Moderators Malthador Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Settings -> Kinect & devices -> Devices & accessories -> Xbox One Wireless Contoller -> Button mapping Α, σόρι, εννοούσα σε pc. Εκεί μόνο το elite μπορείς να κάνεις map με το Xbox Accessories app, το απλό όχι. Ενδιαφέρον πάντως ότι στο XBONE γίνεται και το απλό map, θα το δοκιμάσω. 1
kyokuryu Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αν και λιγο καθυστερημενα ... καλοριζικο το controller φιλε!!! Ενδιαφερομαι και γω να το παρω και ψαχνομαι τωρα , παλι καλα που βρηκα αυτο το topic. Εχω μια απορια , για ποιο λογο επελεξες συγκεκριμενα Microsoft Ιρλανδιας? Ευχαριστω
SaFiS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Αν και λιγο καθυστερημενα ... καλοριζικο το controller φιλε!!! Ενδιαφερομαι και γω να το παρω και ψαχνομαι τωρα , παλι καλα που βρηκα αυτο το topic. Εχω μια απορια , για ποιο λογο επελεξες συγκεκριμενα Microsoft Ιρλανδιας? Ευχαριστω Καλησπέρα φίλε μου. Ιρλανδία επιλέχθηκε καθαρά για το ότι η σελίδα είναι στα Αγγλικά και για το ευρώ. Μπορείς να το παραγγείλεις επίσης από Γαλλία ή Γερμανία. Αυτά τα τρία στέλνουν σίγουρα Ελλάδα. Το Ελληνικό MS Store δεν πουλάει συσκευές. Δεν ξέρω αν το έχει φέρει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα και με τι τιμή...
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μονο τα απλα εχουν τα καταστηματα https://www.skroutz.gr/c/663/Gamepads.html?from=catspan&keyphrase=gears+of+war
TomassonMVP Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αντάπτορας ακουστικών για Xbox One χειριστήριο Καλησπέρα, Έχω HeadSet ακουστικά + μικρόφωνο ( με 2 (δυο) βυσματα ) και θέλω να το συνδέσω στο χειριστήριο του Xbox One. Υπάρχει κάποιος αντάπτορας ή κάποιο καλώδιο που να γίνετε να συνδέσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ultralisk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 θες κάποιο από τα δύο αν δεν κάνω λάθος
TomassonMVP Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 To 2o το εχω δεν δουλευει. Το 1ο το καλωδιο που μπορω να το βρω;
ultralisk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ε πλαίσιο και γενικα σε καταστήματα με ηλεκτρολογικά...γιατί δεν δουλεύει?δεν κουμπώνει καλά το "καρφί"?
Chrysostomos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 το δεύτερο είναι μόνο για ίδιου τύπου υποδοχές. Δεν κάνει διαχωρισμό σε ακουστικό και μικρόφωνο.
TomassonMVP Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πως το ζητάω το καλωδιο αυτο ; Αυτό εδώ ειναι; Θα μπορώ να το βάλω στο controller του Χbox ; http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/cables-kalodia/Turbo-X-Kalodio-Male-Jack-to-2x-Female-Jack-3-5mm-0-5m.htm
thiva7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Συμβατότητα Xbox One με ανεπίσημο 3rd party controller καλησπερα, ενα τετοιο χειριστήριο μπορει να δουλεψει σε xbox one?
jumaru1821 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Πρόβλημα με χειριστήριο Xbox One - Κολλάει το δεξί αυτάκι Καλησπέρα στη παρέα.. Έχω ένα θέμα με το χειριστήριο.. Κολλάει το δεξί αυτάκι μου το κρατάει μέσα λιγάκι.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?
1988panos2171 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις σπέυ επαφών, ειδάλως το ανοίγεις και βλέπεις τι παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα