Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας λογως που πηρα το xbox κυριως ειναι το Forza.. Δεν εχω δει καλυτερο παιχνιδι σε θεμα γραφικων και ικανοτητων μεσα στο παιχνιδι! Επισης σε κραταει με πολλα updates ! 

Οσο για την κονσολα παιδια δεν εχει την  μεγαλη διαφορα με το ps4 ισα ισα που εχει μεγαλυτερο κουτι δλδ καλυτερυ ψυξη κτλπ.! 

Το live gold επισης ειναι απιστευτο! Πολλα δυνατοτητες που συμφερουν! 

Πρωτη φορα παιρνω xbox και ειμαι ικανοποιημενος!

:rolleyes:  :rolleyes:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2ον Δεν πα να έχει 20αιτίας. Πάνω στο ίδιο api γράφουν (directx 11) με κάποιες μικροδιαφορές. Τώρα που θα βγει και το directx 12 στο xbox θα είναι πανομοιότυπα τα API.

3ον Το ότι είναι soc δεν έχει να κάνει κάτι για τον τρόπο που προγραμματίζεις

Το πρόβλημα δεν είναι το API αλλά το περιορισμένων δυνατοτήτων hardware του Xbox. Για λόγους οικονομίας οι εταιρίες φτιάχνουν μία έκδοση που τρέχει στο xbox χωρίς να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των pc, το έχουμε δει πολλές φορές μην ξαναλέμε τα ίδια πάλι έχουν γραφτεί άπειρα επί του θέματος.

Και btw η γενιά αυτή τον κονσόλων (XboxOne/ps4) είναι ΓΤΠ, πρώτη φορά βλέπω τόσο φτηνό hardware. Σήμερα σου δίνουν budget pc σε συσκευασία κονσόλας - καμία σχέση με τα ps1 ps2 ps3 για παράδειγμα που για την εποχή τους είχαν πανίσχυρο hardware με custom designed chips πολλές φορές ανώτερα και από pc για games.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι το API αλλά το περιορισμένων δυνατοτήτων hardware του Xbox. Για λόγους οικονομίας οι εταιρίες φτιάχνουν μία έκδοση που τρέχει στο xbox χωρίς να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες των pc, το έχουμε δει πολλές φορές μην ξαναλέμε τα ίδια πάλι έχουν γραφτεί άπειρα επί του θέματος.

Μα αυτό σου λέω. Κακό port δεν θα δεις. Δηλ. να θέλει super pc να τρέξει σαν την κονσόλα ή να έχεις glitches, ενώ έχει τα ίδια πράγματα με την κονσόλα.

Αν τώρα εσύ κακό port το εννοείς απλά να μεταφερθεί αυτούσιο, δεν θα με χάλαγε να έπαιζα forza 6 με 4x super sampling + 4x antialiasing + 16x Anistotropic που απλά τα θέτεις από τα settings της κάρτας, με όλα τα υπόλοιπα να είναι ίδια σαν του xbox. ;)

Δημοσ.

Μα αυτό σου λέω. Κακό port δεν θα δεις. Δηλ. να θέλει super pc να τρέξει σαν την κονσόλα ή να έχεις glitches, ενώ έχει τα ίδια πράγματα με την κονσόλα.

Αν τώρα εσύ κακό port το εννοείς απλά να μεταφερθεί αυτούσιο, δεν θα με χάλαγε να έπαιζα forza 6 με 4x super sampling + 4x antialiasing + 16x Anistotropic που απλά τα θέτεις από τα settings της κάρτας, με όλα τα υπόλοιπα να είναι ίδια σαν του xbox. ;)

Φίλε retro καταλαβαίνω τι λες ναι είναι και αυτό μια μεσοβέζικη λύση αλλά δεν είναι μόνο το aa σε ένα game είναι και τα textures, shadows, lighting πού αρκετές φορές απλά μεταφέρονται αυτούσια από την κονσόλα (δες konami - capcom) ενώ θα έπρεπε οι προγραμματιστές να ασχοληθούν ξεχωριστά. 

Για εμένα κονσόλα = exclusives τίτλοι που δεν βρίσκονται αλλού και όχι απαραίτητα αμερικανοευρωπαϊκοί. Καλώς η κακώς έχω ταυτίσει την έννοια της κονσόλας με τους Ιάπωνες από τις εποχές megadrive/snes.

Δημοσ.

Καταρχας σκετη αηδια που βαλανε τα 9 εκατoμμυρια του gran turismo 2 ως μικρες....αλλες εποχες αλλα standards τοτε...μη λεμε λοιπον ο,τι θελουμε...

Δημοσ.

Απο Forza 1(ακομα το εχω στο πρωτο Xbox)η αληθεια ειναι οτι και εμενα προσωπικα πιο πολυ μου αρεσανε τα Forza απο οτι τα GT παιχνιδια(βεβαια επαιξα μεχρι του 360).

Ναι μεν η MS εχει το πανω χερι αλλα πλακα πλακα ελεος 3 παιχνιδια Forza για το Xbox One,την εχει κανει την σειρα Fifa και Nba.....

Βγαλε μου ενα Forza στις αρχες που λανσαρεις την κονσολα και 1 στο τελος,τι μου αρμεγεις την αγελαδα ρε MS???

Μονο το 5 και το 6 εχει τo One.

Τα horizon εχουν διαφορετικο σταιλ. Δεν ειναι τοσο πολυ σοβαρα (κατι που προσωπικα μου αρεσει), εχει off road maps, κλπ κλπ

Οποτε μην τα βαζεις στο ιδιο καζανι

Δημοσ.

Πολυ ωραιο αρθρο!

Δυστυχως για εμας τις παλαιες καραβανες ολο και περισσοτερα παιχνιδια γινονται open world και social. Και τα καλοδουλεμενα single player παιχνιδια λιγοστευουν συνεχως. Λες και αν δεν εχεις εναν χαρτη γεματο με κουκιδες η εφηβους να τσιριζουν σε ενα μικροφωνο θα παθεις κατι..

Αυτο ειναι μοδα, αυτο πουλαει..

Στο θεμα των Racing οπως ειπαν και απο την Criterion φερτε μου ενα απο τα πρωτα 4 Burnout (και οχι το Paradise) και αφηστε με..

Eγω παντα ηθελα τα παιχνιδια με τα αυτοκινητα που τα βελτιωνεις κτλπ λ.χ Underground2  να ειναι παντα free roam,open world κτλπ! Αυτο πιστευω θελει καποιος που του αρεσουν τα αυτοκινητα.. Η ελευθερια του να κινεισαι οπουδηποτε ,οπως θες ειναι κατι πολυ ωραιο για μενα! Γιαυτο ας πουμε και η εταιρια της Forza εβγαλε το Horizon και το Motorsport διαφορετικα 

• Like 1
Δημοσ.

"Το Driveclub υιοθέτησε τη φιλοσοφία του λεγόμενου “social gaming”

Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Είναι ανοησίες του μάρκετινγκ. Έκανε θραύση το FB και άρχισαν να κολλάνε το "social" παντού περιμένοντας ότι θα πέσουν όλοι με τα μούτρα οπού δουν την ταμπέλα "social" σαν ψωνισμένοι έφηβοι/ες που λιώνουν στο facebook.

Σειρά έχει το νέο NFS που τα κάνει όλα θάλασσα.

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που μπορώ να φανταστώ ότι ο κόσμος αγοράζει το ps4 και είναι μπροστά στις πωλήσεις, είναι η ελπίδα λόγω του πιο δυνατού hw. Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο,

Το xbox και καλύτερα παιχνίδια έχει μέχρι στιγμής, και καλύτερο χειριστήριο, και καλύτερο λειτουργικό το οποίο θα γίνει ακόμη καλύτερο και το ecosystem είναι απλά απίστευτο. Onedrive, xbox live, Xbox smartglass παντού, Xbox app παντού, windows 10 game streaming, TV streaming παντού.

Το παιχνιδι δυστυχως χαθηκε στο launch των 2 κονσολων με τις παπ*ρολογιες περι used games & 24/7 online συνδεση για να παιξεις. Αυτο μαζευεται πολυ δυσκολα μετα.

Δημοσ.

Λεπον, να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και ασχολούμαι με την συγκεκριμένη κονσόλα (PS) και το gran turismo.ο λόγος που την αγοράζω είναι γι'αυτό το παιχνίδι, άντε και κάνα last of us συν το GOW.το παιχνίδι έχει μείνει πίσω σε όλα, το βασικότερο είναι η έλλειψη διαφορετικού ήχου στα αυτοκίνητα, ξεχωρίζει μόνο το Honda HSV.Τώρα εάν το 7 δεν είναι σημείο αναφοράς, τα πράγματα θα ζορίσουν για την Sony και το ίδιο το GT μιας και στα τόσα χρόνια μας πέρασαν υποσυνείδητα ότι εάν θέλεις να παίξεις SIM racing είναι αυτονόητο το GT.αφήνω έξω το άλλο, για να αγοράζεις αυτοκίνητα και πίστα θέλει 10 ευρώ.το asetto corsa καραδοκεί και διαβάζω θετικά σχόλια

μα το asseto corsa δεν μπορεις να το συγκρινεις,ξεφτιλιζει για μενα ολους αυτους τους τιτλους σε ps και χβοχ,ειναι simulator,η οδηγηση του ειναι αλλου,τα υπολοιπα σκουπιδια ολα!!!εχω ασχοληθει με ολους τους τιτλους,οταν οδηγησα το asseto δεν μπορεσα να ξαναπεξω τιποτα αλλο

Δημοσ.

μα το asseto corsa δεν μπορεις να το συγκρινεις,ξεφτιλιζει για μενα ολους αυτους τους τιτλους σε ps και χβοχ,ειναι simulator,η οδηγηση του ειναι αλλου,τα υπολοιπα σκουπιδια ολα!!!εχω ασχοληθει με ολους τους τιτλους,οταν οδηγησα το asseto δεν μπορεσα να ξαναπεξω τιποτα αλλο

Μην βιάζεσαι, ας έρθει με το καλό το 7 και μιλάμε σίγουρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...