Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραψει δεν γραψει οτι και να κανει ειναι νομικα καλυμενος σε ολες τις περιπτωσεις,ειναι το ειδος της δουλειας αυτο.Αν κατι παει στραβα και τα πραγματα πανε χειροτερα με το φαρμακο(βλεπε εμενα που μου δωσανε ζαναξ τοτε για τα νευρα και γινανε πεντε φορες χειροτερα) αβυσος η ψυχη του ανθρωπου και τελειωσε το θεμα.Ο γιατρος δεν μπορει να χρεωθει σε καμια περιπτωση για παθησεις που εχουν να κανουν με την ψυχολογια του ατομου.

αλλα σε περιπτωση μυνησης παλι θα γινει δικαστηριο και αλλα τοσα .δηλαδη ναι μεν δεν εχει την ευθυνη με την εννοια οτι δεν το προκαλεσε αυτος αλλα οτι θα γινει δικαστηριο κτλ δεν το γλυτωνει.το οποιο μπορει να σημαινει οτι χαλαει η φημη σου μεχρι χιλια δυο.αυτο εννοω θα του παρουν το σκαλπ.θα βρεθει μπλεγμενος απο το τιποτα.οποτε πολλες φορες σου λενε κανε τον αλλον να ειναι λιγο ταπα και ειμαι και πιο ηρεμος.το ιδιο και στα χειρουργεια βεβαια.αν παθει κατι καποιος σε ενα χειρουργειο δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι φταιει ο γιατρος αλλα αμα σε κυνηγησει ο αλλος υποχρεωτικα θα φας τρεξιμο χωρις λογο.και παντου ισχυει αυτο.

Όσον αφορά τηνα αρχική ερώτηση:

Συγκεντρωνομαι πολύ εύκολα σε ένα ή πολλά πράγματα ταυτόχρονα, με θόρυβο η ησυχια. Συνήθως έχω πολλά άτομα να μου κάνουν ερωτησεις at the same time και πρέπει να απαντάω σε αυτούς όπως και να κάνω την δουλειά που κάνω εκείνη την στιγμή.

Προϋπόθεση το ενδιαφέρον φυσικά... Αν κάτι δεν με ενδιαφέρει (Πχ μια τύπισσα να μου μιλάει για τα νύχια της) μπορεί να μου τα πει τρεις φορές και να μην θυμάμαι τίποτα παρόλο που προσπαθώ να ακούσω.

επιλεκτικη συγκεντρωση οπως λεμε επιλεκτικη μνημη.εδω βεβαια εξαρτατε και το τι ειναι αυτο που κανεις.ειναι διαφορετικα στην δουλεια και διαφορετικα οταν διαβαζεις πχ για καποια πτυχιακη.πχ στην δουλεια πεφτουν 10 ατομα πανω μου και οκ μπορω να απαντησω κτλ και χωρις να χαθω.αν ομως θελω να διαβασω για να μαθω κατι ή να καταλαβω καποιο κειμενο εκει ανηκω στην κατηγορια της iris.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά όταν μου μιλάνε ταυτόχρονα, είτε είμαι σε νορμαλ φάση είτε όχι, δεν αντέχω και τους βάζω σε σειρά. Νιώθω πως με βομβαρδίζουν εκείνη τη στιγμή. 

• Like 1
Δημοσ.

επιλεκτικη συγκεντρωση οπως λεμε επιλεκτικη μνημη.εδω βεβαια εξαρτατε και το τι ειναι αυτο που κανεις.ειναι διαφορετικα στην δουλεια και διαφορετικα οταν διαβαζεις πχ για καποια πτυχιακη.πχ στην δουλεια πεφτουν 10 ατομα πανω μου και οκ μπορω να απαντησω κτλ και χωρις να χαθω.αν ομως θελω να διαβασω για να μαθω κατι ή να καταλαβω καποιο κειμενο εκει ανηκω στην κατηγορια της iris.

Πρόβλημα συγκέντρωσης στο διάβασμα είχα στα σχολικά χρόνια που υπήρχε παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος. Στον πανεπιστήμιο που υπήρχε ενδιαφέρον διάβαζα πολύ άνετα όσες ώρες ήθελα χωρίς διαλείμματα.

Το ίδιο όταν πρέπει να περάσω μεγάλα κείμενα για διάφορους λόγους. Εγώ πάντα είμαι σε ένα Mode βιασύνης και urgency (αλλά χωρις αγχος) πότε δεν παίρνω κάτι στο χαλαρό, νομίζω αυτό βοηθάει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας, αλλά όταν μου μιλάνε ταυτόχρονα, είτε είμαι σε νορμαλ φάση είτε όχι, δεν αντέχω και τους βάζω σε σειρά. Νιώθω πως με βομβαρδίζουν εκείνη τη στιγμή. 

δεν ειναι κακο αυτο.γιατι μετα κατανταει αγχωτικο οταν πρεπει να διαχειριστεις 500 ατομα.σε ενα σημειο δηλαδη μονη σου θα βαζεις φρενο γιατι δεν θα αντεχεις να σε πρηζουν 20 ατομα μαζι.φυσιολογικο δηλαδη

Δημοσ.

δεν ειναι κακο αυτο.γιατι μετα κατανταει αγχωτικο οταν πρεπει να διαχειριστεις 500 ατομα.σε ενα σημειο δηλαδη μονη σου θα βαζεις φρενο γιατι δεν θα αντεχεις να σε πρηζουν 20 ατομα μαζι.φυσιολογικο δηλαδη

Εδώ δεν μπορούν να καταλάβουν από μόνοι τους πως το να μιλάς ταυτόχρονα με άλλους είναι αγενές. Σιγά μην καταλάβουν γιατί τους βάζω σε σειρά :P

Δημοσ.

Εδώ δεν μπορούν να καταλάβουν από μόνοι τους πως το να μιλάς ταυτόχρονα με άλλους είναι αγενές. Σιγά μην καταλάβουν γιατί τους βάζω σε σειρά :P

αυτο δεν θα το καταλαβουν Indeed οποτε μην αγχωνεσαι και εσυ που τους βαζεις σε σειρα.στην δουλεια καποιες φορες το καταλαβαινουν βεβαια και μπαινουν σε σειρα μονοι τους και περιμενουν να τελειωσει ο αλλος.αλλες φορες κανεις pause τον εναν για να ακουσεις τον αλλον,κλασσικα πραγματα.συν οτι αντικειμενικα τα περισσοτερα λαθη θα γινουν οταν κανεις μαζι 500 πραγματα ή οταν βιαζεσαι να τα κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ψαξε στο youtube για μουσικη concentration/ brainwave. Υποτιθεται πως βοηθανε, αν και θελω δουλεια ακομη πανω σ αυτο

Εάν είναι να σε βοηθάνε και να θέλεις ΕΣΥ δουλειά πάνω σε αυτό, τότε @@ρια σε βοηθάνε. 

Δηλαδή, εάν είναι να κάνεις προσπάθεια για να σε πιάσει το Depon, πιάσε τ' αυτό και κούρευ' το. 

Συγκεκριμένα, αυτά τα brainwave κατά 80% δεν είναι αυτό που λένε και δεν κάνουν αυτό που λένε, αποδεδειγμένα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εάν είναι να σε βοηθάνε και να θέλεις ΕΣΥ δουλειά πάνω σε αυτό, τότε @@ρια σε βοηθάνε. 

Δηλαδή, εάν είναι να κάνεις προσπάθεια για να σε πιάσει το Depon, πιάσε τ' αυτό και κούρευ' το. 

Συγκεκριμένα, αυτά τα brainwave κατά 80% δεν είναι αυτό που λένε και δεν κάνουν αυτό που λένε, αποδεδειγμένα. 

Ε άμα πάρεις ντεπον κ χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο πάλι δεν γίνεται δουλειά

Δημοσ.

Δοκιμασα μια φορα να κανω δουλεια στ pc υπο τον ηχο brainwave.εκεινη την ξμερα ημουν χαλαρη αλλα ιδιατερη διαφορα δεν ειδα.

Πρεπει να γινουν κι αλλες δοκιμες για να καταληξω αν με καλυπτει ή οχι. Θελω να τα δοκιμασω και στο διαβασμα, που ειναι πιο απαιτητικο.

Και εγω τα αρχειοθετουσα σε dvd μεχρι που καταλαβα οτι αυτο εκτος απο βαρετο ειναι και πιο επικινδυνο. Τα dvd-r χαλανε.

Οχι ολα βεβαια, αλλα αμα μιλαμε για εκατονταδες, καποια απο αυτα, σε καποια χρονια απλως δεν θα δουλευουν και δεν θα μπορεις να το ξερεις αν δεν τα ελεγχεις.

Απο τοτε που το επαθα καταλαβα οτι η καλυτερη λυση ειναι εξωτερικοι δισκοι (και τα NAS βεβαια πιο κυριλε αλλα ακριβα).

Μερικοι μεγαλοι 2-3TB ο καθενας και ολα μεσα.

Backup δεν υπαρχει εκτος αν μιλαμε για κατι πραγματικα σημαντικο οπου τοτε θα το εχω σε δυο σημεια. Αμα χαθουν χαθηκαν, θα το ξεπερασω.

Ελπιζω να μην μπεις τωρα στον πειρασμο να αρχισεις να ελεγχεις οτιδηποτε εχεις!

Γιατι, αμα σου αρεσει να το κανεις αυτο? Δεν θα το εκανες αν δεν την εβρισκες ετσι.

Και ως γνωστον, time you enjoy wasting is not time wasted

Τωρα με τρομαζεις ομως! Επαιρνα αποκλειστικα dvd-r γιατι πιστευα οτι ηταν καλυτερα απο τα dvd+ r .

Κι αλλοι μου χουν πεινκατα καιρους για σκληρο δισκο αλλα φοβαμαι

1) μη χτυπησει και τρεχω να κανω ανακτηση

2)μη μου τον κλεψουν

Θα στεναχωριομουν παρα μα παρα πολυ αν συνεβαινε κατι κι εχανα το backup μου, γιατι εριξα ψαξιμο για τα βιβλια και οι φωτογραφιες ειναι μοναδικες. Επισης κατι που χαιρομαιν να εχω στα αρχεια μου αλλα εχω καιρο να το αναζητησω, δεν θα το θυμηθω αν χρειαστει να ξαναφτιαξω απ την αρχη το backup. Αργω πολυ να το ολοκληρωσω γιατι ειμαι τελειομανης και θελω τα παντα να ειναι αρχειοθετημενα σε κατηγοριες κλπ, και τελευταια εχω υιοθετησει και χρονολογιες για να μπορω να προσθετω πραγματα 1 φορα το χρονο.

Η κοσμοθεωρια μου εχει βασιστει στα dvd

Δημοσ.

Δοκιμασα μια φορα να κανω δουλεια στ pc υπο τον ηχο brainwave.εκεινη την ξμερα ημουν χαλαρη αλλα ιδιατερη διαφορα δεν ειδα.

Πρεπει να γινουν κι αλλες δοκιμες για να καταληξω αν με καλυπτει ή οχι. Θελω να τα δοκιμασω και στο διαβασμα, που ειναι πιο απαιτητικο.

Τωρα με τρομαζεις ομως! Επαιρνα αποκλειστικα dvd-r γιατι πιστευα οτι ηταν καλυτερα απο τα dvd+ r .

Κι αλλοι μου χουν πεινκατα καιρους για σκληρο δισκο αλλα φοβαμαι

1) μη χτυπησει και τρεχω να κανω ανακτηση

2)μη μου τον κλεψουν

Θα στεναχωριομουν παρα μα παρα πολυ αν συνεβαινε κατι κι εχανα το backup μου, γιατι εριξα ψαξιμο για τα βιβλια και οι φωτογραφιες ειναι μοναδικες. Επισης κατι που χαιρομαιν να εχω στα αρχεια μου αλλα εχω καιρο να το αναζητησω, δεν θα το θυμηθω αν χρειαστει να ξαναφτιαξω απ την αρχη το backup. Αργω πολυ να το ολοκληρωσω γιατι ειμαι τελειομανης και θελω τα παντα να ειναι αρχειοθετημενα σε κατηγοριες κλπ, και τελευταια εχω υιοθετησει και χρονολογιες για να μπορω να προσθετω πραγματα 1 φορα το χρονο.

Η κοσμοθεωρια μου εχει βασιστει στα dvd

αγαπητη iris εδω εισαι αρκετα λαθος.ας τα παρουμε ενα ενα.

α.τα dvd θεωρητικα εχουν πολυ μεγαλη διαρκεια ζωης.πρακτικα μπορει μετα απο 1 χρονο ή και περισσοτερο το dvd να το βαζεις μεσα και να μην αναγνωριζεται καν ή να αναγνωριζεται με αρκετο ζορι χωρις να εχει την παραμικρη γρατζουνια.το εχω δει ειδικα με μαρκες καψε με και σε cd ακομα.

β.ποτε δεν εχουμε μονο ενα backup.

παρε δυο σκληρους δισκους που ειναι οτι καλυτερο.περνα τα backup στον εναν και κρυψτον ή δωστον σε καποιον αλλον να τον εχει.

τον δευτερο τον εχεις εσυ.μπορει να ειναι ο δισκος στο Pc σου μπορει να ειναιενας εξωτερικος μπορει να ειναι ενας δισκος λαπτοπ.εναλλακτικα μπορει να ειναι απλα ενα stick 128giga αναλογως τα αρχεια που εχεις.εναλλακτικα τα ανεβαζεις σεκαποιο Cloud storage κλειδωμενα παντα.το ιδιο προτεινω και για τους σκληρους  για να ειναι μακρυα απο αδιακριτα βλεματα.δεν κραταμε αρχεια μονο μια φορα.δενεχουμε και τα 2 backup στον ιδιο χωρο.οτιδηποτε παρεκλινει απο αυτο εχει απλα πιθανοτητες να βαρας αργοτερα το κεφαλι σου στον τοιχο.οτι αλλο Help χρειαστεις για αυτο Just ask.dvd sucks.καλη μεθοδο αλλα παλι οχι μονο μια φορα.προσωπικα δεν χρησιμοποιω πλεον Dvd.1000 φορες usb stick.εγω τα backup μου τα εχω σε 2 usb sticks των 32 giga.και επειδη καταλαβαινω το αγχος σου διοτι καποτε και εγω ετρωγα σκαλωμα με τις φωτογραφιες μεχρι που ευτυχως το ξεπερασα για αυτο κανε σωστο backup.

καποιους τους χαλαρωνει η μουσικη ασχετα αν ειναι Delta waves ,brain waves και δεν ξερω τι.αυτο το βλεπει ο καθενας με δοκιμες

Δημοσ.

καποιους τους χαλαρωνει η μουσικη ασχετα αν ειναι Delta waves ,brain waves και δεν ξερω τι.αυτο το βλεπει ο καθενας με δοκιμες

Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από το να λες: "Θα ακούσεις αυτό τον ήχο και θα έχει αυτά τα αποτελέσματα πάνω σου". 

Πόσο μάλλον δε, όταν "αυτός ο ήχος" έχει συγκεκριμένα specifications που δεν έχουν καμία σχέση με artistic (π.χ.) content. 

Δημοσ.

καλα ναι το ποσο ειναιαληθεια αυτα ή το ποσο τα συγκεκριμενα waves θα σε ηρεμησουν ή απλα ειναι και λιγο Placebo ποιος ξερει.

Δημοσ.

αγαπητη iris εδω εισαι αρκετα λαθος.ας τα παρουμε ενα ενα.

α.τα dvd θεωρητικα εχουν πολυ μεγαλη διαρκεια ζωης.πρακτικα μπορει μετα απο 1 χρονο ή και περισσοτερο το dvd να το βαζεις μεσα και να μην αναγνωριζεται καν ή να αναγνωριζεται με αρκετο ζορι χωρις να εχει την παραμικρη γρατζουνια.το εχω δει ειδικα με μαρκες καψε με και σε cd ακομα.

β.ποτε δεν εχουμε μονο ενα backup.

παρε δυο σκληρους δισκους που ειναι οτι καλυτερο.περνα τα backup στον εναν και κρυψτον ή δωστον σε καποιον αλλον να τον εχει.

τον δευτερο τον εχεις εσυ.μπορει να ειναι ο δισκος στο Pc σου μπορει να ειναιενας εξωτερικος μπορει να ειναι ενας δισκος λαπτοπ.εναλλακτικα μπορει να ειναι απλα ενα stick 128giga αναλογως τα αρχεια που εχεις.εναλλακτικα τα ανεβαζεις σεκαποιο Cloud storage κλειδωμενα παντα.το ιδιο προτεινω και για τους σκληρους  για να ειναι μακρυα απο αδιακριτα βλεματα.δεν κραταμε αρχεια μονο μια φορα.δενεχουμε και τα 2 backup στον ιδιο χωρο.οτιδηποτε παρεκλινει απο αυτο εχει απλα πιθανοτητες να βαρας αργοτερα το κεφαλι σου στον τοιχο.οτι αλλο Help χρειαστεις για αυτο Just ask.dvd sucks.καλη μεθοδο αλλα παλι οχι μονο μια φορα.προσωπικα δεν χρησιμοποιω πλεον Dvd.1000 φορες usb stick.εγω τα backup μου τα εχω σε 2 usb sticks των 32 giga.και επειδη καταλαβαινω το αγχος σου διοτι καποτε και εγω ετρωγα σκαλωμα με τις φωτογραφιες μεχρι που ευτυχως το ξεπερασα για αυτο κανε σωστο backup.

Δεν ειμαι η Ιριδα, η kathy ειμαι!

Απο dvd εχω 1 πυργο με αδεια μαρκα verbatim. Το σκεφτηκα κι εγω αυτο με τα φλασακια γιατι ειναι πολυ μικρα και φορητα και οι χωρητικοτητες αυξανουν ραγδαια. Το backup μου αυτη τη στιγμη αγγιζει τα 100gb, οχι παραπανω.

Εχω δει ομως φλασακια για πλακα να μπλοκαρουν και να ζητανε διαμορφωση για να διαβαστουν απο το pc, και αν το κανω χανω οτι εχω γραψει.

Επισης εχω ακουσει πολλα horror stories για δισκους που χαλανε για πλακα επισης, και αυτο με φοβιζει. Τα δεδομενα μου ειναι γραμμενα και σε σκληρο, για να μη γραφω τσαμπα dvd καθε τοσο, αλλα για καποιο λογο μεχρι στιγμης μου δινουν σιγουρια τα δισκακια. Θελω να κανω 2 κασετινες με το ιδιο backup, τη μια θα τν εχω σπιτι μου και την αλλη στον φιλο μου. Αν μετακομισω κ μεινω μονη θα φτιαξω και μια τριτη που θα αφησω στο πατρικο μου.

Μ εψησε παντως η οδεα με τα φλασακια αλλα μου εχουν χαλασει ετσι υπερβολικα πολλα ρε γμτ...

Δημοσ.

καλα ναι το ποσο ειναιαληθεια αυτα ή το ποσο τα συγκεκριμενα waves θα σε ηρεμησουν ή απλα ειναι και λιγο Placebo ποιος ξερει.

Καθόλου "λίγο placebo" και καθόλου "ποιος ξέρει". Δεν λειτουργούν και είναι placebo μόνο!

Αρχής γενομένης από τις δυνατότητες του φυσικού μέσου αναπαραγωγής του ερεθίσματος, αυτά που λένε είναι τρύπια από 1000+2 μεριές. 

Δημοσ.

Δεν ειμαι η Ιριδα, η kathy ειμαι!

Απο dvd εχω 1 πυργο με αδεια μαρκα verbatim. Το σκεφτηκα κι εγω αυτο με τα φλασακια γιατι ειναι πολυ μικρα και φορητα και οι χωρητικοτητες αυξανουν ραγδαια. Το backup μου αυτη τη στιγμη αγγιζει τα 100gb, οχι παραπανω.

Εχω δει ομως φλασακια για πλακα να μπλοκαρουν και να ζητανε διαμορφωση για να διαβαστουν απο το pc, και αν το κανω χανω οτι εχω γραψει.

Επισης εχω ακουσει πολλα horror stories για δισκους που χαλανε για πλακα επισης, και αυτο με φοβιζει. Τα δεδομενα μου ειναι γραμμενα και σε σκληρο, για να μη γραφω τσαμπα dvd καθε τοσο, αλλα για καποιο λογο μεχρι στιγμης μου δινουν σιγουρια τα δισκακια. Θελω να κανω 2 κασετινες με το ιδιο backup, τη μια θα τν εχω σπιτι μου και την αλλη στον φιλο μου. Αν μετακομισω κ μεινω μονη θα φτιαξω και μια τριτη που θα αφησω στο πατρικο μου.

Μ εψησε παντως η οδεα με τα φλασακια αλλα μου εχουν χαλασει ετσι υπερβολικα πολλα ρε γμτ...

σορρυ νομιζα οτι το εγραψε ι iris.τα verbatim οκ ειναι καλη μαρκα αλλα αυτο δεν λεει κατι απο μονο του.για 100 giga ναι θες 128 giga stick που δεν ειναι οτι πιο φτηνο οποτε δυο δισκοι θα ηταν μια καλυτερη λυση.β.ναι σιγουρα μπορει να γινει προβλημα με το stick 

για αυτο υπαρχουν 2 μετρα προστασιας ή μαλλον 3.

Α.δυο stickakia ωστε και να χαλασει το ενα να εχεις το αλλο.

Β.σωστη μαρκα.δεν μας νοιαζει ταχυτητα δεν μας νοιαζει αν ειναι Usb 2 ή Usb 3 μας νοιαζει να ειναι μια καλη μαρκα.εχω παρει Kingston και Sandisk>τα sandisk ηταν λιγο αργα αλλα οκ μια φορα τα γεμισα οποτε και λιγο παραπανω ωρα δεν με πειραζε.

Γ>κανουμε και safe remove.

Δ.και ο δισκος μπορει να χαλασει για αυτο λεμε παντα διπλο backup.και το Dvd Μπορει να χαλασει για αυτο λεμε παλι διπλο backup.ακομα και να μετακομισεις αφηνεις ενα σπιτι πατρικο και ενα εκει που εισαι.εχω δει Flashaki usb 3.0 μαρκα καψε με διαφημιστικο που τα παιξε σε 10 λεπτα.οταν παιρνεις stick παιρνεις κατι σοβαρο.sandisk,corsair,kingston.οταν βλεπω stick απο κινα γιατι καποιος θελει 128 giga με 10 ευρω λογικο να χαλαει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...