Gorgi13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλημερα Εχω μια ερωτηση, εχω το ΖΤΕ H108NS router που μου εδωσε ο ΟΤΕ και αγορασα και ενα router NETGEAR R7000. Tι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στο router του ΟΤΕ ωστε να δουλεψει μονο σαν μοντεμ και να συνδεθει με ενα ethernet καλωδιο στο NETGEAR. Υπαρχει τροπος ή πρεπει να αγοραστει και ενα μοντεμ ADSL/VDSL? ευχαριστω
discoboyminimal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι δεν συνδεεις κατευθειαν το r7000 στην πριζα τηλεφωνου? ακυρο τωρα ειδα οτι δεν περνει rj11. για αρχη δοκιμασε απλα να συνδεσεις την θυρα wan με μια lan του zte λογικα θα παιξει κ ετσι
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 γιατι δεν συνδεεις κατευθειαν το r7000 στην πριζα τηλεφωνου? ακυρο τωρα ειδα οτι δεν περνει rj11. για αρχη δοκιμασε απλα να συνδεσεις την θυρα wan με μια lan του zte λογικα θα παιξει κ ετσι Θα παιξει ετσι αλλα ειναι λαθος διοτι εχει 2 Nat και θελει διπλα Port forward ή αλλες λυσεις. Kαλημερα Εχω μια ερωτηση, εχω το ΖΤΕ H108NS router που μου εδωσε ο ΟΤΕ και αγορασα και ενα router NETGEAR R7000. Tι ρυθμισεις πρεπει να γινουν στο router του ΟΤΕ ωστε να δουλεψει μονο σαν μοντεμ και να συνδεθει με ενα ethernet καλωδιο στο NETGEAR. Υπαρχει τροπος ή πρεπει να αγοραστει και ενα μοντεμ ADSL/VDSL? ευχαριστω γυρνας το zte σε bridge mode και μετα το συνδεεις στην wan του Netgear και το Netgear σεταρισμενο σαν pppoe. αν και για μενα θα πεταγα το zte και θα βαζα κανα αλλο Modemaki πχ thomson/technicolor σε bridge. 1
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δεν ειναι οτι δεν παιζει απλα δεν ειναι οτι καλυτερο αν θελει να ανοιξει Ports.οτι θα παιξει χωρις να κανει καμια ρυθμιση σχεδον ναι αυτο ειναι σιγουρο.απλα σκοπος ειναι να το φτιαξει σωστα.
discoboyminimal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ε ναι.. για να μην τρεχεις αργοτερα..καντο απο την αρχη σωστα και εχε το κεφαλι σου υσηχο
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ε ναι.. για να μην τρεχεις αργοτερα..καντο απο την αρχη σωστα και εχε το κεφαλι σου υσηχο μπορει να μην χρησιμοποιησει και τη wan του router και να χρησιμοποιησει την Lan του router οποτε το router ναπαιξει σαν σκετο ap.εκτος αν εχει και λειτουργεια ap απο μονο του.απλα ετσι ο ρουτερ παιζει σαν ενα dummy ap.δεν θα κανει Routing δεν θα κανει τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα