nemesiskp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μετα απο 5 χρονια+ κατι ψιλα με το συστημα της υπογραφης πιστευω ηρθε ο καιρος να κανω μια αναβαθμιση.Λεω να κρατησω απο το παλιο συστημα το τροφοδοτικο(silverstone 850 plus silver),ram(4*2gb),ssd εχω τον samsung 850evo,και κουτι. Ελεγα να παω σε intel i5 αυτην την φορα(γυρω στα 200 ευρω) και καρτα γραφικων καποια gtx960 ή r9 380x(υπολογιζα καμια 250αρα).Μητρικη h97 ή z97; Απο την αλλη νομιζω οτι αυτη η γενια iΧ ειναι αρκετο καιρο στην αγορα και τωρα με την ελευση της νεας γενιας θα δουμε καποιους επεξεργαστες σε αντιστοιχες τιμες.Γνωριζω οτι δεν θα εχουν τοση μεγαλη διαφορα αλλα και παλι ειναι νεα γενια οπως και να εχει.Αξιζει λετε να περιμενω τους καινουριους ή να μεταβω τωρα;Μπορω να κανω υπομονη μεχρι τα χριστουγεννα. Γνωμες;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 τοτε κανε υπομονη,λογικα και οι τιμες θα πεσουν ας ελπισουμε να αυξηθει και η διαθεσιμοτητα σιγα σιγα και να πας στην νεα πλατφορμα!
Millennium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τι οθόνη έχεις και τι χρήση κάνεις; Μη περιμένεις μεγάλη πτώση στις τιμές,αν υπάρξει κιόλας.
nemesiskp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις Οθονη εχω μια full hd,27 ιντσες.Ε χρηση βασικα το θελω για κανα καινουριο παιχνιδακι που δεν τραβαει ο παλιος.Κανα βαρυ προγραμμα που δεν με ικανοποιει ο υπαρχων δεν υπαρχει,οποτε με τον καινουριο δεν θα εχω καποιο θεμα σιγουρα.Αρχικα σκεφτομουν να παρω μονο καρτα γραφικων αλλα οσο να ναι ο επεξεραστης πιστευω θα την κοβει . Για επεξεργαστη ελεγα για αυτον (οχι απαραιτητα απο eshop)ο οποιος ειναι λιγο πανω απο τα 200 ευρω που κοιταω.Οι μητρικες μου φαινονται λιγο ακριβες και για αυτο ελεγα να περιμενω λιγο μεχρι τα χριστουγεννα να πεσουν λιγο οι τιμες.
IceFrog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θα πας σε skylake με ddr3? Παρε κατι σε 1150 να κανεις τη δουλεια σου μια χαρα. Η ραμ που εχεις για τα σημερινα δεδομενα ειναι λιγη. Το minimum αυτη τη στιγμη ειναι στα 8
nemesiskp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Για ddr4 δεν το σκεφτομαι με τιποτα.Πολλα τα λεφτα και δεν τα εχω.Οι skylake τι θεμα εχουν με την 3αρα;Για αρχη τα 8γιγα δεν νομιζω να με κοψουν(ποτε δεν εχω δει παιχνιδι να με παει τοσο ψηλα).Εαν πιο μετα 3-4 μηνες αφου τα αγορασω δω οτι εχω θεμα και τα νεα games μου ξεσκιζουν την ραμ,μπορει να εχω μαζεψει κανα φραγκο να παω στα 16 αλλα για την ωρα δεν.Επισης θελω νεα πλατφορμα γιατι ναι μεν πολυ δυνατη γενια οι haswell αλλα ειναι (εαν δεν κανω λαθος) σχεδον δυο χρονια στην αγορα.Ε οσο να ναι ειναι παλια και αφου αποφασισα μετα απο 5+ χρονια να κανω αναβαθμιση ειπα να παω στα οσο γινεται νεοτερα.
IceFrog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Για ddr4 δεν το σκεφτομαι με τιποτα.Πολλα τα λεφτα και δεν τα εχω.Οι skylake τι θεμα εχουν με την 3αρα;Για αρχη τα 8γιγα δεν νομιζω να με κοψουν(ποτε δεν εχω δει παιχνιδι να με παει τοσο ψηλα).Εαν πιο μετα 3-4 μηνες αφου τα αγορασω δω οτι εχω θεμα και τα νεα games μου ξεσκιζουν την ραμ,μπορει να εχω μαζεψει κανα φραγκο να παω στα 16 αλλα για την ωρα δεν.Επισης θελω νεα πλατφορμα γιατι ναι μεν πολυ δυνατη γενια οι haswell αλλα ειναι (εαν δεν κανω λαθος) σχεδον δυο χρονια στην αγορα.Ε οσο να ναι ειναι παλια και αφου αποφασισα μετα απο 5+ χρονια να κανω αναβαθμιση ειπα να παω στα οσο γινεται νεοτερα. Οι διαφορες ειναι τις τάξεως του 10%. Πιο πολυ ψυχολογικο ειναι το θεμα καινουρια πλατφορμα.
Aten-Ra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα. Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις Οθονη εχω μια full hd,27 ιντσες.Ε χρηση βασικα το θελω για κανα καινουριο παιχνιδακι που δεν τραβαει ο παλιος.Κανα βαρυ προγραμμα που δεν με ικανοποιει ο υπαρχων δεν υπαρχει,οποτε με τον καινουριο δεν θα εχω καποιο θεμα σιγουρα.Αρχικα σκεφτομουν να παρω μονο καρτα γραφικων αλλα οσο να ναι ο επεξεραστης πιστευω θα την κοβει . Για επεξεργαστη ελεγα για αυτον (οχι απαραιτητα απο eshop)ο οποιος ειναι λιγο πανω απο τα 200 ευρω που κοιταω.Οι μητρικες μου φαινονται λιγο ακριβες και για αυτο ελεγα να περιμενω λιγο μεχρι τα χριστουγεννα να πεσουν λιγο οι τιμες. Τι παιχνίδια παίζεις ??? εγώ θα σου έλεγα ότι στα περισσότερα σημερινά παιχνίδια με τον Phenom II στα 4GHz και μια R9 380 η ακόμα και την R9 390 θα είσαι μια χαρά. 3
nemesiskp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ε τα καινουρια.Περιμενω κανα batman,far cry,gta κλπ.
Aten-Ra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλαξε την κάρτα, πάρε μια R9 390 και καθάρισες. Και στα καινούργια DX-12 παιχνίδια ο Phenom ΙΙ στα 4GHz μαζί με την R9 390 θα φυσάει. 1
IceFrog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παρε για αρχη μια καρτα γραφικων, το cpu σου εχει ψωμι ακομα
nemesiskp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι και αυτο μια σκεψη.Να παρω μια καρτουλα για το τωρινο συστημα και εαν δεν τραβαει να ριξω σε αλλα.Δεν με χαλαει θα το σκεφτω.Για τι καρτα λετε;390 την θεωρω too much.
Aten-Ra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί too much η R9 390 ??? για τα καινούργια DX-12 παιχνίδια που έρχονται θα την χρειαστείς σίγουρα. 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαστε τοσο σιγουροι ολοι οτι η r9 390 δεν τρωει μπουκαλι απο τον phenom?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα