fever25 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Αναζητώ μία IP camera που θα μου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθώ ζωντανά εξ αποστάσεως (μέσω pc, laptop και κινητού) έναν αρκετά μεγάλο εσωτερικό χώρο... Ψάχνω κάτι που θα μου προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερη ευκρίνεια και δεν θα με δυσκολέψει η τοποθέτησή του.. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια με προτάσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δε εξαρτάται από την κάμερα αν μπορείς ή όχι να την δεις απομακρυσμένα
fever25 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δε εξαρτάται από την κάμερα αν μπορείς ή όχι να την δεις απομακρυσμένα Για να είμαι ειλικρινής δεν σε κατάλαβα... Για δες εδώ Ελλάδα μπορώ να την βρω; Ψαχνω για αγορά από πλαίσιο, public, e shop...
vdeseris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Για να είμαι ειλικρινής δεν σε κατάλαβα... Ελλάδα μπορώ να την βρω; Ψαχνω για αγορά από πλαίσιο, public, e shop... Την έχει εδώ με ένα "μικρό" καπέλο στην τιμή και είναι και το παλιό μοντέλο που δεν έχει night vision
achilles_g_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν έχεις θέμα με το budget προτείνω τη foscam. https://www.skroutz.gr/s/3751206/Foscam-FI9821P.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα