TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Λήγει το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ VDSL 30 στις 30/9 και πήρα προσφορά VDSL 50 στη ίδια τιμή περίπου (3 ευρώ λιγότερο) και με κάποια καλούδια παραπάνω. Μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο router γιατί πια η τηλεφωνία από αναλογική γίνεται ευρυζωνική και να συνδέσω το τηλέφωνο πάνω σε αυτό. Εκτός απο όταν γίνει διακοπή ρεύματος δεν θα έχω τηλ. υπάρχει κάποιο άλλο μειονέκτημα; Ποιότητα ακρόασης μήπως;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 κλειδωμένος ρουτερ, οχι παράλληλα τλφ, μονο ενα, διαφορετική καλωδίωση, προβλήματα με τον συναγερμό. αν έχεις κλπ
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν λες διαφορετική καλωδίωση τι εννοείς ;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλωδιο του οτε παει πλεον κατ' ευθείαν στον ρουτερ και απο port του ρουτερ παίρνεις την γραμμή για το τλφ
TEOKOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει αυτό δεν με πειράζει,συναγερμό δεν έχω. Αυτό με τον κλειδωμένο router αν είναι καμία μάπα και δεν μπορώ να το αλλάξω μου φαντάζει λίγο σαν πρόβλημα. Πάντως μου φαίνεται καλή προσφορά (αν και παλιός πελάτης που συνήθως δεν δίνουν τις προσφορές για να μαζέψουν καινούργιους πελάτες άλλων εταιρειών) τα 52,50 euro για 50άρα VDSL και full pack OTE TV
jkoukos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς κλειδωμένος; Η συνδεσμολογία μπορει να γίνει με τρόπο ώστε να δουλεύουν τα τηλέφωνα όπως και στην παραδοσιακή τηλεφωνία. Ο συναγερμός υπάρχει πιθανότητα να έχει θέμα, αλλά λύνεται με κατάλληλες ρυθμίσεις από τον εγκαταστάτη ή τον αντιπρόσωπο. Επειδή τώρα ο ΟΤΕ γυρίζει σε voip, δεν σημαίνει ότι είναι καινούργια ως υπηρεσία. Αν αφήσουμε απ' έξω Cyta και HOL, που το παρέχουν στα οικιακά προγράμματα, υπαρχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλους τους παρόχους με αυτή την υπηρεσία σε επαγγελματικά πακέτα.
bill2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι σωστός ο φίλος και εγώ στο μαγαζί τηλέφωνια voip έχω
TEOKOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ενεργοποιήθηκε η vdsl 50. Συγχρονίζω στα 49999 , στα speed test 46-47 , σε τορρεντ με πολλούς seeders φτάνει τα 5,1. Μου έδωσαν το Speedport router για να συνδέσω το τηλέφωνο πάνω γιατί υποτίθεται ότι θα είχα από εδώ και πέρα ευρυζωνική τηλέφωνία. Άφησα πάνω το παλιό ZTE που είχα με την VDSL 30 και εξακολουθώ να έχω αναλογικό τηλέφωνο μέσω spitter χωρίς κανένα πρόβλημα και με αναγνώριση κλήσης που δεν είχα. Να βάλω το Speedport η να το αφήσω ως έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα