Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια βασικά θέματα στο driveclub:

-Πολύ λίγα αυτοκίνητα.

-Πολύ arcade ακόμα και για τα δεδομένα του Horizon 2.
-Αναγκαστικό 24/7 online.

Με βάση αυτά η Sony ακόμα δεν έχει σοβαρό racer όπως η MS δεν έχει ακόμα σοβαρό hack n slash παιχνίδι. Όταν βγει GT7 ξαναμιλάμε.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@bakosm σου ξέφυγε ένα "πιθανότατα" στην πρόταση μου. Διαφωνείς ότι τα περισσότερα games βγαίνουν σε όλα τα formats τι master race λες;

@retromaniac Για ποια port μιλάμε; Παιχνίδια optimized για κάρτα γραφικών-επεξεργαστή 4ετιας (περίπου hd 7850) και μάλιστα τύπου soc (ασχολίαστο) που έχει το Xbox και δεν εκμεταλλεύεται pc με r9 280x η που είναι και αρκετές φορές badly optimized; Το witcher 3 το ξέρεις; Έπρεπε να πέσει κράξιμο στη cdproject για να το φτιάξουν μάλλον γιατί και αυτοί κάτι τέτοιο με σένα θα πιστεύανε.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο αρθρο!

Δυστυχως για εμας τις παλαιες καραβανες ολο και περισσοτερα παιχνιδια γινονται open world και social. Και τα καλοδουλεμενα single player παιχνιδια λιγοστευουν συνεχως. Λες και αν δεν εχεις εναν χαρτη γεματο με κουκιδες η εφηβους να τσιριζουν σε ενα μικροφωνο θα παθεις κατι..

Αυτο ειναι μοδα, αυτο πουλαει..

Στο θεμα των Racing οπως ειπαν και απο την Criterion φερτε μου ενα απο τα πρωτα 4 Burnout (και οχι το Paradise) και αφηστε με..

• Like 1
Δημοσ.

Το Bloodborn εσωσε το PS4 κι οχι το Driveclub. Θα κλαιγανε με μαυρο δακρυ στη Sony.

Καποιοι θα πουν οτι ειναι και το Uncharted 4. Κι εδω διαφωνω. Δε νομιζω να παρει κονσολα ο καθεις για να παιξει 7-8 ωρες και μετα να καθεται κονσολα και δισκακι μαζι.

Εγω θα 'ργησω πολυ να μπω στη καινουρια γενια. Θα περιμενω Dark souls, Horizon και γενναια πτωση τιμης. Πανω απο 350 δε δινω. Δεν αξιζει νομιζω να σκονιζεται. Τα κανω μασουρι τα λεφτα και βλεπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ενας λογως που πηρα το xbox κυριως ειναι το Forza.. Δεν εχω δει καλυτερο παιχνιδι σε θεμα γραφικων και ικανοτητων μεσα στο παιχνιδι! Επισης σε κραταει με πολλα updates ! 

Οσο για την κονσολα παιδια δεν εχει την  μεγαλη διαφορα με το ps4 ισα ισα που εχει μεγαλυρο κουτι δλδ καλυτερυ ψυξη κτλπ.! 

Το live gold επισης ειναι απιστευτο! Πολλα δυνατοτητες που συμφερουν! 

Πρωτη φορα παιρνω xbox και ειμαι ικανοποιημενος!

• Like 2
Δημοσ.

Το Bloodborn εσωσε το PS4 κι οχι το Driveclub. Θα κλαιγανε με μαυρο δακρυ στη Sony.

Μα δεν λέω ότι το Driveclub έσωσε το PS4. Το Gran Turismο έσωσε...

Δημοσ.

έπαιζα forza demo το τελευταίο..

στις στροφές μου έδειχνε ιδανική τροχιά και

μου φράναρε αυτόματα/...

έτσι έβγαινα πρώτος..

uninstall...

υποθέτω κάποιος θα μου πει βρε και απενεργοποίησε το αυτόματο φρένο..

δεν το βρηκα(!!)

Δημοσ.

μου φράναρε αυτόματα/...

έτσι έβγαινα πρώτος..

uninstall...

Αλλάζουν αυτές οι ρυθμίσεις....ξανακάντο install τώρα :P :D

Δημοσ.

μου φράναρε αυτόματα/...

έτσι έβγαινα πρώτος..

uninstall...

Στα options απενεργοποιείς τις βοήθειες και σου δίνει περισσότερο κέρδος σε κάθε πίστα για επιβράδευση.

Ασχετώλ.... :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο που έχεις αυτή την εντύπωση, Αν είχες xbox δεν θα σου ήταν τόσο αδιάφορη. Πίστεψέ με.

