Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φανερωσες ολα , κανε λιγο κρατει , :-D . Οταν θα εχεις να τα κανεις για 4 ατομα , ειδικα αν δεν κανεις κοριτσι, σαολιν μαστερ θα γινεις απο την πολυ αυτοσυγκεντρωση  :-D .

No kids mate

Super saiyan χαχα

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά ρε ϊρις αν δεν κάνω λάθος πάσχεις από κρίσεις πανικού, σωστά; Αν ναι, τότε υποθέτω πως την λύση δεν θα μπορέσεις να την βρεις με τέτοιες τεχνικές. Όπως είπε και ένας προηγουμένως πρέπει να βρεις τα αίτια και όχι να καλύψεις προσωρινά τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

κι εγω το ειχα αυτο μεχρι που χαλασε ο σκληρος 500GB. Μ' ενα recovery τα ξαναβρηκε σχεδον ολα, αλλα τα εβαλε σε 30+ φακελους στο root. Απο τοτε αρχισα να χρησιμοποιω το search στο σκληρο, αντι για google/youtube κτλ και το αντεγραφα σε νεους δισκους. Μετα απο 4+ χρονια πηρα την δυσκολη αποφαση να τον πεταξω, χωρις να κανω backup τα υπολοιπα (ειχα κανει και καμμια 10αρια scouting, μπας και μου χρησιμευσει κατι που δεν μπορω να το ξαναβρω την εποχη του DSL) Του πουστη, αφου δεν το εχω θυμηθει για 4 χρονια, τσαμπα το εχω.

Paolo Tarozzi φαση "το σημαντικο ειναι τι εχουμε και χρησιμοποιουμε στον εγκεφαλο"

Απαπα μην το ψαχνεις, ψυχοπαθεια. Περιττο να σου πω εχω ακομη αρθρα τυπου tutorial( τ αγαπημενα μου) σε μορφη html τα οποια εσωζα απο το κομπιουτερ του ιντερνετ καφε που εσκαγα τα λεφτα μου στο λυκειο γιατι δεν επαιζε ιντερνετ σπιτι μου.

Τωρα γινεται η ιδια δουλεια( κατεβασμα, εκκαθαριση, αρχειοθετηση) με ηλεκτρρονικα βιβλια πασης φυσεως και με φωτογραφιες που τραβαω κυριως.

Εγω τα γραφω σε σκληρο αλλα μεχρι να τα κοπιαρω σε δισκακια dvd ειμαι σε μια μονιμη ανησυχια.

Δημοσ.

Βασικά ρε ϊρις αν δεν κάνω λάθος πάσχεις από κρίσεις πανικού, σωστά; Αν ναι, τότε υποθέτω πως την λύση δεν θα μπορέσεις να την βρεις με τέτοιες τεχνικές. Όπως είπε και ένας προηγουμένως πρέπει να βρεις τα αίτια και όχι να καλύψεις προσωρινά τα αποτελέσματα.

Εμ, με συγκεκριμένα πράγματα τις παθαίνω, πλέον σπάνια, έχω καταφέρει να τις ελέγχω σε ένα βαθμό. Τα αίτια.. Είναι ιδιαίτερα περίπλοκο. Τουλάχιστον ξέρω πως με το που φύγω θα σταματήσουν, και ίσως επισκεφθώ κάποιον ειδικό για απλή παρακολούθηση. 

Δημοσ.

Απαπα μην το ψαχνεις, ψυχοπαθεια. Περιττο να σου πω εχω ακομη αρθρα τυπου tutorial( τ αγαπημενα μου) σε μορφη html τα οποια εσωζα απο το κομπιουτερ του ιντερνετ καφε που εσκαγα τα λεφτα μου στο λυκειο γιατι δεν επαιζε ιντερνετ σπιτι μου.

ΟΚ παιζει και η φαση του "αναμνηστικου", να ξαναβλεπεις τα bannerακια του τοτε και λογοτυπα φαση geocities

το τι ακριβως ειναι ψυχοπαθεια δεν μπορει να το κρινει κανεις "εξω απο την ιδια ψυχη", ειδικα το DSM

http://www.grivas.info/psixiatriki/217-33-1982

Δημοσ.

ΟΚ παιζει και η φαση του "αναμνηστικου", να ξαναβλεπεις τα bannerακια του τοτε και λογοτυπα φαση geocities

το τι ακριβως ειναι ψυχοπαθεια δεν μπορει να το κρινει κανεις "εξω απο την ιδια ψυχη", ειδικα το DSM

http://www.grivas.info/psixiatriki/217-33-1982

Ποιο αναμνηστικο, καθομαι και κλαιω τις εργατοωρες που χω φαει σ αυτη την ιστορια.

Η ειρωνια ειναι πολλα απο τα html μου δεν ανοιγουν πια! Αναβαθμιστηκα παντως τωρα, κατεβαζω μονο βιβλια και φωτο.

Νομιζω το κανω απο αμασφαλεια, ειδικα μετα απο τη διαρρηξη κ αυτα που γινονται στη χωρα. Σε φαση, μπορει να χασω τα παντα αλλα θα χω ακομη το βιβλιο "πως να επιβιωσετε στην Αλασκα με συντροφια εναν θαλασσιο ελεφαντα και μια σουρικατα" και 1002 ακομη και ετσι δεν θα βαρεθω γιατι θα χω κατι καινουριο να διαβασω.( σαν παιδι διαβαζα τα ιδια βιβλια ξανα και ξανα γιατι δεν ειχα αλλα και ετσι παντα μ εφτιαχνε η ιδεα να χω βιβλια αδιαβαστα, ταινιες που δεν εχω δει και παιχνιδια που δεν εχω τερματισει)

Δημοσ.

@iris

Γενικά μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα ροφήματα με βάση το τσάι, πχ μαζί με μέντα και μέλι, ή ακόμα και βαλεριάνα (το φυτό), που σε ηρεμούν αρκετά και μπορείς να συγκεντρωθείς για να μελετήσεις. Ένα βασικό πράγμα που δε πρέπει να κάνεις εκείνη τη στιγμή, είναι να σκέφτεσαι το αν έχεις χαλαρώσει και μπορείς να συγκεντρωθείς ή όχι. Αυτό θα σου αποσπά τη προσοχή συνέχεια.

P.S.: Επειδή βλέπω ότι παίζει γενικός φόβος κλπ, το παράδειγμα που ανέφερα, το Adderall, μπορείς να το πάρεις ακόμα και αν δε πάσχεις από πρόβλημα συγκέντρωσης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση σε βοηθάει να συγκεντρωθείς αν έχεις πχ πολλή δουλειά και χρειάζεται να είσαι focused.

Δημοσ.

@iris

Γενικά μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα ροφήματα με βάση το τσάι, πχ μαζί με μέντα και μέλι, ή ακόμα και βαλεριάνα (το φυτό), που σε ηρεμούν αρκετά και μπορείς να συγκεντρωθείς για να μελετήσεις. Ένα βασικό πράγμα που δε πρέπει να κάνεις εκείνη τη στιγμή, είναι να σκέφτεσαι το αν έχεις χαλαρώσει και μπορείς να συγκεντρωθείς ή όχι. Αυτό θα σου αποσπά τη προσοχή συνέχεια.

P.S.: Επειδή βλέπω ότι παίζει γενικός φόβος κλπ, το παράδειγμα που ανέφερα, το Adderall, μπορείς να το πάρεις ακόμα και αν δε πάσχεις από πρόβλημα συγκέντρωσης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση σε βοηθάει να συγκεντρωθείς αν έχεις πχ πολλή δουλειά και χρειάζεται να είσαι focused.

Η βαλεριάνα δυστυχώς δεν με πιάνει..

Θα δοκιμάσω τα υπόλοιπα πάντως.

Το Adderall έχει πολλές -πιθανές- παρενέργειες.

Btw, έχω την εντύπωση πως δεν εισάγεται εδώ.

Το ritalin?

Δημοσ.

http://www.tovima.gr/vimagazino/views/article/?aid=474106

για το ritalin>

πριν αρχισουμε να πασαρουμε οτι εχουμε ακουσει και να λεμε παρτε αυτο και αυτο καλο θα ηταν να διαβαζουμε λιγο πριν για να μην παρουμε κανεναν στο λαιμο μας.

http://www.drugfreeworld.org/drugfacts/ritalin.html

• Like 2
Δημοσ.

Πουλινέ, εννοείται πως δεν παίρνουμε σκευάσματα πριν επισκεφθούμε κάποιον ειδικό.. :P

Οι παρενέργειες τέτοιων φαρμάκων είναι πολλές και πρέπει να δίνονται με μέτρο και προσοχή, όταν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

απλα το τονιζω διοτι δεν ειναι ολοι δυστυχως του στυλ ψαχνουμε πριν παρουμε κατι.το ιδιο ειχε γινει και στο Das fitness thread που ο καθενας ελεγε τα δικα του τι να παρει ο κοσμος.

Πουλινέ, εννοείται πως δεν παίρνουμε σκευάσματα πριν επισκεφθούμε κάποιον ειδικό.. :P

Οι παρενέργειες τέτοιων φαρμάκων είναι πολλές και πρέπει να δίνονται με μέτρο και προσοχή, όταν υπάρχει πρόβλημα.

