Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε ιριδα εξηγησε στα παιδια οτι το θεμα ειναι βιοχημεια εγκεφαλου δεν ειναι ψυχολογικο αμα δεν το χεις βιωσει δεν γινετε να το καταλαβεις.Ειναι μαρτυριο κανονικο.Δυστυχως μονο με χημεια διορθωνετε αυτο ουτε με ματζουνια ουτε με διαλογισμους ουτε με απομονωση ουτε με τιποτα μονο με φαρμακα.

και η βιοχημεια του εγκεφαλου απο τι εξαρταται να 'ουμ'?

Τα "φαρμακα" εχουν κι ενα καλο: Μπορουν να κατευνασουν προσωρινα τα συμπτωματα και να δωσουν στον ενδιαφερομενο την ευκαιρια να δει την φαση λιγο πιο καθαρα (ή βρωμικα το ιδιο ειναι) και να δουλεψει για την ευρευση της αιτιας

• Like 1
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυξάνονται οι γυναίκες στο φόρουμ και άρχισαν τα μπερδέματα :D

Τα "φαρμακα" εχουν κι ενα καλο: Μπορουν να κατευνασουν προσωρινα τα συμπτωματα και να δωσουν στον ενδιαφερομενο την ευκαιρια να δει την φαση λιγο πιο καθαρα (ή βρωμικα το ιδιο ειναι) και να δουλεψει για την ευρευση της αιτιας

Αυτό επισήμανα κι εγώ σε άλλο ποστ. Πως για τέτοια περίπτωση που επηρεάζεται η συμπεριφορά και η ψυχολογία μας, εκτός από πιθανά φάρμακα που θα χρειαστούμε, αναγκαία είναι και η όποια ψυχολογική θεραπεία.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά όταν μου μιλάνε ταυτόχρονα, είτε είμαι σε νορμαλ φάση είτε όχι, δεν αντέχω και τους βάζω σε σειρά. Νιώθω πως με βομβαρδίζουν εκείνη τη στιγμή. 

το multitasking χρειαζεται διπυρηνο, αν δεν ειναι σωστα προγραμματισμενο και σπαταλαει αναιτια RAM

http://healthland.time.com/2010/09/22/why-hearing-half-of-a-cell-phone-conversation-drives-you-nuts/

παει κανα 10αρι χρονια που το 'χα διαβασει, αλλα μου 'χε φανει οκ

http://www.politeianet.gr/books/9789607161574-pinteris-giorgos-thumari-luse-monos-sou-ta-problimata-sou-168688

Δημοσ.

το multitasking χρειαζεται διπυρηνο, αν δεν ειναι σωστα προγραμματισμενο και σπαταλαει αναιτια RAM

Αν ήξερες τι multitasking κάνω... Με πράγματα. Γιατί τους ανθρώπους, δεν τους αντέχω. Πραγματικά βάλε με σε μια συζήτηση έντονη με κόσμο και σε 2 ώρες θα νιώσω εξάντληση. Ύπνος και recharging time. 

• Like 1
Δημοσ.

Απο  το dna σου και τυχων επιπλοκες στην γεννα

Δημοσ.

Ναι εκτος και αν παρεις καποιες ουσιες που αλλαζουν την βιοχημεια του εγκεφαλου σου η δεχτεις καποιο τραυμα απο κλωτσια στο κεφαλι και νευρολογικες βλαβες.πχ  πολυ μεγαλη δοση βιταμινης α και β6 μπορει να προκαλεσει νευρολογικη βλαβη

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο manzah, ειδικά για το χτύπημα ισχύει.

Οχι εγω τον καλο τον εχω απο την γεννα δεν εχω φαει χτυπημα ακομα :devil:.π.χ. Εχω ενα γνωστο που ηταν στα ουκ δεκαετια του 90 και απο τις κλωτσιες που ετρωγε στο κεφαλι στα καψωνια εκει που μιλαει σκαλωνει η σκεψη του και λεει το ιδιο πραγμα τρεις φορες δεν μπορει να επεξεργαστει την πληροφορια και να την εκφερει.

Δημοσ.

Αν ήξερες τι multitasking κάνω... Με πράγματα. Γιατί τους ανθρώπους, δεν τους αντέχω. Πραγματικά βάλε με σε μια συζήτηση έντονη με κόσμο και σε 2 ώρες θα νιώσω εξάντληση. Ύπνος και recharging time. 

διαφορετικο το Multitasking με πραγματα που τα βαζεις εσυ στην σειρα καιδ αιφορετικο με ανθρωπους που ο καθενας μπαινει σφηνα και ακους και 4-10 βλακειες ανα Second

Οχι εγω τον καλο τον εχω απο την γεννα δεν εχω φαει χτυπημα ακομα :devil:.π.χ. Εχω ενα γνωστο που ηταν στα ουκ δεκαετια του 90 και απο τις κλωτσιες που ετρωγε στο κεφαλι στα καψωνια εκει που μιλαει σκαλωνει η σκεψη του και λεει το ιδιο πραγμα τρεις φορες δεν μπορει να επεξεργαστει την πληροφορια και να την εκφερει.

προσωπικα αυτοι καλα να παθουν.διαλεγεις το να πας εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Ε νταξει,δεν εξεταζω την επιλογη του το αποτελεσμα της απλα αναφερω.Τωρα τα χουν κοψει και αυτα παλια τα κανανε.Σε ολα τα επιλεκτα σωματα υπαρχουν μεθοδοι μυησης.

Δημοσ.

δυστυχως ομως ειναι κουσουρια που σε ακολουθουν.κατι παρομοιο εχει αναφερθει και σε αλλα πραγματα που καποιοι ειχαν φαει δυνατα χτυπηματα στο κεφαλι και ετρωγαν διαφορες φρικες.χτυπηματα οχι λογω εκπαιδευσης αλλα απο επιθεσεις κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...