ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τέλεια τα παω μπορω να συγκεντρωθώ στα παντα και σε πολλα πραγματα ταυτοχρονα..
Iris_89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Η απάντηση σου δεν στέκει με το username που έχεις. Oh the irony
Iris_89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Την έπιασες την ειρωνεία αμέσως πάντως.. Μάστερ του είδους
GreekMonkey Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ κάνω την εξής διαδικασία. Πιέζω τον εαυτό μου να συγκεντρωθεί. 1,2,3,7 προσπάθειες, στο τέλος θα βγει το αποτέλεσμα (να διαβάσω την ύλη, να κάνω την άσκηση κτλ). Ε του πούστη λέω, αν δεν μπορώ να χειραγωγήσω το ίδιο μου το μυαλό ποιός θα το κάνει; Και ως δια μαγείας πιάνει.
Apoll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Χαιρετώ και πάλι, Δεν είμαι ιδιαίτερα καλή στους προλόγους, οπότε I'll just cut to the chase. Πάρα πολλές φορές αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε κάτι που κάνω. ( Πόσο μάλλον σε πράγματα που τα βρίσκω βαρετά ή απλά δεν μου κινούν το ενδιαφέρον ) Πάνω κάτω το μυαλό μου συνήθως κινείται σε τέτοιους ρυθμούς, αρκετές φορές με πιάνει πονοκέφαλος από τον όγκο των πραγμάτων που σκέφτομαι και οκ, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Μπορώ να σκέφτομαι σοβαρά ένα πράγμα και αμέσως μετά να σκέφτομαι το πιο άκυρο. Κοινώς, η προσοχή μου διαταράσσεται πολύ εύκολα (Σε πράγματα που δεν με συγκινούν αλλά πρέπει να τα κάνω) Έχω δοκιμάσει τακτικές χαλάρωσης, τίποτα. Έχω δοκιμάσει διάφορα χαλαρωτικά βότανα, τίποτα. Όχι τίποτε άλλο, όταν πιέζομαι να ολοκληρώσω κάτι που δεν μου αρέσει, αγχώνομαι και γίνομαι agitated. Πρέπει να βρω μια λύση προτού ξεκινήσω το 2ο πτυχίο. Εσείς, έχετε παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε? Κάθε μέρα κάνε ένα απλό περπάτημα 2-3 μίλια με μουσική που αισθάνεσαι εσύ άνετα. Ανεξάρτητα αν είναι κλασσική, ρεμπέτικα ή trance. Δυστυχώς το NHS άνετα δίνει χαπάκια σε μικρά παιδιά ακόμα και για το πιο ελαφρύ ADHD, αλλά σε εμάς τους ενήλικες το μόνο πράγμα που συμβουλεύουν είναι περπάτημα.
Iris_89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε μέρα κάνε ένα απλό περπάτημα 2-3 μίλια με μουσική που αισθάνεσαι εσύ άνετα. Ανεξάρτητα αν είναι κλασσική, ρεμπέτικα ή trance. Δυστυχώς το NHS άνετα δίνει χαπάκια σε μικρά παιδιά ακόμα και για το πιο ελαφρύ ADHD, αλλά σε εμάς τους ενήλικες το μόνο πράγμα που συμβουλεύουν είναι περπάτημα. Δηλαδή το να μου δώσουν πχ Aderall δεν παίζει? Όσο για το περπάτημα.. Εκεί που θα πάω, θα πέσουν πολλά χιλιόμετρα.
παπι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Χρηματιστήριο. Φτάνεις την συγκέντρωση σε άλλο επίπεδο.
tony81 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Η συγκέντρωση κατά κανόνα είναι στο χέρι μας. Άμα σε ενδιαφέρει κάτι έχεις κίνητρα γενικότερα. Παίζει ρόλο και το άτομο (διάσπαση προσοχής κτλ) Ε εγω με τα επαγγελματικά μου αμα με ενδιαφερει είμαι τρελά τυπικός-συγκεντρωμενος (κ ας μην χρειαζεται). Σε όλα τα υπόλοιπα είμαι χυμαδιο Πχ κοιμαμαι 3ωρα κ όμως στην δουλειά μ θα πάω μισή ώρα νωρίτερα και θα τα κάνω άψογα όλα. Μια μερα βέβαια κατέβηκε μια αμερικάνα ε, ξέχασα κ το όνομα μ αφού δεν μ έφυγαν κ οι καφέδες πάλι καλά Το θέμα είναι να σε ενδιαφέρει αυτό π κάνεις, να έχεις στόχο όραμα κτλ. Όλη η μαγκια είναι να κοντρολαρεις τον εαυτό σου, λουρί ρε παιδί μ
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο δεν ειναι θεμα χαρακτηρα που γραφεις ειναι βιοχημεια.Μπορεις να το τσεκαρεις με εγκεφαλογραφημα.Στο λεω γιατι ουτε εγω μπορω να συγκεντρωθω και το βρηκα με εγκεφαλογραφημα. και το εγκεφαλογραφημα τι εδειξε; 15 στοιχεια του Περιοδικου Πινακα; Μπάφο μπορει να εχει τα αντιθετα αποτελεσματα, αν δεν υπαρχει αληθινο ενδιαφερον
thanasis00 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή το να μου δώσουν πχ Aderall δεν παίζει? Όσο για το περπάτημα.. Εκεί που θα πάω, θα πέσουν πολλά χιλιόμετρα. Δυστυχώς το adderall δεν είναι νόμιμο εδώ στην Ευρώπη, αλλά αποδεδειγμένα δουλεύει στο θέμα της συγκέντρωσης. Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο ανάλογο.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλο ειναι να κοιταξουμε τα αιτια της "δυσλειτουργιας", πριν σκεπασουμε τα συμπτωματα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από Avon Pro Xtreme Rain
tony81 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Νόμιζα μιλάμε γενικά και αόριστα για χαλαρές περιπτώσεις και διαβάζω για χάπια κτλ... Το λέω με κάθε αγαθό σκοπό αλλά πιστεύετε ότι ένα άτομο (οποιοδήποτε) αν έχει χοντρούτσικο πρόβλημα με κάποια θέματα (είτε άγχος είτε είτε σε μεγάλη κλίμακα) τα χάπια θα του κάνουν τι? Θα καλύψει το πρόβλημα (λύση δεν πιστεύω δίνει) και θα επιβαρύνει καρδιές, στομάχια κτλ.. Δεν ξέρω τι φάση παίζει τς και μπορεί να είμαι και τελείως επιδερμικός αλλά βλέπω ήδη με 2-3 ποστ (σε φόρουμ!!) να λες ''δεν παίζει χαπια να μου δώσουν?". Τονίζω πάλι ότι δεν ξέρω το βαθμό του προβλήματος αλλά με αυτά ΚΑΙ μόνο που διαβάζω έχει χαθεί η μπάλα... Και πάλι θα φανω επιδερμικός-κυνικός κτλ κτλ αλλά εσύ πρέπει να κάνεις κάτι μέσα σου. Δεν θα στο λύσει κανείς κ τίποτα αν δεν βρεις τον τρόπο εσύ (μόνη σου ναι είναι άσχημο το ξέρω). Προσωπική και ελπίζω σχετική-χρήσιμη εμπειρία Εγώ με κοπέλα αρκετά χρόνια. Υπεραγχώδης στα πιο απλά πράγματα (αγγλικά, πτυχίο, δουλειές). Όταν λέμε ώρες κουβέντας και προσπάθεια από μέρους μου δεν λέμε τίποτα. Από τις πανελλήνιες αυτό το πράγμα. ''δεν θα περάσω δεν θα με πάρουν είμαι άχρηστη τίποτα δεν μπορώ να κάνω κτλ κτλ'' και πάλι τα ίδια 1εκατομμύριο φορές, πανικός, νεύρα. Άμα σου πω ότι δεν κατάφερα στο ελάχιστο τίποτα θα με πιστέψεις? Ή ότι αν έπαιρνε ηρεμιστικά που ήθελε θα λυνόταν κάτι?Για πόσο και με τι κόστος? It's up to you και μόνο τς αυτό πιστεύω...
Iris_89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ο διαλογισμός δεν μου κάνει τίποτα. Δεν μπορώ να κάτσω ήσυχη, απλά δεν μου ταιριάζει. Μερικές φορές όταν δεν μπορώ να συγκεντρωθώ απλά τα παρατάω και φεύγω. Είτε κοιμάμαι για λίγο και μετά είμαι οκ. @Tony81, δεν είμαι τόσο αγχώδης αλλά περιμένω να πάω πρώτα σε έναν ειδικό, να μιλήσουμε και ανάλογα μετά θα πράξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα