newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στο σπίτι που έχω, στο μπαλκόνι έχει αυτό το ειδικό προστατευτικό τζάμι με το σύρμα μέσα, που είναι σε μορφή πλέγματος, για να μην σπάει ή εάν σπάσει να μην πέφτουν τα κομμάτια κάτω στους περαστικούς και τραυματιστούν. Το θέμα είναι ότι λόγω των σεισμών, κάποια έχουν σπάσει, πράγμα που το κάνει οριακά αναγκαίο να τ' αλλάξω. Όμως, λόγω των σεισμών, αυτά σίγουρα θα σπάσουν ξανά. Σκέφτηκα να βάλω απ' έξω κάποια διαφανή αυτοκόλλητη μεμβράνη, ώστε να μην υπάρχει φόβος να φύγει κανά κομματάκι και τραυματίσει κανένα. Στο διαδίκτυο που κοίταξα, βρήκα αυτό, αλλά μου φαίνεται ακριβό (έχω και 15 μέτρα μπαλκόνι)! -> http://www.membranestzamion.gr/membranes-tzamion-aftokinitwn-skafwn-ktiriwn/antitravmatikes-memvranes-tzamion.html Κάτι πιο οικονομικό ή καμία άλλη ιδέα έχει κανείς!?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στα μπαλκόνια δεν μπαίνουν τυχαια τζαμια, μπαίνουν τζαμια με συρμάτινο πλέγμα μεσα, αν σου εχει σκέτα τζάμια ειναι δολοφόνος Τα δεν τζάμια εχουν πλέον καταργηθεί, φώναξε εναν σιδερά να βάλει στην θέση τους δυο καγγελάκια
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τα πρώτα έχουν μπει. Δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο γιατί αλλάζει η πρόσοψη της πολυκατοικίας και απαγορεύεται. Γι' αυτό σκέφτηκα την μεμβράνη.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να σπάνε τα τζάμια με τους σεισμούς; Πέρνα βόλτα μερικούς τζαμάδες κι εξήγησέ τους το προβλημά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα