Προς το περιεχόμενο

Lg g2 η lg g3?

oiko1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα, διαθέτω έως 250€ και ειμαι ανάμεσα στα 2 της lg, τι προτείνετε. Με ενδιαφέρει 1. κάμερα 2. πλοήγηση στο ίντερνετ 3. σημα (εχω vodafone). Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τόσο απλά, η απορία μου ήταν που καινούρια πάνω κάτω είναι ίδιες τιμές. Κ έχω ακούσει ότι κολλάνε γα το g3 κλπ προφανώς όχι για αυτό που κάνω εγώ. Κ πάλι σας ευχαριστώ..

Άσχετο, αλλά στα 250 είναι κάποιο απ αυτά διαθέσιμο??

Εκτός αν ο φίλος μιλά για μεταχειρισμένο

Ναι για μεταχειρισμένο..

Το G3 καινούργιο αυτή την στιγμή έχει μια συνεχή καθοδική πορεία και έχει φτάσει στα skroutz-ομάγαζα τα 289€ ενώ το G2 (που έχω εδώ και 1,5 χρόνο) παρότι παλιότερο, ίσως λόγω διαθεσιμότητας είναι ακριβότερο 

Θα σου έλεγα να περιμένεις καμια 1-2 βδομάδες όπου το G3 θα φτάσει κοντά στα 270€ και να το πάρεις καινούργιο.

Για 20€ διαφορά δεν αξίζει να πας σε μεταχειρισμένο.

• Like 1

Γιαυτο κ η απορία μου γιατί το g3 πέφτει ενώ το g2 όχι τόσο πολύ?? Συμφωνώ πάντως για καινούριο..

Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος αλλος λογος αλλα αυτο εχει να κανει σιγουρα με τη διαθεσιμοτητα. Οταν ενα μοντελο το εχουν λιγα καταστηματα τοτε η τιμη δεν πεφτει τοσο ευκολα  καθως ο ανταγωνισμος ειναι μικρος. Οταν ενα κινητο υπαρχει σε πληθωρα αποθεματων και σε πολλα καταστηματα τοτε ειναι λογικο να πεφτει η τιμη πιο γρηγορα.

Πας σε g3 εκτος αν θες να εχεις παρα πολυ καλη μπαταρια αλλα προσωπικα  τελος 2015 δεν θα αγοραζα κινητο του 2013..

το g2 δε πεφτει γιατι εχει μεγαλη ζητηση και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο καθως εχω γνωστους και με g2 και g3

το g2 εχει πολυ καλητερη μπαταρια και διαστασεις

στο g3 αξιζει να πας μονο αν θες μεγαλυτερη οθονη

To G2 δεν πέφτει διότι συνεχίζει να έχει μεγάλη ζήτηση. Παραμένει ένα από τα καλύτερα all around smartphones της αγοράς.

Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να πάει κάποιος στο G3, ακόμα και αν είναι στα ίδια λεφτά. Η υπεροχή στην επεξεργαστική ισχύ δεν φαίνεται στην πράξη και η μπαταρία είναι κατα πολύ κατώτερη. H QHD ανάλυση του G3 είναι αδιάφορη. Η κάμερα του G3 είναι καλύτερη ναί, αλλά του G2 παραμένει εξαιρετική.

πηρα το g3 πριν λιγο καιρο . στα θετικα . τρομερη καμερα . οτι καλυτερο εχω δει απο κοντα σε κινητο . πολυ καλη ποιοτητα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ( σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα του 2014 παντα ) .Πολυ καλη οθονη για μενα οι ιντσες ειναι ιδανικες . τα χρωμματα και η αναλυση επισης πολυ καλα. Ειχα ακουσει και γω για lag και κτλπ αλλα ευτυχως το Lag ειναι σχεδον μηδαμινο ( ειδικα με μια custom rom πιστευω εξαφανιζεται τελειως ) .Στα αρνητικα τωρα . μπαταρια , μπαταρια ,μπαταρια. Σε stand by δεν εχω παραπονο ολο το βραδυ μπορει να καψει και 1% μονο . Αλλα σε on screen time η μπαταρια φευγει σε λεπτα. Ελπιζω με το android 6.0 να φτιαξουν καπως τα πραγματα. Επισης στο δικο μου καποιες στιγμες εχω θεματα με θερμοκρασια. Οχι οτι κλεινει η κατι παρομοιο αλλα το καλαταβαινεις οτι εχει ζεσταθει πολυ . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...