2.1Ohm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπων ειχα g4 το οποιο με αφησε! Ευτυχως μπορεσα και το εδωσα 150 για ανταλλακτικα!Οποτε το budget μου ειναι εκει γυρο αντε +50 χοντρα χοντρα και εχω αποφασησει να παω αναμεσα σε αυτα τα 2!****Δν με πειραζει να παρω μεταχειρισμενοΕχω δουλεψει windows phone ειχα 930 κανα 4μηνο αλλα να πω τν αληθεια μ αρεσει πιο πολυ το android!Στο θεμα μαςΗ κοπελα μ εχει το 640 XL και ειναι πολυ καλο κινητο ρολαρει τελεια χωρις καθολου λαγκ κτλ το ειχα 2 μερες και εχω πολυ καλες αποψεις ενταξη δν ειναι επιπεδου g4 αλλα για ιντερνετ υι κτλ ρολαρε το ιδιο σμουθ κ δν ειχα κανενα μα κανενα προβλημ! Ομως οπως ολοι ξερουμε ολες οι εφαρμογες ειναι κακογραμενες κ δν εχει καθολου ποικηλια στα χαζοπαιχνιδα για να σκοτωνεις την ωρα σου!Επισεις μ αρεσει πολυ σαν κατασκευη και εμφανιση αλλα τα windows λιγο μ ξυνιζουν περιμενω πως και πως τα 10αρια μπας και εξιλεωθουν !Το Μ2 δν το εχω πιασει στα χερια μ οτι εχω δει απο reviews μονο κ μ φαινεται παρα πολυ καλο κινητο!Γνωμες αναμεσα για αυτα τα 2 κ απο ατομο που εχει προσοπικη πειρα με το τηλεφωνο!Δεκτες κ αλλες προτασεις στις 5.5 + ιντσες στα μικροτερα δν μπορω να γραψω στο πληκτρολογιο οποτε θελω κατι μεγαλο!Να προσθεσω το κυριο για μενα ειναι η οθονη να ειναι φωτεινη πολυ και με ωραια χρωματα (του 640 με υπερκαλυπτε αμα το κοιτουσες ευθεια κ οχι απο καμια περιεργη γωνια και ηταν πολυ φωτεινο και το εβλεπα με τν ηλιο πανω απο το κεφαλι μ)Δευτερο παει η μπαταρια και καμερα μαζι!Και τριτο οι επιδοσεις (και εννοω επιδοσεις οχι να κολαει κτλ αλλα κυριως στις βαριες εφαρμογες ετσι κ αλλιως το 95% της ωρας μου με το κινητο ειναι ιντερνετ μνματα τηλεφωνα και κανα μικροπαιχνιδο κ πιο σπανια βαριες εφαρμογες) Σορυ αν σας κουρασα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα