Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τι κλικαρουμε στον wsus για να εχουμε ολα τα update ???
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Windows 7 x64 global (multilingual updates)
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα και ευχαριστω .Απο κατω που λει options κλικαρουμε κατι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ. Οι επιλογές είναι αν θες να συμπεριλάβεις service packs, ενημερωσεις του defender, NET framework κτλ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ. Οι επιλογές είναι αν θες να συμπεριλάβεις service packs, ενημερωσεις του defender, NET framework κτλ. Και παλι ευχαριστω.Καλες ειναι κι αυτες νομιζω . To clean up target directory τι σημαινει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ! Το clean up directory 'διαγράφει' την διαδρομή σε ένα στικακι (πχ E:/updates)
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ! Το clean up directory 'διαγράφει' την διαδρομή σε ένα στικακι (πχ E:/updates) Διαγραφει την διαδρομη ?? Συγνωμη αλλα δεν το καταλαβα. Τον φακελο client μου τον δημιουργει μεσα στον φακελο με το προγραμμα . Δεν γινεται να τονν δημιουργησει αλλου ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δεν το εξήγησα καλά. Στην επιλογή USB medium από κατω γράφει: Copy updates for selected products into directory (αντιγραφή ενημερωσεων για επιλεγμενα προιοντα) σε στικακι για παραδειγμα. Η επιλογή clean up target directory 'καθαρίζει' 'την διαδρομή' δηλαδή να γραφτουν στο στικακι οι ενημερωσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δεν το εξήγησα καλά. Στην επιλογή USB medium από κατω γράφει: Copy updates for selected products into directory (αντιγραφή ενημερωσεων για επιλεγμενα προιοντα) σε στικακι για παραδειγμα. Η επιλογή clean up target directory 'καθαρίζει' 'την διαδρομή' δηλαδή να γραφτουν στο στικακι οι ενημερωσεις. Ευχαριστω ...Τον φακελο client μου τον δημιουργει μεσα στον φακελο με το προγραμμα . Δεν γινεται να τον δημιουργησει "εξω" απο το προγραμμα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον όχι. Οποτε παιρνουμε ολο τον φακελο μαζι με τον φακελο client σε εξωτερικο δισκο κλπ .
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο ο φάκελος client χρειάζεται και τρέχεις το updateinstaller.exe
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο ο φάκελος client χρειάζεται και τρέχεις το updateinstaller.exe Ευχαριστω για την υπομονη σου !!! Να υποθεσω οτι για 32bit κλικαρουμε το Χ86 ???
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ! Ναι για 32bit επιλέγεις το X86.
Alex-V Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μια ερωτηση μιας και δεν το εχω δοκιμασει. Εχω κατεβασει 7 x64 x86 και 8.1 x64 x86. Ο φακελος client συνολικα ειναι γυρω στα 8gb. Τωρα, πχ θελω να βαλω ενημερωσεις σε 8.1. Οταν ανοιξω το exe, θα ανιχνευσει τις ενημερωσεις που ειναι για τα 8.1, η θα γινει καποιο μπερδεμα επειδη εχει μεσα για πολλες αρχιτεκτονικες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα