Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε ιριδα εξηγησε στα παιδια οτι το θεμα ειναι βιοχημεια εγκεφαλου δεν ειναι ψυχολογικο αμα δεν το χεις βιωσει δεν γινετε να το καταλαβεις.Ειναι μαρτυριο κανονικο.Δυστυχως μονο με χημεια διορθωνετε αυτο ουτε με ματζουνια ουτε με διαλογισμους ουτε με απομονωση ουτε με τιποτα μονο με φαρμακα.

• Like 2
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εισαι περιεργος.λογικος εισαι.ειναι το ιδιο που γινεται και με το gym.μερικοι τα κατεβαζουν με το κιλο για να φτιαξουν σωμα.

Δημοσ.

Ισχύει ναι. Θέλει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις. Θεραπεία ψυχολογική και φαρμακευτική, αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Εγω τα γραφω σε σκληρο αλλα μεχρι να τα κοπιαρω σε δισκακια dvd ειμαι σε μια μονιμη ανησυχια.

Και εγω τα αρχειοθετουσα σε dvd μεχρι που καταλαβα οτι αυτο εκτος απο βαρετο ειναι και πιο επικινδυνο. Τα dvd-r χαλανε.

Οχι ολα βεβαια, αλλα αμα μιλαμε για εκατονταδες, καποια απο αυτα, σε καποια χρονια απλως δεν θα δουλευουν και δεν θα μπορεις να το ξερεις αν δεν τα ελεγχεις.

Απο τοτε που το επαθα καταλαβα οτι η καλυτερη λυση ειναι εξωτερικοι δισκοι (και τα NAS βεβαια πιο κυριλε αλλα ακριβα).

Μερικοι μεγαλοι 2-3TB ο καθενας και ολα μεσα.

Backup δεν υπαρχει εκτος αν μιλαμε για κατι πραγματικα σημαντικο οπου τοτε θα το εχω σε δυο σημεια. Αμα χαθουν χαθηκαν, θα το ξεπερασω.

Ελπιζω να μην μπεις τωρα στον πειρασμο να αρχισεις να ελεγχεις οτιδηποτε εχεις!

Ποιο αναμνηστικο, καθομαι και κλαιω τις εργατοωρες που χω φαει σ αυτη την ιστορια.

Γιατι, αμα σου αρεσει να το κανεις αυτο? Δεν θα το εκανες αν δεν την εβρισκες ετσι.

Και ως γνωστον, time you enjoy wasting is not time wasted

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ιριδα εξηγησε στα παιδια οτι το θεμα ειναι βιοχημεια εγκεφαλου δεν ειναι ψυχολογικο αμα δεν το χεις βιωσει δεν γινετε να το καταλαβεις.Ειναι μαρτυριο κανονικο.Δυστυχως μονο με χημεια διορθωνετε αυτο ουτε με ματζουνια ουτε με διαλογισμους ουτε με απομονωση ουτε με τιποτα μονο με φαρμακα.

δεν αμφιβαλει κανεις αυτο που λες αλλα και η λυση δεν ειναι παντοτε φαρμακα.δεν μπορω να βλεπω με το πρωτο παραξενο σε καποιον η νουμερο ενα απαντηση να ειναι ενταξει ας παρουμε φαρμακα.το ιδιο ισχυει και για ψυχολογικα προβληματα.οι μισοι δεν θελουν να μπουν στον κοπο να αντιμετωπισουν κατι και σου λενε η ευκολη λυση παμε σε φαρμακα να τελειωνουμε γρηγορα να μην προσπαθησουμε για τιποτα.και ζουνε το υπολοιπο της ζωης τους με φαρμακα γιατι απλα ειναι η ευκολη λυση .δεν το λεω μονο για τωρα αλλα γενικα.ο γιατρος και οι περισσοτεροι γιατροι για να αποποιηθουν ευθυνες και ξεφορτωνομαστε ευκολα τον πελατη ειναι παρε χαπια.σιγουρα οτι εχουν βγει πολλα φαρμακα καλυτερευει την κατασταση σιγουρα οτι καποια πραγματα δεν λυνονται ετσι απλα αλλα μην φτανουμε  στα αλλα ακρα.ο καθενας αντιμετωπιζει προβληματα αλλα ας σκεφτουμε σε καποια πραγματα οτι υπαρχουν παρενεργειες και ισωςνα μην αξιζει για το συγκεκριμενο προβλημα να υποστεις τις παρενεργειες.θα μπορουσα να γραψω και παραδειγμα αλλα το αφηνω.

και ξαναλεω ιδια βλακεια παει και στο gym.ε που να κουραζομε τωρα με 5-10 πραγματακια θα κανω αυτο που κανει ο αλλος σε 3 χρονια.οσο μυαλο εχει καποιος και οσο το ζυγιζει υπερ και κατα.οπως βλεπεις ατομα με καταθλιψη και δεν κανουν τιποτα να αλλαξουν μερικα πραγματα.σου λενε παιρνω τα χαπακια με λενε αλεξανδρο και ειμαι μια χαρα και επι μονιμη βαση καταπολεμουν τα συμπτωματα και οχι την αιτια.

Δημοσ.

Επειδη το συγκεκριμενο θεμα το χω ψαξει σε βαθμο αηδιας σου ξαναλεω το προβλημα της ιριδας επειδη εχω και εγω θεμα με τον κροταφικο λοβο δεν λυνετε με ψυχοθεραπεια λυνετε με φαρμακευτικη+γνωσιακη θεραπεια αυτο λεω τοση ωρα.Εσυ συγκεκριμενα μου φαινεσε εξυπνος ανθρωπος καταλαβαινεις τι ενοω απλα δεν μπορεις να το αφουγκραστεις γιατι δεν το χεις βιωσει και ειναι λογικο.Εγω τα σιχαινομαι τα ψυχοφαρμακα γιατι σε κανουνε μαλακα(σου κοβουν ενεργεια και εκρηξη) αλλα σε περιπτωσεις σαν αυτες ειναι απαραιτητα για να μην υποφερει γιατι υποφερει εως ενος βαθμου για να κατσει να το γραψει εδω.Σε αλλες περιπτωσεις εχεις δικιο κανενα ψυχοφαρμακο δεν θα σε κανει καλα εν καιρω.

Δημοσ.

η απαντηση πηγαινε λιγο γενικοτερα σε διαφορα θεματα.η ιδια μπορει μονο να μας πει κατα ποσο το θεωρει σοβαρο και κατα ποσο θελει να παρει φαρμακα ή κατι αλλο μιας και το προβλημα αυτο στην παρουσα φαση φαινεται να την ενοχλει πιο πολυ αυτην την στιγμη που θελει να διαβασει.και επισης παει και σε περιπτωσεις που ατομα παιρνουν φαρμακα εφορου ζωης για διαφορα θεματα που απλα δεν θελουν να αλλαξουν τις συνηθειες τους για αυτο ειπα ειναι λιγο γενικοτερο.Σιγουρα δεν μπορω να μπω τελειως στην θεση της αλλα μπορω να καταλαβω μερικα πραγματα μια που καποια πραγματα στο μυαλο μου ειναι παρομοια κατασταση.απλα παντα εμπλεκεται και το ψυχολογικο κομματι μεσα με την εννοια οτι πολλες σκεψεις για το εκαστοτε προβλημα του καθενος ειναι αποτελεσμα συγκρισεων με αλλους.δηλαδη επειδη η μαζα μπορει να ειναι με τον χ τροπο πολλοι πιστευουν οτι εχουν προβλημα επειδη δουλευουν με το ψ.για αυτο βαζω και μεσα το ψυχολογικο.αμα πουν 100 ατομα σε ενα ατομο οτι ναι εχεις προβλημα ο αλλος θα εχει πειστει πριν καν ζητησει αποδειξεις και πριν ψαξει τον ευατο του.δηλαδη ολα εχουν να κανουν λιγο και με το Mind Οπως και ολα εχουν να κανουν και με το ποσο θες να βοηθηθεις και ποσο θες να προσπαθησεις κατι .τα λεω γιατι το ξερεις και εσυ οτι εχουμε φτασει σε μια εποχη που οι περισσοτεροι δεν κανουν τιποτα και απλα με το παραμικρο ακους ναι πηρα φαρμακα.εχω καταθλιψη πηρα φαρμακα ή ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να παιρνω φαρμακα και εγω χωρις να ψαξω κατι παραπανω αρχισα να τα παιρνω .σιγουρα οι γιατροι ξερουν κατι παραπανω αλλα εχουμε φτασει και ο καθε γιατρος να λεει το κοντο του και το μακρυ του και να μην ξερεις αν προσπαθει να σε βοηθησει ειλικρινα ή αν απλα θελει να σε ξεφορτωθει και να σε εχει under control χωρις κοπο.για αυτο και βλεπεις καλους γιατρους και βλακες γιατρους.

