Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 v IPhone 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδάκια καλησπέρα. Με έχει πιάσει μια επιθυμία να αλλάξω το nexus 5 μόνο λόγω κάμερας. Κοίταξα το μήλο κυρίως λόγω κατασκευής και αισθητικά. Πέρα από επεξεργαστή κτλ που δεν συγκρίνονται λόγω λειτουργικου (μπάλα πάνε κ τα ίδιο) η κάμερα είδα ότι ειναι μπαμ τα ίδια (ξέρω άλλο 8mp εδώ κ εκεί. Έχει μεγάλη διαφορα ΚΑΙ η μπρος κ η πίσω κάμερα σε σχέση με αυτό π έχω;

Και το note 3 με εψηνε, είναι κορυφή σε όλα αλλά το μέγεθος οθόνης πιστεύω θα με χαλάσει αρκετά..

Δημοσ.

αν σε εψηνε το note 3 , δες το note 3 neo.

η περιμενε το note 4 neo. που εχει τα ιδια πανω κατω χαρακτηριστηκα με λιγο μικροτερη οθονη

Δημοσ.

Τελικά τσέκαρα βίντεο το tube μήλο vs nexus και στην κάμερα @μέντολες διαφορά είχαν, οπότε 6κ μόνο για το αλουμίνιο δεν παίζει :)

Δημοσ.

Τελικά τσέκαρα βίντεο το tube μήλο vs nexus και στην κάμερα @μέντολες διαφορά είχαν, οπότε 6κ μόνο για το αλουμίνιο δεν παίζει :)

Μονο 6s αγοραζεις αν θες καλη καμερα

Δημοσ.

Δυνατη καμερα εχει και το S6 με σαφως καλυτερη τιμη απ΄το iphone και σχεδιαστικα πλεον θεωρω πως ειναι ωραιο!

Αλλιως περιμενεις για καποιο απ τα καινουρια που θα βγει,οπως περιμενω και εγω το Xiaomi Mi5 που θα ειναι κτηνος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...