Προς το περιεχόμενο

Lg g2 η lg g3?

oiko1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kάτοχος Lg G2 και εγώ το κινητό πετάει,αλλά το G3 υπερέχει σε 3 σημεία τα οποία είναι δεδομένα (γιατί για επεξεργαστική ισχύ και οθόνη μπορείς να πεις μικρή η διαφορά κλπ) κάμερα,επεκτάσιμη μνήμη και αποσπώμενη μπαταρία,ίσως να μην είναι αρκετά για να κάνεις την αλλαγή από G2 σε G3,αλλά για κάποιον που βρίσκεται ανάμεσα σε ένα από τα δυο ασυζητητί Lg G3!Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τα ίδια λεφτά ή και παραπάνω για κάτι παλιότερο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To πιό καινούργιο δεν σημαίνει και καλύτερο.

Η QHD ανάλυση του G3 βαραίνει τον επεξεργαστή, με αποτέλεσμα η εμπειρία χρήσης να είναι πιό γρήγορη στο G2, με το G3 να λαγκάρει εδώ κι εκεί και να έχει τα θεματάκια του με υπερθέρμανση. Στο τέλος πρέπει να το ρουτάρεις και να βάλεις custom roms για να το φέρεις κάπως στα ίσια του...

Η άποψή μου είναι ότι με το G3 θυσιάζεις σημαντικά στην εμπειρία χρήσης έναντι του G2.

Γι'αυτό και βλέπουμε την τιμή του G3 να έχει πέσει όσο έπεσε και το G2 να μένει σχετικά ψηλά.

Με το G4 κάπως διορθώθηκαν τα πράγματα όσον αφορά την αυτονομία, αλλά και πάλι το G2 είναι μακράν το πιό ισορροπημένο κινητό.

Mε τις αναβαθμίσεις τα lag στο κινητό είναι ελάχιστα,για ένα απλό χρήστη δεν υπάρχει διαφορά ουσιαστική στην εμπειρία χρήσης,δεν "πειράζουμε" όλοι τα κινητά παιδιά..

Επίσης για τις τιμές που είπες το G2 δεν πέφτει επειδή είναι διαθέσιμο μόνο σε 2 καταστήματα όχι γι'αυτά που αναφέρεις,ενώ το G3 σε 34 οπότε μεγαλύτερος ανταγωνισμός άρα πέφτει η τιμή..

• Like 2

Εγώ όταν μιλάω για τιμές δεν αναφέρομαι στην ελληνική αγορά.

Το G2 είναι στο ίδιο περίπου εύρος τιμών με το 3 ακόμα και στο Amazon όπου υπάρχει απόθεμα.

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, το G3 είναι δυό βήματα μπροστά και δύο πίσω σε σχέση με το G2.

Ακόμα και σε σχέση με το G4 το G2 παραμένει πιό ισορροπημένη συσκευή. Προσωπικά ξέροντας αυτά που ξέρω, και ώς κάτοχος Lg G2 και Lg G4, αν ήθελα το καλύτερο all around κινητό μεταξύ των G2, G3 και G4, πάλι το G2 θα αγόραζα.

Να μήν κολλάμε στα χαρακτηριστικά καθεαυτά. Το πραγματικό benchmark είναι η εμπειρία χρήσης.

Άλλες συσκευές που επίσης θα πρότεινα για πολύ καλή εμπειρία χρήσης θα ήταν τα Moto G, αλλά χωρίς OIS στην κάμερα ακόμα για την 3η γενιά τους (2015), το G2 του 2013 είναι καλύτερο.

Προφανώς αγνοείς και πάλι το γεγονός ότι μιλάμε για απλούς χρήστες και όχι να κάνουμε φύλλο και φτερό τα 2 κινητά για να δούμε σε λεπτομέρειες ποιο είναι καλύτερο.Τώρα εγώ δεν καταλαβαίνω από benchmarks και τέτοια,νούμερα αποτυπωμένα σε μια οθόνη δεν μου λένε απολύτως τίποτα και καλώς η κακώς φαντάζομαι μιλάμε για τιμές Ελλάδας.Τα πράγματα είναι πολύ απλά για μένα ανάμεσα στα 2 κινητά,αν πας στο G3 κερδίζεις σε αποθηκευτικό χώρο,κάμερα και έχεις και το πλεονέκτημα της δεύτερης μπαταρίας,σε G2 κερδίζεις σε αυτονομία,τώρα τα άλλα αν το ένα είναι 0,1 milisecond ταχύτερο από το άλλο δεν το γνωρίζω και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και την πλειοψηφία.Από εκεί και πέρα προσωπικά δεν θα έδινε τόσα χρήματα για ένα κινητό που είναι ήδη 2 ετών παλιό..Ας πράξει ο φίλος όπως νομίζει :) 

Επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός, παρά το γεγονός ότι ήμουν ξεκάθαρος, όταν αναφέρομαι σε καλύτερη εμπειρία χρήσης μιλάω ακριβώς για αυτό:

Να βάλεις στην άκρη τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τεχνικές λεπτομέρειες και να δείς την συνολική εμπειρία που σου προσφέρει η συσκευή ώς χρήστης της.

Εκεί το G2 είναι και παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος σε Android και σαφώς καλύτερη από το G3 και ενδεχομένως και από το G4.

Στις 2 τελευταίες συσκευές θα πάς ακριβώς αν σε ενδιαφέρουν πιό πολύ τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι τεχνικές λεπτομέρειες έναντι της εμπειρίας χρήσης.

• Like 1

Στις 2 τελευταίες συσκευές θα πας αν θέλεις μεγαλύτερη υποστήριξη σε βάθος χρόνου,micro sd και αποσπώμενη μπαταρία,για μένα το Lg g2 έχει το τεράστιο μειονέκτημα να μην έχει επεκτάσιμη μνήμη,προσωπικά σε μένα που τραβάω πολλά βίντεο και φωτογραφίες με έχει κουράσει να αδειάζω κάθε τρεις και λίγο με στικάκι OTG τα περιεχόμενα

κανενα απο αυτα .  παρε ενα μτχ iphone 

O ακυρος.

Ειναι θέμα προτεραιοτήτων το ποιο θα διαλέξεις.

Αν γενικα το χρησιμοποιεις πιο πολυ ως τηλεφωνο παρα ως smartphone,θα επελεγα το g2,λογω μπαταρίας.

Αλλιως,νομιζω η οθονη του g3 το κάνει πιο ευχρηστο για όλα τα υπολοιπα.

H ΣΑΦΩΣ καλύτερη κάμερα και οθόνη δεν είναι και αυτά εμπειρία χρήσης; αν θες κινητό να πάει σφαίρα χωρίς να κοιτάς τα υπόλοιπα πάρε ΝΟΚΙΑ 3310. Είναι πραγματικά εκνευριστικό να αφήνουμε όλα τα υπόλοιπα στην άκρη και να μιλάμε για το λαγκ, που πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα είναι και του G2. Και όχι δεν χρειάζεται root, μπορείς απλά να βάλεις ένα Nova launcher.

Σαφώς καλύτερη κάμερα το G3 από το G2? Νομίζω κάπου υπάρχει κάποια σύγχυση.

Το G3 προσφέρει ταχύτερο focus. H κάμερα είναι η ίδια.

Ο καθένας μας φυσικά έχει διαφορετικές ανάγκες όμως. Όταν επέλεξα το G4 έναντι του S6 edge, οι καθοριστικοι παράγοντες ήταν η αποσπωμενη μπαταρία και η θύρα microsd.

Για G3 vs G2 όμως είμαι υπέρ του G2.

ρε φιλε panther_512 εντελως φιλικα εδω δυο-τρεις σου λενε ασπρο και εσυ λες μαυρο το αν εσυ θεωρεις το lg g2 καλυτερο ειναι γνωμη σου αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και σωστη, και εγω οταν ηταν να αγορασω κινητο αναμεσα σ αυτα τα δυο ημουνα και επελεξα το lg g3 βαζεις κατω τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα και καποιο σε κερδιζει, τα πλεονεκτηματα του lg g3 ειναι η αποσπωμενη μπαταρια, η micro sd, η μεγαλυτερη οθονη του χωρις να ξεφευγει σε μεγεθος και η σαφως καλυτερη καμερα του αν το αμφισβητεις δες στο youtube βιντεακια συγκρισης, επισης αλλο πλεονεκτημα ειναι οτι φαινεται πιο premium συσκευη εμφανισιακα ειναι πιο ομορφο απο το glossy πλαστικο του lg g2 βεβαια και αυτο ειναι υποκειμενικο,αλλα και παλυ το lg g3 ειναι πιο καινουργιο και θα εχει πιο πολυ υποστηριξη απο την lg 

Παιδια μην λεμε οτι θελουμε πολυ καλο ειναι το lg g2 ειναι ενα πολυ καλο κινητο αλλα οπως και να το κανουμε ειναι κατώτερο το LG G3 καμερα-οθονη-sd-μπαταρια-Κατασκευή και πολλα αλλα το μόνο θετικο του g2 ειναι η αυτονομία μπαταριας

Κατοχος του lg g4 στην αρχη με μεγαλο προβλημα στην μπαταρια αλλα μετα απο πια ενημέρωση που εκανε εφτασε στα επίπεδα το lg g2

Φίλε darksider13,μια χαρά ίδιες κάμερες έχουν,όποιος θέλει μπορεί να δεί το συγκριτικό που έκανε ο demo2411 στο myphone.Επίσης πέρα από ότι το g2 είναι σφαιράτο ενώ το g3 λαγγάρει (σου φαίνεται οτι δεν λαγγάρει,άμα τα βάλεις δίπλα δίπλα θα καταλάβεις),και η οθόνη είναι καλύτερη,με πιο ζωντανά χρώματα απέναντι στην ξεθωριασμένη του g3 και με μεγαλύτερη φωτεινότητα,η οποία δεν πέφτει λόγω θερμοκρασίας.

Φίλε marioselsa,σούπερ το g4 αλλά αυτονομία g2 δεν θα δει ποτέ,μην υπερβάλουμε

• Like 1

Σαφώς καλύτερη κάμερα το G3 από το G2? Νομίζω κάπου υπάρχει κάποια σύγχυση.

Το G3 προσφέρει ταχύτερο focus. H κάμερα είναι η ίδια.

Ο καθένας μας φυσικά έχει διαφορετικές ανάγκες όμως. Όταν επέλεξα το G4 έναντι του S6 edge, οι καθοριστικοι παράγοντες ήταν η αποσπωμενη μπαταρία και η θύρα microsd.

Για G3 vs G2 όμως είμαι υπέρ του G2.

Τι λες ρε αγόρι μου; το μόνο κοινό που έχουν οι κάμερες τους είναι τα μεγκαπίξελ. Έλεος πια με την ασχετοσύνη σας. Λες και δεν έχει ας πούμε διπλό φλας, λες και δεν ήταν μέσα στις 2 καλύτερες κάμερες του 14. Πραγματικά ότι να ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...