Προς το περιεχόμενο

Lg g2 η lg g3?

oiko1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ παιδιά κατάλαβα το εξής,όσοι έχουν G2 αφού έχουν πείσει τους εαυτούς τους προσπαθούν να πείσουν και τους υπολοίπους ότι είναι ανώτερο και από το g3 αλλά και από το g4  :P Εγώ προσωπικά το αντάλλασσα εύκολα με το g3  :D

Eπίσης στο myphone.gr Που ανέφερε κάποιος μετά το review του G3 γράφει στα συμπεράσματα :

"Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε αρκετά για ένα τόσο καλό και πλήρες smartphone από την LG. Ένα κινητό που – σε αντίθεση με την Samsung και το GS5- δεν πήγε πίσω στην εξέλιξή του σε σχέση με τον προηγούμενο, αλλά το ξεπέρασε σε όλους τους τομείς με διαφορά. Βασικά μειονεκτήματα του LG G2 (κατά την άποψή μου σαν χρήστης του 5 μήνες) ήταν η απόκριση των πλήκτρων στην πίσω πλευρά, οι διαστάσεις του (πάχος) και φυσικά η κάμερά του με το αρκετά αργό viewfinder. Όλα αυτά έχουν διορθωθεί με το παραπάνω (πολύ παραπάνω) στο G3, χωρίς οι τεχνικοί της LG να αρκούνται φυσικά από αυτό. Έτσι το εφοδίασαν με την καλύτερη, πιο λεπτομερή οθόνη της αγοράς με ανάλυση 1440 x 2560 pixels, προσέφεραν δυνατότητα εγγραφής video στα 2160p, ένα επανασχεδιασμένο, flat, λιτό UI και φυσικά πληθώρα από εφαρμογές για τον απαιτητικό χρήστη"

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε darksider13,μια χαρά ίδιες κάμερες έχουν,όποιος θέλει μπορεί να δεί το συγκριτικό που έκανε ο demo2411 στο myphone.Επίσης πέρα από ότι το g2 είναι σφαιράτο ενώ το g3 λαγγάρει (σου φαίνεται οτι δεν λαγγάρει,άμα τα βάλεις δίπλα δίπλα θα καταλάβεις),και η οθόνη είναι καλύτερη,με πιο ζωντανά χρώματα απέναντι στην ξεθωριασμένη του g3 και με μεγαλύτερη φωτεινότητα,η οποία δεν πέφτει λόγω θερμοκρασίας.

Φίλε marioselsa,σούπερ το g4 αλλά αυτονομία g2 δεν θα δει ποτέ,μην υπερβάλουμε

Φιλε μου οπως σου ειπα και πρην ειχα το lg g2 και το πούλησα πρην 2 μηνες..

Το g3 δεν εχει περασει απο τα χερια μου αλλα το εχει ο κολλητός μου

Το g3 ειναι ενα απο τα καλυτερα κινητα για τα λευτα του (εκτος απο κινεζικα τερατα :P)

Τα κολλήματά παει εξαφανίστηκαν μετα απο κάποιες ενημερώσεις στο g3

Οταν ημασταν για καφε και τα αφήναμε στο τραπέζι το g2 χανοταν μπροστά στην ομορφια το lg g3 (ζηλευα) γτ ειναι πολυ ομορφο

Οσο αφορά ενα παιχνίδι που παιζαμε εμπαινε πολυ πιο γρήγορα gangster vegas

(ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ LG G2 ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ)

Πιασε ενα g3 δούλεψε το λιγο και θα καταλάβεις την διαφορά και μονος σου

Ακομα και με το g4 στην κατοχη μου το γλυκο κοιτάζω το ατοιμο το g3

καποιοι προσπαθουν να πεισουν και τον εαυτο τους οτι επειδη εχουν το lg g2 εχουν το καλυτερο κινητο στον κοσμο το συγκρινουν ακομα και με το lg g4 δυο γενιες μετα οταν ξερουμε ολοι πως εξελησετε η τεχνολογια ειδικα σε τετοιες συσκευες, ακομα και το πλεονεκτημα της μπαταριας που λενε, αν καποιος ειναι περισσοτερο απο μεσος χρηστης και χρησιμοποιει καθημερινα επι πολλες ωρες το κινητο του για ιντερνετ και παιχνιδια θελει συχνες φορτησεις οποτε μετα απο δυο χρονια οποσδηποτε εχει πεσει η αποδοση της μπαταριας του, και να θελει να την αλλαξει εχει ενα μικρο θεματακι.

