Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρακαλώ. Οι επιλογές είναι αν θες να συμπεριλάβεις service packs, ενημερωσεις του defender, NET framework κτλ.

Δημοσ.

Παρακαλώ. Οι επιλογές είναι αν θες να συμπεριλάβεις service packs, ενημερωσεις του defender, NET framework κτλ.

Και παλι ευχαριστω.Καλες ειναι κι αυτες νομιζω . To clean up target directory  τι σημαινει ?

Δημοσ.

Παρακαλώ! Το clean up directory 'διαγράφει' την διαδρομή σε ένα στικακι (πχ E:/updates)

Δημοσ.

Παρακαλώ! Το clean up directory 'διαγράφει' την διαδρομή σε ένα στικακι (πχ E:/updates)

Διαγραφει την διαδρομη ?? Συγνωμη αλλα δεν το καταλαβα.

Τον φακελο client μου τον δημιουργει μεσα στον φακελο με το προγραμμα . Δεν γινεται να τονν δημιουργησει αλλου ?

Δημοσ.

Εγώ δεν το εξήγησα καλά. Στην επιλογή USB medium από κατω γράφει: Copy updates for selected products into directory (αντιγραφή ενημερωσεων για επιλεγμενα προιοντα) σε στικακι για παραδειγμα.  Η επιλογή clean up target directory 'καθαρίζει' 'την διαδρομή' δηλαδή να γραφτουν στο στικακι οι ενημερωσεις.

Δημοσ.

Εγώ δεν το εξήγησα καλά. Στην επιλογή USB medium από κατω γράφει: Copy updates for selected products into directory (αντιγραφή ενημερωσεων για επιλεγμενα προιοντα) σε στικακι για παραδειγμα.  Η επιλογή clean up target directory 'καθαρίζει' 'την διαδρομή' δηλαδή να γραφτουν στο στικακι οι ενημερωσεις.

Ευχαριστω ...Τον φακελο client μου τον δημιουργει μεσα στον φακελο με το προγραμμα . Δεν γινεται να τον δημιουργησει "εξω" απο το προγραμμα ?

Δημοσ.

Μόνο ο φάκελος client χρειάζεται και τρέχεις το updateinstaller.exe

Δημοσ.

Παρακαλώ! Ναι για 32bit επιλέγεις το X86.

Δημοσ.

Μια ερωτηση μιας και δεν το εχω δοκιμασει. Εχω κατεβασει 7 x64 x86 και 8.1 x64 x86. Ο φακελος client συνολικα ειναι γυρω στα 8gb. Τωρα, πχ θελω να βαλω ενημερωσεις σε 8.1. Οταν ανοιξω το exe, θα ανιχνευσει τις ενημερωσεις που ειναι για τα 8.1, η θα γινει καποιο μπερδεμα επειδη εχει μεσα για πολλες αρχιτεκτονικες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...