Δημοσ.

Ναι υπαρχουν γιατροι με ηθικη υποσταση και γιατροι χωρις.Δυστυχως οσο και αν ακουγετε σατανικο η φανταστικο ναι υπαρχουν ψυχιατροι που θελουν να σε εχουν υπο την επιροια τους και να σε οδηγουν για να κονομανε.Ειναι πολυ ευκολο οταν εχεις απεναντι σου εναν ανθρωπο που υποφερει να τον χειριστεις να τον ταισεις ψυχοφαρμακα και να τον εχεις εκει να τον παιδευεις.Επισης υπαρχουν και γιατροι που σε περιπτωσεις σαν της ιριδας θα τον κουβαλαγανε τρεις φορες την βδομαδα στο γραφειο χωρις φαρμακα χωρις να λυνετε τιποτα.Καταλαβα τι ενοεις ναι πιανεις τεραστιο θεμα τωρα βασικα γιατι η ψυχιατρικη ειναι δυσκολο να εκτιμηθει εκ του αποτελεσματος.

Δημοσ.

Ναι υπαρχουν γιατροι με ηθικη υποσταση και γιατροι χωρις.Δυστυχως οσο και αν ακουγετε σατανικο η φανταστικο ναι υπαρχουν ψυχιατροι που θελουν να σε εχουν υπο την επιροια τους και να σε οδηγουν για να κονομανε.Ειναι πολυ ευκολο οταν εχεις απεναντι σου εναν ανθρωπο που υποφερει να τον χειριστεις να τον ταισεις ψυχοφαρμακα και να τον εχεις εκει να τον παιδευεις.Επισης υπαρχουν και γιατροι που σε περιπτωσεις σαν της ιριδας θα τον κουβαλαγανε τρεις φορες την βδομαδα στο γραφειο χωρις φαρμακα χωρις να λυνετε τιποτα.Καταλαβα τι ενοεις ναι πιανεις τεραστιο θεμα τωρα βασικα γιατι η ψυχιατρικη ειναι δυσκολο να εκτιμηθει εκ του αποτελεσματος.

ακριβως οπως τα ειπες.συν οτι και εεμεις ολοι μας πλεον εχουμε μαθει στην ευκολη λυση.εχουμε τοσα στο κεφαλι μας που τα θελουμε οσο γινεται ολα λυμμενα.οποτε ο αλλος σου λεει θα παρω τα χαπια και τερμα.ουτε καν θα μπουν στον κοπο να δουν παρενεργειες ειτε τιποτα.το ιδιο και ατομα που εχουν τυφλη εμπιστοσυνη στους γιατρους.και ο γιατρος απο την αλλη για να εχει το κεφαλι του ησυχο θα σου πει εγω εγραψα φαρμακα.ενω αμα δεν εγραφε και παθεις κατι και κινηθει καποιος δικαστικα θα του παρουν το σκαλπ.ενω ετσι θα ειναι καλυμμενος που θα σε εχει ταισει.

• Like 2
Δημοσ.

Γραψει δεν γραψει οτι και να κανει ειναι νομικα καλυμενος σε ολες τις περιπτωσεις,ειναι το ειδος της δουλειας αυτο.Αν κατι παει στραβα και τα πραγματα πανε χειροτερα με το φαρμακο(βλεπε εμενα που μου δωσανε ζαναξ τοτε για τα νευρα και γινανε πεντε φορες χειροτερα) αβυσος η ψυχη του ανθρωπου και τελειωσε το θεμα.Ο γιατρος δεν μπορει να χρεωθει σε καμια περιπτωση για παθησεις που εχουν να κανουν με την ψυχολογια του ατομου.

Δημοσ.

Όσον αφορά τηνα αρχική ερώτηση:

Συγκεντρωνομαι πολύ εύκολα σε ένα ή πολλά πράγματα ταυτόχρονα, με θόρυβο η ησυχια. Συνήθως έχω πολλά άτομα να μου κάνουν ερωτησεις at the same time και πρέπει να απαντάω σε αυτούς όπως και να κάνω την δουλειά που κάνω εκείνη την στιγμή.

Προϋπόθεση το ενδιαφέρον φυσικά... Αν κάτι δεν με ενδιαφέρει (Πχ μια τύπισσα να μου μιλάει για τα νύχια της) μπορεί να μου τα πει τρεις φορές και να μην θυμάμαι τίποτα παρόλο που προσπαθώ να ακούσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...