Κατα τα αλλα join the club.επισης απο τα ατομα που για να συγεκντρωθω πρεπει να υπαρχει απολυτη ησυχια.αν κατι δεν με ενδιαφερει δεν παιζει να συγκεντρωθω.ακομα καιοταν συγκεντρωθω θα σκεφτομαι αλλα 300000 πραγματα ταυτοχρονα.Multitasking τελειως.το μυαλο πεταει δηλαδη.και καλο και κακο.καλο γιατι μπορει να κανεις πολλα μαζι κακο γιατι αν κατι θελει στο 100 τις 100 την προσοχη σου εκει ειναι θεμα.πολλες φορες για να διαβασω κατι παιζει να το διαβασω και 4-5 φορες για να το βαλω στο μυαλο μου.δεν ημουν και ποτε της θεωριας αλλα της πραξης οποτε εκει ακομα πιο δυσκολα.

• Like 1
Δημοσ.

απλα το τονιζω διοτι δεν ειναι ολοι δυστυχως του στυλ ψαχνουμε πριν παρουμε κατι.το ιδιο ειχε γινει και στο Das fitness thread που ο καθενας ελεγε τα δικα του τι να παρει ο κοσμος.

Κατα τα αλλα join the club.επισης απο τα ατομα που για να συγεκντρωθω πρεπει να υπαρχει απολυτη ησυχια.αν κατι δεν με ενδιαφερει δεν παιζει να συγκεντρωθω.ακομα καιοταν συγκεντρωθω θα σκεφτομαι αλλα 300000 πραγματα ταυτοχρονα.Multitasking τελειως.το μυαλο πεταει δηλαδη.και καλο και κακο.καλο γιατι μπορει να κανεις πολλα μαζι κακο γιατι αν κατι θελει στο 100 τις 100 την προσοχη σου εκει ειναι θεμα.πολλες φορες για να διαβασω κατι παιζει να το διαβασω και 4-5 φορες για να το βαλω στο μυαλο μου.δεν ημουν και ποτε της θεωριας αλλα της πραξης οποτε εκει ακομα πιο δυσκολα.

Έτσι όπως τα περιγράφεις... Σε νιώθω! Συνήθως το βράδυ με πιάνει, μερικές φορές μία έξαρση.. Σκέφτομαι υπερβολικά γρήγορα, τρομερή ενέργεια, υπερδιέγερση. Και μόλις μου περάσει, ξεραίνομαι στον ύπνο. Καλά για το διάβασμα.. Μπορώ να διαβάζω μία πρόταση ίσα και 10 φορές και να μην την καταλαβαίνω επειδή το μυαλό δεν συνεργάζεται εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.

Έτσι όπως τα περιγράφεις... Σε νιώθω! Συνήθως το βράδυ με πιάνει, μερικές φορές μία έξαρση.. Σκέφτομαι υπερβολικά γρήγορα, τρομερή ενέργεια, υπερδιέγερση. Και μόλις μου περάσει, ξεραίνομαι στον ύπνο. Καλά για το διάβασμα.. Μπορώ να διαβάζω μία πρόταση ίσα και 10 φορές και να μην την καταλαβαίνω επειδή το μυαλό δεν συνεργάζεται εκείνη την στιγμή.

απλα προσπαθεις να ζησεις με αυτο και με χ ψ τροπουςνα το περιορισεις.ειναι σαν να χανεις τον αυτο ελεγχο σου.το βραδυ παλια σκεφτομουν με τις ωρες.πλεον λογω δουλειας γυμναστηριου κτλ ειμαι αρκετα πιο κομματια οποτε ο υπνος ερχεται πιο γρηγορα.αλλα ναι μεχρι να κοιμηθω το μυαλο δουλευει.τωρα για το διαβασμα προσπαθησε να εχεις ησυχια οσο γινεται να εισαι κομπλε απο πλευρα φαγητου κτλ ωστε να μην εχειςκατι να αποσπαει το μυαλο σου.κινητα κτλ σε αλλο δωματιο γιατι αμα τα εχεις να χτυπανε το χασες.ορισε διαστηματα που θα χαλαρωσεις  αλλα καντο απο πριν.ξερω θα σε πιασει μια ανυπομονησια ποτε θα τελειωσει το διαβασμα αυτο δεν το γλυτωνεις.εχε κοντα σου οτι μπορει να σε ηρεμησει.καποιο σνακ πχ καμια σοκολατα.και εγω στην τσιτα all day και απλα προσπαθω να κανω 500 πραγματα για να ξεδινω.μαλλον βαριεσαι και ευκολα τα διαφορα πραγματα για αυτο και το μυαλο σου παρασυρετε ευκολα απο τον αρχικο σου στοχο.

το παραπανω που λες ειναι και ο λογος που σταματησα να διαβαζω κανα βιβλιο που και που.No brain for this.πιο ευκολα θα διαβασω Manual για router ή καταδυσεων.

• Like 1
Δημοσ.

Πεστε με περιεργο αλλα θα προτιμουσα να βγαλω το πανεπιστημιο σε 15 χρονια η να μαθω μια τεχνη απο το να ρισκαρω παρενεργειες , αλλεργιες , εξαρτησεις , δηλαδη την υγεια μου  απο χαπακωμα.Βασικα ουτε να χρυσοπληρωναν δεν θα επαιρνα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...