tdev Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Ξαφνικά από εχθές το απόγευμα έχω το εξής πρόβλημα: όταν πατάω για τερματισμό λειτουργίας η οθ΄νη σβήνει, ο σκληρός συνεχίζει δουλεύει και τελικά μετά από περίπου 5 λεπτα κάνει επανεκκίνηση. Έτσι αναγκάζομαι να κάνω λη αναστολή λειτουργίας ή να πατήσω παρατεταμένα το power button. Καμία ιδέα τί μπορέι να φταίει και πως λύνεται?
dexter 4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 επαναφορα στις εργοστασιακες και ξανα ολα τα update χωρις να κανω εγκατασταση τπτ αλλο μεχρι να φτασω στα 10 ηταν η λυση για μενα που ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα και αφου δοκιμασα οτι αλλο μπορεσα να βρω στο ιντερνετ. Δεν λεω να το κανεις απλα λεω οτι δουλεψε για μενα!.
tdev Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω σκέφτηκα να κανω επανςγκατασταση τα windows10 απο την επιλογή που εχει στις ρυθμίσεις ασφαλείας.
gatuso Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 και εμένα φιλε μου μου το έκανε αυτο αμα έχεις gigabyte motherboard απλα κανε unistal την εφαρμογή ( on of ) charge
dexter 4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αν σβήσεις τα πάντα και ξαναπεράσεις κατευθείαν τα 10 λογικα δεν θα εχεις προβλημα, ειχα μιλήσει και με την Microsoft αλλα οτι και να δοκιμασαμε δεν λυθηκε οποτε φανταζομαι οτι ηταν καποιο προβλημα ασυμβατοτητας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα