Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλακία βέβαια αλλά είχα αγοράσει κάποτε αυτό https://en.wikipedia.org/wiki/Journey_to_Wild_Divine 
Για να μάθω να... διαλογίζομαι. Τελικά πεταμένα λεφτά γιατί ήταν πανεύκολο. Αλλά δες. Ίσως σε βοηθήσει. Ούτως ή άλλως ως βιντεοπαιχνίδι θα σε διασκεδάσει κιόλας.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρετώ και πάλι,

Δεν είμαι ιδιαίτερα καλή στους προλόγους, οπότε I'll just cut to the chase. 

Πάρα πολλές φορές αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε κάτι που κάνω. ( Πόσο μάλλον σε πράγματα που τα βρίσκω βαρετά ή απλά δεν μου κινούν το ενδιαφέρον )

Πάνω κάτω το μυαλό μου συνήθως κινείται σε τέτοιους ρυθμούς, αρκετές φορές με πιάνει πονοκέφαλος από τον όγκο των πραγμάτων που σκέφτομαι και οκ, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.

Μπορώ να σκέφτομαι σοβαρά ένα πράγμα και αμέσως μετά να σκέφτομαι το πιο άκυρο. Κοινώς, η προσοχή μου διαταράσσεται πολύ εύκολα (Σε πράγματα που δεν με συγκινούν αλλά πρέπει να τα κάνω)

Έχω δοκιμάσει τακτικές χαλάρωσης, τίποτα. 

Έχω δοκιμάσει διάφορα χαλαρωτικά βότανα, τίποτα.

Όχι τίποτε άλλο, όταν πιέζομαι να ολοκληρώσω κάτι που δεν μου αρέσει, αγχώνομαι και γίνομαι agitated.

Πρέπει να βρω μια λύση προτού ξεκινήσω το 2ο πτυχίο.

Εσείς, έχετε παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε?

Θα διαβάζεις σε περιβάλλον με ησυχία, κινητά και τα λοιπά στο αθόρυβο, η γυμναστική επίσης βοηθάει για να σου φύγει τυχόν υπερένταση, μπορείς να πίνεις και κάτι, τσαι, καφέ ότι θέλεις και να ακους μουσική, κατά προτίμηση μόνο ορχιστρική και σχετικά ήρεμη και ρυθμική.. δηλαδή όχι χαντκοριές κάτι πιο ήρεμο που μπορεί να είναι ελαφρώς beat.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν μπορώ να διαβάζω κάπου ήσυχα. Η φασαρία στο κεφάλι μου με ενοχλεί :P

Για να συγκεντρωθώ ακούω κλασσική ή κέλτικη, με βοηθάνε πολύ προσωπικά. 

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν μπορώ να διαβάζω κάπου ήσυχα. Η φασαρία στο κεφάλι μου με ενοχλεί :P

...και τι σου λενε οι φωνες ?  :lol:

Μπορει να βαριεσαι.Μπορει να εισαι ανθρωπος της δρασης και των εργων.Σε μια αλλη ζωη μπορει να εισουν πιλοτος η θηριοδαμαστρια η αυτοδιδακτη γλυπτρια.Αμαν πια με την δικτατορια του διαβασματος  :-D

• Like 1
Δημοσ.

@Tony81, δεν είμαι τόσο αγχώδης αλλά περιμένω να πάω πρώτα σε έναν ειδικό, να μιλήσουμε και ανάλογα μετά θα πράξω.

Τόσο αγχώδης δεν είσαι αλλά για χαπάκια μιλάς παλιοτόμαρο...;)

Δημοσ.

Για να συγκεντρωθώ ακούω κλασσική ή κέλτικη, με βοηθάνε πολύ προσωπικά. 

δοκιμασε ηρεμη μουσικη που ξερεις (ωστε να μην σκαλωνεις και να ειναι απλα background), αλλα με στιχους (που δεν σε φορτιζουν συναισθηματικα)

πολλες φορε ραπαιδακια που συνηθιζουν να αποικοιμιουνται ακουγωντας παραμυθια, καταληγουν να βαζουν τηλεοραση για να τους παρει ο υπνος

...και τι σου λενε οι φωνες ?  :lol:

Μπορει να βαριεσαι.Μπορει να εισαι ανθρωπος της δρασης και των εργων.Σε μια αλλη ζωη μπορει να εισουν πιλοτος η θηριοδαμαστρια η αυτοδιδακτη γλυπτρια.Αμαν πια με την δικτατορια του διαβασματος  :-D

σε ολο το Λυκειο, Φυσικη εγραφα ~5. Με ολα αυτα που εχω μαθει ως προεκταση των hobbit μου, παιζει και να εγραφα 18+ στις Πανελληνιες χωρις special διαβασμα

Δημοσ.

Το μόνο που χρειάζομαι για τώρα, χωρίς χαπάκια να μη λέει κι ο tony, είναι τεχνικές οι οποίες θα μπορούσαν να με κάνουν να "αδειάζει" το μυαλό μου ώστε να συγκεντρώνομαι καλύτερα. Ίσως να χρειάζεται να μπλοκάρω σκέψεις με κάποιο τρόπο. Τώρα θυμήθηκα πως υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες σε χαλαρώνουν, audio. Θα προσπαθήσω κάτι τέτοιο αρχικά.

Άλλο παράδειγμα είναι πως όταν παίζω παιχνίδια τα οποία κάποια στιγμή τα τερματίζεις, ε μπορώ να παίζω μια χαρα και να έχω κολλήσει, όταν όμως καταλαβαίνω πως πάω για τέλος, με πιάνει ένας εκνευρισμός, μία βαρεμάρα, το κάνω γρήγορα γρήγορα λόγω εκνευρισμού. Δεν έχω καταλάβει γιατί το κάνω.

Δημοσ.

Ε καλά παιχνίδια έχω να παιξω κ εγω από το λύκειο και τα βαριεμαι ανελέητα σιγά..

Βρες κάτι που σε διασκεδάζει βρε παιδί μ να χαλαρώσεις. Εγώ κατεβαζω ταινίες τραγούδια. Πχ έκατσα 2 ώρες κατέβασα τα πάντα από Οικονομόπουλο και τα αρχειοθέτησα με αρ.κομματιών φακέλους κτλ γουσταρησα άπειρα :) Τέικ ιτ ιζι μην πρεσαρεσε κ ψαχνεις τι κ πως δες τι σε τραβάει

• Like 1
Δημοσ.

Ψαξε στο youtube για μουσικη concentration/ brainwave. Υποτιθεται πως βοηθανε, αν και θελω δουλεια ακομη πανω σ αυτο

Ε καλά παιχνίδια έχω να παιξω κ εγω από το λύκειο και τα βαριεμαι ανελέητα σιγά..

Βρες κάτι που σε διασκεδάζει βρε παιδί μ να χαλαρώσεις. Εγώ κατεβαζω ταινίες τραγούδια. Πχ έκατσα 2 ώρες κατέβασα τα πάντα από Οικονομόπουλο και τα αρχειοθέτησα με αρ.κομματιών φακέλους κτλ γουσταρησα άπειρα :) Τέικ ιτ ιζι μην πρεσαρεσε κ ψαχνεις τι κ πως δες τι σε τραβάει

Αυτο ειναι το δικο μου παθος, να κατεβαζω αρχεια, κυριως βιβλια που δεν θα προλαβω να διαβασω σε 3 ζωες, να τα αρχειοθετω και μετα να τους κανω εκκαθαριση και να τα γραφω σε μεσα αποθηκευσης δεδομενων. Αυτος ο ψυχαναγκασμος εχει γινει σημειο κοροιδιας απο τους δικους μου ανθρωπους και με το δικιο τους.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας τρόπος χαλάρωσης είναι να κάνω δουλειές στο σπίτι. Όταν τσιτώνω ή απλά είμαι ανήσυχη, πάω και πλένω πιάτα (αν υπάρχουν βρώμικα). Μάλλον με ηρεμεί το τρεχούμενο νερό, ή κάνω πχ μια χειρωνακτική δουλειά να βρω και πάλι τις σκέψεις μου. 

@Kathy, έβαλα μουσική brainwave και μπορώ να πω ότι νιώθω λίγο sleepy :P

Δημοσ.

@Iris

Βάλε αυτό με ακουστικά, κλείσε τα μάτια (το κεφάλι να μην ακουμπάει κάπου) και σκέψου μια λέξη όπως λέγαμε. Άμα δεν πιάσει και αυτό τα παρατάω :P

Δημοσ.

@Iris

Βάλε αυτό με ακουστικά, κλείσε τα μάτια (το κεφάλι να μην ακουμπάει κάπου) και σκέψου μια λέξη όπως λέγαμε. Άμα δεν πιάσει και αυτό τα παρατάω :P

Σε πρώτη φάση.... Ωραίο.. Νιώθω κάπως, με την καλή έννοια. Thanks!

Τυχερος αυτος που θα σε παρει.Δεν ειναι πολλες αυτες που χαλαρωνουν με την μπουγαδα  :-D

Μόνο μπουγάδα? Πλύσιμο σφουγγάρισμα σιδέρωμα :P

Δημοσ.

Αυτο ειναι το δικο μου παθος, να κατεβαζω αρχεια, κυριως βιβλια που δεν θα προλαβω να διαβασω σε 3 ζωες, να τα αρχειοθετω και μετα να τους κανω εκκαθαριση και να τα γραφω σε μεσα αποθηκευσης δεδομενων. Αυτος ο ψυχαναγκασμος εχει γινει σημειο κοροιδιας απο τους δικους μου ανθρωπους και με το δικιο τους.

κι εγω το ειχα αυτο μεχρι που χαλασε ο σκληρος 500GB. Μ' ενα recovery τα ξαναβρηκε σχεδον ολα, αλλα τα εβαλε σε 30+ φακελους στο root. Απο τοτε αρχισα να χρησιμοποιω το search στο σκληρο, αντι για google/youtube κτλ και το αντεγραφα σε νεους δισκους. Μετα απο 4+ χρονια πηρα την δυσκολη αποφαση να τον πεταξω, χωρις να κανω backup τα υπολοιπα (ειχα κανει και καμμια 10αρια scouting, μπας και μου χρησιμευσει κατι που δεν μπορω να το ξαναβρω την εποχη του DSL) Του πουστη, αφου δεν το εχω θυμηθει για 4 χρονια, τσαμπα το εχω.

Paolo Tarozzi φαση "το σημαντικο ειναι τι εχουμε και χρησιμοποιουμε στον εγκεφαλο"

Δημοσ.

Μόνο μπουγάδα? Πλύσιμο σφουγγάρισμα σιδέρωμα :P

Τα φανερωσες ολα , κανε λιγο κρατει , :-D . Οταν θα εχεις να τα κανεις για 4 ατομα , ειδικα αν δεν κανεις κοριτσι, σαολιν μαστερ θα γινεις απο την πολυ αυτοσυγκεντρωση  :-D .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...