Μιας και πιασατε τετοια συζητηση θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση. Ειμαι κατοχος το g2 απο περυσι το Νοεμβριο και σκεφτομαι το αργοτερο ως το Νοεμβριο να αγοράσω καινούριο τηλεφωνο. Πιστεύετε ότι ει αι καλή αναβάθμιση το g3 γιατί οι απόψεις που έχω διαβάσει είναι αντικρουόμενες. Ίσως να πηγαινα στο g4 αλλα εκτος του οικονομικού ασχολούμαι και πολυ με roms οποτε το g3 με βολεύει περισσοτερο σε αυτο.

Μιας και πιασατε τετοια συζητηση θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση. Ειμαι κατοχος το g2 απο περυσι το Νοεμβριο και σκεφτομαι το αργοτερο ως το Νοεμβριο να αγοράσω καινούριο τηλεφωνο. Πιστεύετε ότι ει αι καλή αναβάθμιση το g3 γιατί οι απόψεις που έχω διαβάσει είναι αντικρουόμενες. Ίσως να πηγαινα στο g4 αλλα εκτος του οικονομικού ασχολούμαι και πολυ με roms οποτε το g3 με βολεύει περισσοτερο σε αυτο.

Κοιτα να δεις αν πας στο 32gb με 3ram θα καταλαβεις διαφορα σε ολλα ειναι ε κλικ καλυτερο εκτος της μπαταριας

μιας και ειχα το G2 και ο αδερφος μου το g3 :P 8ελω να σου πω πως δεν εχουν χαοτικες διαφορες..Το g3 για μενα πιο ομορφο..ο8ονη του g3 δεν μαρεσε λιγο σαν ξεβαμμενη..καμερα το g3 καλυτερη..μπαταρια ηταν ο λογος που πηρα g2 και μπορω να πω πως εχω το s6 τωρα και μου εχει λειψει αυτη η αυτονομια..Εγω 8α πηγαινα σε g3 απλα για ομορφια και γτ ειναι του 14 σε αντι8εση με το g2 που ειναι του 13..το g2 εχει το 5.0 αλλα του χρονου δεν 8α παρει αλλη αναβα8μιση λογικα :P δεστα και απο κοντα αλλα απο μενα g3 

Θα πας στο G3 για την καλύτερη κάμερα/οθόνη που είναι και μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη, για το SD slot, για την αποσπώμενη μπαταρία. Θα χάσεις προφανώς σε αυτονομία.

Από κει και πέρα η διαφορά στις επιδόσεις των 3 ραμ με των 2 είναι μόλις 5%. Η εσωτερική μνήμη για μένα είναι σαφώς πιο σημαντική. Από όσο έχω δει οι διαφορά στην τιμή δεν είναι πολύ μεγάλη, οπότε αν είναι να αλλάξεις πας στο 3αρι.

Αν δεν βιάζεσαι όμως θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή να πέσει η τιμή του 4.

Κοιτα να δεις αν πας στο 32gb με 3ram θα καταλαβεις διαφορα σε ολλα ειναι ε κλικ καλυτερο εκτος της μπαταριας

Ναι, παράλειψή μου, εννοείται με τα 32gb, δεν το σκέφτομαι καν για το 16gb. Ναι, για τη μπαταρία ξέρω ότι θα είναι χειρότερη.

Θα πας στο G3 για την καλύτερη κάμερα/οθόνη που είναι και μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη, για το SD slot, για την αποσπώμενη μπαταρία. Θα χάσεις προφανώς σε αυτονομία.

Από κει και πέρα η διαφορά στις επιδόσεις των 3 ραμ με των 2 είναι μόλις 5%. Η εσωτερική μνήμη για μένα είναι σαφώς πιο σημαντική. Από όσο έχω δει οι διαφορά στην τιμή δεν είναι πολύ μεγάλη, οπότε αν είναι να αλλάξεις πας στο 3αρι.

Αν δεν βιάζεσαι όμως θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή να πέσει η τιμή του 4.

Βασικά θέλω να πάω και για τη μεγαλύτερη οθόνη. Δεν ξέρω η μεγαλύτερη ανάλυση κατά πόσο θα με "βοηθήσει" σε κάτι. Πάντως και στο G3 να πάω θα έχω και το G2. Χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα, για πρώτο έχω το G2 και για δεύτερο το Nexus 4. Αν αγοράσω το G3, θα είναι αυτό πρώτο και δεύτερο το G2. 

Για τη μνήμη μην το λες ότι είναι η διαφορά στο 5%. Μου αρέσει να δοκιμάζω προγράμματα και έχω πάνω από 200 στο κινητό (G2 32gb), οπότε εγώ πιστεύω ότι θα δώσει άλλο αέρα τα 3gb (όχι ότι τώρα με το G2 έχω θέμα με τη ram).

Δεν ξέρω αν χαλάω το thread του starter, απλά είμαι λίγο προβληματισμένος. Η αγορά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (βαρβάτη προσφορά) θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου. Απλά σκέφτομαι μήπως το G3 δεν έχει κάτι φοβερό να μου προσφέρει και βρίσκεται μόνο στη φαντασία μου ως θύμα καταναλωτισμού. Από εκεί και πέρα, το μάτι μου λοξοκοιτά και το G4 αλλά και το Nexus 6. Για λόγους οικονομίας σκέφτομαι το G3 και σε σχέση με το G4 με ενδιαφέρει γιατί στο G4 δε βλέπω μεγάλη κινητικότητα στο xda για roms, kernels κλπ. 

Θα πας στο G3 επειδη λογικα θα παρει αναβαθμιση σε Android 6.0 ενω το G2 μαλλον οχι.... Κριμα μιας και μιλαμε για συσκευη 2.5χρονων περιπου.

• Like 2

Θα πας στο G3 επειδη λογικα θα παρει αναβαθμιση σε Android 6.0 ενω το G2 μαλλον οχι.... Κριμα μιας και μιλαμε για συσκευη 2.5χρονων περιπου.

Δυστυχώς αυτή ειναι η πολιτική τους να μην δίνουν αναβάθμιση στης συσκευές και σε αναγκάζουν να πας σε καινούργιες..ΕΔΩ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΑΝΑΒΑΘΜΊΖΟΥΝ ΤΗς ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΕΣ ΜΕ 1GR RAM ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΌΤΕΡΕΣ ΜΕ 2+ram απο εξω

Εγώ παιδιά κατάλαβα το εξής,όσοι έχουν G2 αφού έχουν πείσει τους εαυτούς τους προσπαθούν να πείσουν και τους υπολοίπους ότι είναι ανώτερο και από το g3 αλλά και από το g4

Για εμάς που έχουμε καί το G2 καί το G4 έχεις βγάλει κάποιο πόρισμα?

Τι λες ρε αγόρι μου; το μόνο κοινό που έχουν οι κάμερες τους είναι τα μεγκαπίξελ.

Μπορείς να παραπέμψεις κάπου που να λέει για τη διαφορά στην κάμερα? Από όσο γνωρίζω το G2 και G3 έχουν ακριβώς την ίδια κάμερα και κατ'ακρίβεια τον IMX135 sensor της Sony στα 13ΜP με οπτική σταθεροποίηση.

