tiraklakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έχω σχεδόν ένα χρόνο την Sony KDL42W706 και εχει τώρα 5 μέρες βλέπω μόνο τα κανάλια της ερτ! Καθόλου ιδιωτικά! Έκανα πόσες φορές συντονισμό αλλά βρίσκει μόνο αυτά! Έβγαλα έβαλα το καλώδιο της κεραίας τίποτα δεν άλλαξε! Τι άλλο να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Η κεραια φιλε μου... Κοιτα το καλωδιο... Κοιτα μηπως θελει λιγο στριψιμο να εχει θεα στον πομπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiraklakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα και οι υπόλοιποι στη πολυκατοικία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το οτι η κεραια ειναι κοινη στην πολυκατοικια τωρα το λες.... Δεν ειμαι μαγος να ξερω οτι μενεις σε πολυκατοικια και κοινη κεραια.... Τεσπα.... Ενισχυτη εχεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiraklakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Για την ακρίβεια την τηλεόραση την έχω στο κατάστημα! Μέχρι πριν 10 μέρες και για 1 χρόνο η τηλεόραση έδειχνε κανονικά! Τώρα έχασε τα κανάλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα