Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια απο την παρασκευη προσπαθω να ανοιξω μια πορτα για το υτορρεντ μ στο ρουτερ μου αλλα ματαια δεν ξερω αν κανω κατι λαθος πραγματικα ειμαι σε απογνωση.

Πηγαινω εδω:

post-242068-0-23530000-1443473092_thumb.png

οπου και βαζω το ip του υπολογιστη μου και την mac address της καρτας δικτυους μου που την βρισκω απο την εντολη cmd ipconfig /all

post-242068-0-59646800-1443473190_thumb.png

Μετα αφου κανει επαννεκινηση το ρουτερ μου και αφου την δηλωσα και εδω:

post-242068-0-62309400-1443473265_thumb.png

Πηγαινω και τα ρυθμιζω αυτα εδω:

post-242068-0-60277100-1443473292_thumb.png

post-242068-0-21442900-1443473307_thumb.png

Υποψη οτι ο τοιχος προστασιας του ρουτερ μου εχει απενεργοποιηθει πριν απ ολα αυτα:

post-242068-0-12398900-1443473368_thumb.png

και αφου το βαλω απο το dynamic ip στο static ip συμφωνα με αυτα εδω:

post-242068-0-74512600-1443473440_thumb.png

post-242068-0-37245000-1443473467_thumb.png

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μου λεει χωρις προσβαση στο ιντερνετ. Τι αλλο να κανω ρε παιδια ; Μηπως κατι ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ σωστα ; Μηπως ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ καλα πρωτα απ ολα αυτα ;

Εχω τηλεφωνησει στον παροχεα μου PrimeTel και μου εχει ανοιξει ολες τις πορτες ομως ειναι ανοιχτες στο 192.168.2.1 και εδω 192.168.2.10 απο οσο μου ειπανε που η προσβαση στο ρουτερ τους ειναι αδυνατη επειδη το εχουν κλειδωμενο για λογους ασφαλειας. Τι αλλο να κανω ;

Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας και για την συμπαρασταση σας.

Επισης μετα απο ολες αυτες τις ρυθμισεις πεφτει η ταχυτητα του ανεβασματος και του κατεβασματος αλλο και τουτο.......

Δημοσ.

Τα έχεις κάνει ψιλομπάχαλο.

Έχεις δύο ρούτερ και κάτι δεν ρυθμίζεις καλά.

Το ρούτερ του παρόχου ποιο είναι;

Η τηλεφωνία είναι voip;

Καλύτερα να τους πεις (αν σου το κάνουν) να σου γυρίσουν το δικό τους ρούτερ σε bridge κι εσύ να έχεις το TP-Link σου για τα data.

Αυτά.

Δημοσ.

εχεις 2 nat ετσι οποτε ειναι λιγο παραξενο να κανεις port forward.θελει διπλα port forward.οποτε θελει η να σου κανουν bridge το router τους ή one to one nat.

Δημοσ.

εχεις 2 nat ετσι οποτε ειναι λιγο παραξενο να κανεις port forward.θελει διπλα port forward.οποτε θελει η να σου κανουν bridge το router τους ή one to one nat.

Που αυτο τι συμενει δηλαδη ;

Τα έχεις κάνει ψιλομπάχαλο.

Έχεις δύο ρούτερ και κάτι δεν ρυθμίζεις καλά.

Το ρούτερ του παρόχου ποιο είναι;

Η τηλεφωνία είναι voip;

Καλύτερα να τους πεις (αν σου το κάνουν) να σου γυρίσουν το δικό τους ρούτερ σε bridge κι εσύ να έχεις το TP-Link σου για τα data.

Αυτά.

Καλησπερα το ρουτερ του παροχου ειναι αγνωστοοοοο παρολο που στο κουτι της συσκευης γραφει

VDSL 2 MODEM

MODEL PTL-VDL-N5

αλλα ειναι κλειδωμενο μονο οι τεχνικοι εχουν προσβαση ετσι μου ειπαν.

Η τηλεφωνια και το DSL ειναι πανω στο ρουτερ του παροχου.

Δημοσ.

Αφού τα είπαμε και σε άλλο φόρουμ και το είχες λύσει. Τώρα που έμπλεξες πάλι;

Το modem/router του παρόχου μπορεί να είναι κλειδωμένο, αλλά έχει ανοικτές όλες τις πόρτες και τις υπηρεσίας προς μια συγκεκριμένη διεύθυνση, την 192.168.2.10.

Οπότε θα βάλεις αυτήν ως σταθερή διεύθυνση στο TP-Link στη θύρα WAN και το LAN θα παίζει σε άλλο εύρος (π.χ. 192.168.0.0).

Κατόπιν κάνεις ότι χρειάζεται για το port forwarding που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Που αυτο τι συμενει δηλαδη ;

Καλησπερα το ρουτερ του παροχου ειναι αγνωστοοοοο παρολο που στο κουτι της συσκευης γραφει

VDSL 2 MODEM

MODEL PTL-VDL-N5

αλλα ειναι κλειδωμενο μονο οι τεχνικοι εχουν προσβαση ετσι μου ειπαν.

Η τηλεφωνια και το DSL ειναι πανω στο ρουτερ του παροχου.

επισης ειναι σκετο Modem ή Modem router?αν ειναι modem router ισως να μην εχει νοημα το δικο σου Router ή θα μπορουσες απλα να το κανεις να παιξει σαν access point.β.ο παροχος δεν παιζει να στο γυρισει σε bridge?λογικα για να εχει την τηλεφωνια πανω το κοβω για Modem router.επισης γιατι εβαλες το δικο σου ρουτερ απο πισω?το λεω μηπως βρουμε αλλο τροπο να παιξεις.προσβαση δεν εχεις καθολου στο αλλο ρουτερ ουτε για port forward?

• Like 1
Δημοσ.

επισης ειναι σκετο Modem ή Modem router?αν ειναι modem router ισως να μην εχει νοημα το δικο σου Router ή θα μπορουσες απλα να το κανεις να παιξει σαν access point.β.ο παροχος δεν παιζει να στο γυρισει σε bridge?λογικα για να εχει την τηλεφωνια πανω το κοβω για Modem router.επισης γιατι εβαλες το δικο σου ρουτερ απο πισω?το λεω μηπως βρουμε αλλο τροπο να παιξεις.προσβαση δεν εχεις καθολου στο αλλο ρουτερ ουτε για port forward?

Ναι εχει τηλεφωνια πανω και οχι ενα TEL αλλα 2 παρολο που το δευτερο ειναι απενεργοποιημενο ασχετο.

Δεν νμζω να μ το γυρισει σε bridge.

Προσβαση δεν εχω καθολου στο ρουτερ του παροχεα μονο αυτο εμφανιζει:

post-242068-0-07343800-1443617959_thumb.png

οποτε καταλαβενεις.

Εχω βαλει αλλο ρουτερ επειδη οταν τους ειπα οτι το θελω για τορρεντ να μ ανοιξουν μια πορτα στο LAN1 μου το αρνιθηκαν.

Επισης να αναφερω οτι στο LAN 3 KAI LAN 4 του ρουτερ του παροχεα μου εχουμε δυο αποδικοποιητες στο σπιτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...