Το σύστημα phase detection και laser focus είναι ανεξάρτητα από την κάμερα και έχουν να κάνουν με την ταχύτητα του focus.

Επίσης παρακαλώ να αφαιρέσεις τις προσωπικές προσβολές από το πόστ σου.

Επειδή ειχα το g2 και το g3 (4 φορές το ανταλλαξα/πηρα) Και τώρα εχω το g4 , προσωπική μου γνώμη , είναι πως το 3αρι σου πρόσφερε την χειρότερη εμπειρία χρήσης. Τέτοιο λαγκ ούτε το l90 δεν είχε. Αν βέβαια η αλλαγή ρομ αρέσει σε κάποιους είναι αλλο θεμα να το στρώσουν.οθόνη και χρώματα καθώς και μπαταρία, προσέφεραν ακόμα χειρότερα αποτελέσματα στην καθημερινότητα.Όσο για τις ρωγμές εκεί είναι το αστείο γτ μου το παρουσίασαν και οι 4 συσκευές. Όπως και η υπερθέρμανση σε απλο browsing , η χαμηλή φωτεινότητα , το κατέβασμα της φωτεινότητας οταν ζεσταινοταν χωρίς λόγω κ.α. με εκνευριζαν στην καθημερινή χρήση . Χωρίς παρεξήγηση την θεωρώ την πιο προβληματική ναυαρχίδα εβερ Προσωπικά και ας έχει την δεύτερη καλύτερη κάμερα του 14.. Μακάρι να το επόμενο update σε 6 να φτιάξουν όλα.

• Like 1

Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου.

Το νέο δεν είναι πάντα καλύτερο. Όταν βγήκε το G3 για εμάς ήταν σίγουρη αγορά, όντας απίστευτα ικανοποιημένοι από το G2. Είναι όλα αυτά που ανέφερες που μας κράτησαν πίσω. Ακόμα και σήμερα δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα αυτονομίας, υπερθέρμανσης και lag, ενώ η εμπειρία χρήσης είναι σαφώς κατώτερη του G2.

Δεν πιστεύω ότι τα παραπάνω θέματα θα λυθούν με την 6η έκδοση του android.

Γι'αυτό και δεν το αγοράσαμε και κάναμε υπομονή μέχρι να βγεί το 4.

PS: Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην άποψή του και οι διαφωνίες είναι πάντα μέρος ενός διαλόγου. Προσωπικές προσβολές όμως και υποτιμητικούς υπαινιγμούς δεν δέχομαι. Όποιος επιλέξει να εκφράζεται προσβλητικά μπαίνει την ίδια στιγμή στην ignore list.

Εγώ απλά είπα ότι σε κάποιον που είναι ήδη στο lg g2 το να αγοράσει το lg g3 δεν λέει και πολλά,σε κάποιον που είναι ανάμεσα στα 2 με τα ίδια λεφτά σαφώς και καλύτερη επιλογή είναι το G3 για όλους τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω.Από εκεί και πέρα δίνεις κάτι παραπάνω και πας στο Lg g4.

Μην αγιοποιούμε και το G2 έχει προβληματάκια στο hardware πρόσφατα άλλαξα οθόνη καθώς είχε πολλά ghost touch φαινόμενο που έχει εμφανιστεί αρκετά συχνά,κιτρινίλες στην οθόνη λόγω κόλλας,άθλιο UI μέχρι να γίνει η αναβάθμιση σε 5.0.2 (επειδή δεν ασχολούμαστε όλοι με άλλες rom ) και φυσικό το υπέρ-μέγιστο foul η έλλειψη κάρτας micro-sd,για το φακό της κάμερας που γρατσουνίζεται πολύ εύκολα ας μην πω κάτι  :X

ΥΓ Συμφωνώ και εγώ πάντως χαρακτηρισμοί και προσβολές να λείπουν για κινητά μιλάμε παιδιά χαλαρώστε  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...