Προς το περιεχόμενο

Bootloop σε Note 4

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από 2.1Ohm,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σαςς!

εχω ενα νοτε 4 9 μηνες, το πηρα απο εναν απο την γερμανια 1-2 μηνες αφοτου βγηκε. ολα πηγαιναν καλα μεχρι που μετα απο 4-5 μηνες εκανε νερα. αρχισε να κολλαει, εβαλα καρτα μνημης, μετα το εκανα φορματ (απο τις ρυθμισεις)μετα απο εκει ποθ ανοιγει απο το βολιουμ απ, μετα σε ειδικο...τπτ...κλεινει εφαρμογες, εξαφανιζει πληκτρ.κανει επανεκινιση........το πηγα στον γερμανο και εκεινος πατησε κατι και οταν εφυγα απο το μαγαζι εκανε αναβαθμιση(ενω σε εμενα ελεγε απετυχε). οταν πηγα σπιτι δεν ανοιγε...εκανε εκεινη την δονηση εβγαζε τα λογοτυπα και εκανε παλι το ιδιο, δλδ επανεκινηση συνεχως...! ειδα στο ιντερνετ κατι με οντι, με κιις κτλ αλλα δεν καταλαβα...αποδειξη η εγγυηση δεν εχω!!! τι να κανω πειτε μου θα τα παιξω εχω μεινει ετσι

• Λύση
Δημοσ.

Βρες το ΙΜΕΙ του το έχει στο κουτί σίγουρα πάρε τηλ το σερβίς τις σαμσουνκγ και άμα είναι από Γερμανία καλύπτεται κανονικά θα σ πουν πως θα τους το στείλεις κ ότι κ να έχει θα στο φτιάξουν!

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει και πιο απλός τρόπος φίλε μου.

Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου μήνυμα ;)

Γιατι δεν το γραφεις και εδω για να το δει καποιος που εχει αναλογο θεμα?

Δημοσ.

Παιδες νταξει, το πηγα σε μια αντιπροσωπεια στην σαμσουνγκ και περιμενω να δω τι θα γινει!!

αν θες ομως εξηγησε αυτο με το οντιν να το δουν και αλλοι

Δημοσ.

Παιδες νταξει, το πηγα σε μια αντιπροσωπεια στην σαμσουνγκ και περιμενω να δω τι θα γινει!!

αν θες ομως εξηγησε αυτο με το οντιν να το δουν και αλλοι

Προφανος θα λεει αυτο εδω:http://www.doctorandroid.gr/2013/11/unroot-downgrade-bootloop-official.html?m=1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...