεια μου μια χαρα με απλα και φτηνα,αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο και γενικα για την εταιρια Natec (Πολωνικη)σαν ανερχομενη με καλα στανταρντς. http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0527-genesis-gx68-professional-laser-3400dpi-gaming-mouse-black-red-p-PER.572251 (Eγω εχω αυτο : http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0375-genesis-gx55-usb-gaming-mouse-p-PER.571748 )
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5500396/Logitech-G402-Hyperion-Fury-Ultra-fast-Fps.html κανε μια υπερβαση και παρτο εχει προσφορα 10 ευρο κατω στο vision studio...
mixsta22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμμ μάλλον στο Logitech θα κατάληξω αν και είναι πολλά τα λεφτά για ένα ποντίκι Απλά περίμενα μήπως εχει και κάποιος άλλος κάποια πρόταση
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμμ μάλλον στο Logitech θα κατάληξω αν και είναι πολλά τα λεφτά για ένα ποντίκι Απλά περίμενα μήπως εχει και κάποιος άλλος κάποια πρόταση Καλα κανεις και περιμενεις,σιγουρα καποιος μπορει να πει κατι καλο.Η βιασυνη δεν βοηθαει.Καλες αγορες σου ευχομαι. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι πολλα λεφτα για ποντικι τα 50-60 ευρο φιλε μου...το οτι υπαρχουν ποντικια με 10 ευρο δεν λεει κατι.Και εγω ημουν με το βασικο της logitech των 8ευρο,πολυ καλο ποντικη το ειχα 7χρονια σκυλι μαυρο!Αλλα μετα που αγορασα το g402 καταλαβα τις διαφορες και οχι μονο τις εμφανεις που ειναι τα dpi που βοηθανε στα παιχνιδια απειρα αλλα και στις ποιοτικες διαφορες οπως επισης και το ποσο ομορφα μου γεμιζε το χερι.Οπως και το βαρος του παιζει πολυ μεγαλο ρολο,νιωθεις οτι εχεις ποντικι ρε παιδι μου!Τωρα πιανω αλλα και νιωθω σαν να κραταω κουταλι
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι πολλα λεφτα για ποντικι τα 50-60 ευρο φιλε μου...το οτι υπαρχουν ποντικια με 10 ευρο δεν λεει κατι.Και εγω ημουν με το βασικο της logitech των 8ευρο,πολυ καλο ποντικη το ειχα 7χρονια σκυλι μαυρο!Αλλα μετα που αγορασα το g402 καταλαβα τις διαφορες και οχι μονο τις εμφανεις που ειναι τα dpi που βοηθανε στα παιχνιδια απειρα αλλα και στις ποιοτικες διαφορες οπως επισης και το ποσο ομορφα μου γεμιζε το χερι.Οπως και το βαρος του παιζει πολυ μεγαλο ρολο,νιωθεις οτι εχεις ποντικι ρε παιδι μου!Τωρα πιανω αλλα και νιωθω σαν να κραταω κουταλι Προφανως απο ποντικι των 10 ευρω θα δεις διαφορα,αλλα υπαρχουν πολλες ευκαιριες σε λιγοτερα λεφτα.Αν δοκιμασει κανεις θα δει.Αν δεν δοκιμασει πως μπορει να ξερει αν υπαρχουν φτηνοτερα αλλα εφαμιλλα ποντικια?Μην ξεχναμε οτι στο εμποριο παιζει και το ονομα ,που στο χρεωνουν σαν αερα.Ο καταναλωτης που ψαχνει το vfm δεν πρεπει να διακατεχεται απο θρησκευτικου τυπου λατρεια στο hardware αλλα να δοκιμαζει και το φτηνοτερο καινουργιο,ειδικα αν υπαρχουν πολλα καλα reviews απο χρηστες και οχι απο τους γνωστους κραχτες του internet. Οσοι μαθητες μου,gamers, εχουν δει το δικο μου mouse και το δοκιμασαν,δεν μπορουσαν να πιστεψουν οτι εχει μονο 20 ευρω.Μερικοι το βρηκαν και καλυτερο απο καποια επωνυμα με διπλη αξια.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που λες ισχυει εν μερη...δλδ ναι οκ το skiller ειναι πολυ καλο πληκτρολογιο για τα 20 ευρο που κανει...αλλα απο την αλλη για το ονομα που λες οταν το ονομα λεει Logitech ξερεις οτι δεν πληρωνεις μονο το ονομα αλλα και after sale support και ποιοτητα! 1
mixsta22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μ λέει τίποτα ένα brand name,φυσικά αναγνωρίζεται από όλους ότι η Logitech έχει το καλύτερο support...αλλά και πάλι όταν το roccat savu είχε 35 ευρώ ήταν ότι πιο vfm μπορούσες να πάρεις...γιαυτό και εγω ψάχνω απόψεις και κριτικές από πιθανά άτομα που δοκίμασαν κάτι το οποίο δεν έχει ΤΟ όνομα αλλά είναι αξιοπρεπέστατο...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το savu ποτε ειχε 35?εγω γτ το βλεπω 55?και εκει ειναι η πλακα εχει το g402 57 και εχει το savu 55 (τωρα τουλαχιστον εσυ προφανως μιλας για καποια προσφορα) θα προτιμησει κανεις το roccat?δεν νμζ... για προσφορες μην μιλαμε γτ ειναι οι εξαιρεσεις προφανως και αν βρει εκει καποιος κατι τοσο καλο οσο το savu σε τοσο χαμηλα λεφταδεν το συζηταμε καν...
iCyd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπηρχε μια περιοδος που το Savu ηταν στα 35 ευρω. Tσεκαρε και αυτο. http://www.skroutz.gr/s/1564416/Roccat-Kova.html Αν και πιστευω πως το Logitech G402 που προαναφερθηκε σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από iCyd 1
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που λες ισχυει εν μερη...δλδ ναι οκ το skiller ειναι πολυ καλο πληκτρολογιο για τα 20 ευρο που κανει...αλλα απο την αλλη για το ονομα που λες οταν το ονομα λεει Logitech ξερεις οτι δεν πληρωνεις μονο το ονομα αλλα και after sale support και ποιοτητα! Συμφωνω βεβαια,αυτο που λεω απλα,ειναι αξιζει μερικες φορες να ενισχυσουμε τον ανταγωνισμο οταν βγαινει ενα σχετικα νεο,αλλα καλο και φτηνοτερο προιον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα