Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,,,κάθε φορά που κάνουμε format τον υπολογιστή και βάζουμε τα windows 7 η εγκατάσταση των windows γίνετε πολύ γρήγορα,,το όλο θέμα είναι τα updates που χρειάζονται στην αρχή μόνο αυτά θέλουν πάνω από 2 ώρες για να γίνει η εγκατάσταση του,,δεν γίνετε όλα αυτά τα updates εκεί που να γίνετε συνέχεια το ίδιο πράγμα δεν γίνετε να τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά να τα κάνουμε ένα εκτελέσιμο αρχείο και απλά να τις κάνουμε εγκατάσταση όπως ένα πρόγραμμα;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχει τιποτα μεσα. Κατεβαζεις το zip, το αποσυμπιεζεις καπου και τρεχεις το updategenerator.exe. Αυτο σε ρωταει για ποιο λειτουργικο θες να κατεβασεις τα updates και αν θες τιποτα εξτρα, πχ net framework, directx κλπ. Επιλεγεις οτι θες και του λες να τα κατεβασει. Οταν τελειωσει, μεταφερεις το φακελο "client" στο pc που θες να ενημερωσεις, τρεχεις το updateinstaller.exe και ενημερωνει οτι εχει.

Δημοσ.

Φίλε μου θα το δοκιμάσω,,,έψαχνα καιρό τι μπορεί να γίνει με τα updates γιατί είναι τρομερά κουραστικό...σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου

Δημοσ.

Τιποτα. Ξεχασα να αναφερω πως το προγραμμα εχει τη δυνατοτητα να τα κανει ολα σε ενα .iso, ανα λειτουργικο και αρχιτεκτονικη παντα (δηλαδη αλλο για 32αρια 7, αλλο για 64αρια 7, αλλο για 32αρια 8, αλλο για 64αρια 8 κλπ). Αυτο ειναι οτι πιο κοντινο στο "ενα αρχειο ολοκληρο που να κανει την ενημερωση".

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα .

Μου εφταξε ενα φακελο 780ΜΒ και εχει και installer απο οτι ειδα ....Για επαναφορα απο εκει το κανουμε ? Θελει εγκατασταση το προγραμμα παλι μετα απο νεα εγκατασταση ?

post-40980-0-13788500-1448658853_thumb.png

Δημοσ.

Εχω παρει σε φακελο οπως εγραψα τα update στον υπολογιστη μου . Αν τα περασω και με ποιο  τροπο μπορει να γινει αυτο σε αλλο υπολογιστη με ιδιο λειτουργικο θα εγκατασταθουν ή θα υπαρξει προβλημα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Οταν τελειωσει, μεταφερεις το φακελο "client" στο pc που θες να ενημερωσεις, τρεχεις το updateinstaller.exe και ενημερωνει οτι εχει.

Δημοσ.

Οταν τελειωσει, μεταφερεις το φακελο "client" στο pc που θες να ενημερωσεις, τρεχεις το updateinstaller.exe και ενημερωνει οτι εχει.

Ευχαρισστω. Τι ενοεις οταν τελειωσει ? Ο φακελος client ποιος ειναι και που τον μεταφερω στο νεο pc . Στο c: ?

Δημοσ.

Από το post #4 του χρήστη jim_p 'πήρα' την απάντηση. Στο άλλο pc που θες να ενημερωσεις βαζεις τον φακελο στο C:/ ή στην επιφανεια εργασίας.

Edit: Στην εικόνα που ανέβασες βρισκεσαι ήδη μέσα στον φακελο client.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...