Φαντάσου ότι πήγα στο χωριό και έβλεπα ψηφιακή tv και έπαιζα xbox με το pipo mini pc (windows 10), μέσα από το xbox που είχα αφήσει σπίτι. Βέβαια πρέπει να να ξέρεις να κάνεις VPN αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Επίσης έχω πραγματικά πάνω από 10 καλά παιχνίδια να προλάβω να παίξω που είτε τα πήρα δωρεάν είτε σε πολύ μικρή τιμή από το live gold.

Και φυσικά έρχονται παιχνιδάρες μεταξύ των οποίων forza 6, halo, tomb raider...

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αυτό! Έχεις κάποιο link που περιγράφει τη διαδικασία;

Δημοσ.

@retromaniac Για ποια port μιλάμε; Παιχνίδια optimized για κάρτα γραφικών-επεξεργαστή 4ετιας (περίπου hd 7850) και μάλιστα τύπου soc (ασχολίαστο) που έχει το Xbox και δεν εκμεταλλεύεται pc με r9 280x η που είναι και αρκετές φορές badly optimized; Το witcher 3 το ξέρεις; Έπρεπε να πέσει κράξιμο στη cdproject για να το φτιάξουν μάλλον γιατί και αυτοί κάτι τέτοιο με σένα θα πιστεύανε.

1ον Το witcher 3 δεν είναι xbox αλλά multiplatform και έχει γραφτεί για ps4 και Xbox. Εγώ μίλησα για παιχνίδια αποκλειστικά του Xbox που θα γίνουν port σε pc.

2ον Δεν πα να έχει 20αιτίας. Πάνω στο ίδιο api γράφουν (directx 11) με κάποιες μικροδιαφορές. Τώρα που θα βγει και το directx 12 στο xbox θα είναι πανομοιότυπα τα API.

3ον Το ότι είναι soc δεν έχει να κάνει κάτι για τον τρόπο που προγραμματίζεις

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αυτό! Έχεις κάποιο link που περιγράφει τη διαδικασία;

http://www.microsoftstore.com/store/mseea/it_IT/pdp/Sintonizzatore-TV-digitale-per-Xbox-One/productID.306462300(Αυτό για αποκωδικοποιητή)

http://www.xbox.com/en-US/smartglass(tv streaming με ios, android, windows mobile, windows 8/10)

http://www.xbox.com/en-US/windows-10/xbox-app(game streaming windows 10)

Παίζουν άμεσα όταν είσαι σε local.

Όταν είσαι κάπου​​ αλλού για να παίξουν θες vpn. Θα πρέπει να αφήνεις κάποιον υπολογιστή ανοικτό αν θες τσάμπα vpn.

http://www.howtogeek.com/135996/how-to-create-a-vpn-server-on-your-windows-computer-without-installing-any-software/

Και ένα λογαριασμό στο no-ip.com για να έχεις dynamic dns και να βρίσκεις πάντα την ip του σπιτιού σου.

Για να παίζεις εκτός σπιτιού είναι πολύ advance. Θα δυσκολευτείς να το κάνεις αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Απο Forza 1(ακομα το εχω στο πρωτο Xbox)η αληθεια ειναι οτι και εμενα προσωπικα πιο πολυ μου αρεσανε τα Forza απο οτι τα GT παιχνιδια(βεβαια επαιξα μεχρι του 360).

Ναι μεν η MS εχει το πανω χερι αλλα πλακα πλακα ελεος 3 παιχνιδια Forza για το Xbox One,την εχει κανει την σειρα Fifa και Nba.....

Βγαλε μου ενα Forza στις αρχες που λανσαρεις την κονσολα και 1 στο τελος,τι μου αρμεγεις την αγελαδα ρε MS???

Δημοσ.

To Drive CLub Είναι ενας arcade τιτλος ο καλυτερος στο ειδος του κατά την γνωμη μου. Εχει 3d Cloud box , Real time weather, 3D animated Trees, Full degrees wheel rotation. κτλ κτλ.

Το Forza 6 συνολικα είναι ένα πολύ καλο παιχνιδι όμως.....

ΔΕΝ εχει 3D cloud box

Δεν εχει Hi res tarmac

Δεν εχει full degrees wheel rotation

Δεν εχει 3D animated trees

Δεν εχει 3D animated people

Δεν εχει tyre deforation effects.

Δεν εχει Real Time Weather effects

Δεν εχει Hi res car polygons όπως το Project cars

Δεν εχει Hi Res cockpits

Δεν εχει αψογο FFB Με τα τιμονια.

Δεν είναι full simulator ( δεν είναι μειονέκτημα αυτό θεμα γουστου)

Αυτό που θελω να πω είναι ότι , είναι πολύ ευκολο να βγαζεις games μια από τα ιδία .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...