Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!

Επειδή δεν είμαι και πολύ ειδικός σε αυτά,

θα ήθελα να ρωτήσω αν η απενεργοποίηση του Hyperthreating στα παιχνίδια (κυρίως τα παλιά)

θα βελτίωνε την απόδοση in-game.

Για παράδειγμα προσπαθώ να παίξω το Witcher 1 και το Assassins Creed 1

(για να τα πάρω με τη σειρά μέχρι τα τελευταία)

και παρόλο ο υπολογιστής μου καλύπτει κατά πολύ ακόμα και τις μέγιστες τις απαιτήσεις των παιχνιδιών και λειτουργεί στα 75 hz, το παιχνίδι δεν είναι ομαλό όταν κινείται η κάμερα ή καμιά φορά κρασάρει.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα παλιά παιχνίδια (του 2006, 2007, 2008 κτλ.)

Αναζήτησα και διάβασα γενικά ότι στα παλιά παιχνίδια σαν αυτά δεν συνιστάται το hyperthreating γιατί δεν είναι βελτιστοποιημένα για τέτοιου είδους τεχνολογία και για επιπλέον

Θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι μπορεί κανείς να με εξηγήσει τι συμβαίνει;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

( Αν θέλετε να δείτε τη δομή του υπολογιστή μου μήπως βοηθήσει, δείτε την υπογραφή )

Δημοσ.

Να πω κατι που μπορει να ειναι και χαζο? Τις θερμοκρασιες τις τσεκαρες? Γιατι το pc σου ειναι πολυ μπουρι. Επισης, τα παιχνιδια ειναι απο τον "θειο"? Στο κανει γενικα σε ολα τα παιχνιδια η μονο σε αυτα τα δυο?

Δημοσ.

HyperThread υπήρχε απο εποχής Pentium 4 οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό...

Είχαμε σχεδόν σε κάθε γενιά, Pentium 4,Pentium D (Extreme), κάποιοι XEON για 771 (2c 4t), i3, i5 650, i7 κτλ. Δεν υπήρχε φάση να μην είναι παράγεται επεξεργαστής με TH οπότε...

Δημοσ.

τα παιχνιδια ειναι αυθεντικα?

το hyper ειναι οτι κανει να φαινεται το pc σαν 8πυρηνο οποτε μονο κακο δεν κανει!

Να πω κατι που μπορει να ειναι και χαζο? Τις θερμοκρασιες τις τσεκαρες? Γιατι το pc σου ειναι πολυ μπουρι. Επισης, τα παιχνιδια ειναι απο τον "θειο"? Στο κανει γενικα σε ολα τα παιχνιδια η μονο σε αυτα τα δυο?

Αυθεντικά δεν είναι, αλλά μπορώ να πω ότι τη μη ομαλή κύλιση μου το κάνει μόνο στα παλιά παιχνίδια, από 2006 ας πούμε μέχρι 2009-2010. Στα άλλα πάει ομαλά όπως Crysis 3, Serious Sam 3 κτλ. Λίγα είναι αυτά στα οποία δεν το κάνει και είναι παλιά.

Όσο για θερμοκρασίες, ο επεξεργαστής δεν περνάει τους 50 (άντε 55), και η κάρτα δεν περνά τους 68 βαθμούς.

Έχω δει και τρελές θερμοκρασίες σε high-end παιχνίδια και δε με μείωσαν την απόδοση.

HyperThread υπήρχε απο εποχής Pentium 4 οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό...

Είχαμε σχεδόν σε κάθε γενιά, Pentium 4,Pentium D (Extreme), κάποιοι XEON για 771 (2c 4t), i3, i5 650, i7 κτλ. Δεν υπήρχε φάση να μην είναι παράγεται επεξεργαστής με TH οπότε...

Οπότε ή τα παιχνίδια δεν είναι βελτιστοποιημένα από τον κατασκευαστή ή κάτι δεν πάει καλά λες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...