Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιρις πρεπει να βρεις ταιρι με τοση ενεργεια

Έχω :D

Μμμμ... Τυχερός, ήρωας, όλα τα καλά. Ευτυχώς με καταλαβαίνει.

κάτι κάνει ο ήρωας λάθος. για ρεκτιφιέ να σε στείλει να έχεις κάτι να συγκεντρώνεσαι

:)

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ και πάλι,

Δεν είμαι ιδιαίτερα καλή στους προλόγους, οπότε I'll just cut to the chase. 

Πάρα πολλές φορές αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε κάτι που κάνω. ( Πόσο μάλλον σε πράγματα που τα βρίσκω βαρετά ή απλά δεν μου κινούν το ενδιαφέρον )

Πάνω κάτω το μυαλό μου συνήθως κινείται σε τέτοιους ρυθμούς, αρκετές φορές με πιάνει πονοκέφαλος από τον όγκο των πραγμάτων που σκέφτομαι και οκ, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.

Μπορώ να σκέφτομαι σοβαρά ένα πράγμα και αμέσως μετά να σκέφτομαι το πιο άκυρο. Κοινώς, η προσοχή μου διαταράσσεται πολύ εύκολα (Σε πράγματα που δεν με συγκινούν αλλά πρέπει να τα κάνω)

Έχω δοκιμάσει τακτικές χαλάρωσης, τίποτα. 

Έχω δοκιμάσει διάφορα χαλαρωτικά βότανα, τίποτα.

Όχι τίποτε άλλο, όταν πιέζομαι να ολοκληρώσω κάτι που δεν μου αρέσει, αγχώνομαι και γίνομαι agitated.

Πρέπει να βρω μια λύση προτού ξεκινήσω το 2ο πτυχίο.

Εσείς, έχετε παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε?

Αυτο δεν ειναι θεμα χαρακτηρα που γραφεις ειναι βιοχημεια.Μπορεις να το τσεκαρεις με εγκεφαλογραφημα.Στο λεω γιατι ουτε εγω μπορω να συγκεντρωθω και το βρηκα με εγκεφαλογραφημα.

Δημοσ.

κάτι κάνει ο ήρωας λάθος. για ρεκτιφιέ να σε στείλει να έχεις κάτι να συγκεντρώνεσαι

:)

Χαχαχα όχι, μια χαρά με κάνει να συγκεντρώνομαι. Απλά με πιάνουν μερικές φορές τα κουλά μου, είμαι *γκουχ γκουχ*  πολύ δύσκολος χαρακτήρας. 

Αυτο δεν ειναι θεμα χαρακτηρα που γραφεις ειναι βιοχημεια.Μπορεις να το τσεκαρεις με εγκεφαλογραφημα.Στο λεω γιατι ουτε εγω μπορω να συγκεντρωθω και το βρηκα με εγκεφαλογραφημα.

Έχω κάνει 2 για άλλους ιατρικούς λόγους. Η αδυναμία συγκέντρωσης μπορεί να είναι απλή υπερδιέγερση, συν το άγχος που κουβαλάω.

Δημοσ.

Σου κολανε στο μυαλο σκεψεις και γυρνας γυρω απο αυτο συνεχεια οταν ειναι κατι που δεν σου αρεσει?

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι καταλαβαίνω το 2ο σκέλος της πρότασης.. 

Δημοσ.

Χαιρετώ και πάλι,

Δεν είμαι ιδιαίτερα καλή στους προλόγους, οπότε I'll just cut to the chase. 

Πάρα πολλές φορές αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε κάτι που κάνω. ( Πόσο μάλλον σε πράγματα που τα βρίσκω βαρετά ή απλά δεν μου κινούν το ενδιαφέρον )

Πάνω κάτω το μυαλό μου συνήθως κινείται σε τέτοιους ρυθμούς, αρκετές φορές με πιάνει πονοκέφαλος από τον όγκο των πραγμάτων που σκέφτομαι και οκ, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει.

Μπορώ να σκέφτομαι σοβαρά ένα πράγμα και αμέσως μετά να σκέφτομαι το πιο άκυρο. Κοινώς, η προσοχή μου διαταράσσεται πολύ εύκολα (Σε πράγματα που δεν με συγκινούν αλλά πρέπει να τα κάνω)

Έχω δοκιμάσει τακτικές χαλάρωσης, τίποτα. 

Έχω δοκιμάσει διάφορα χαλαρωτικά βότανα, τίποτα.

Όχι τίποτε άλλο, όταν πιέζομαι να ολοκληρώσω κάτι που δεν μου αρέσει, αγχώνομαι και γίνομαι agitated.

Πρέπει να βρω μια λύση προτού ξεκινήσω το 2ο πτυχίο.

Εσείς, έχετε παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε?

Σε νιωθω. Ωρες ωρες απορω πως εβγαλα το 1ο πτυχιο μου.

Μ εχει πιασει κι εμενα τρελο αγχος για το δευτερο, πλεον το εχω ανακοινωσει οτι θα δωσω κατατακτηριες και φοβαμαι πολυ την αποτυχια, παρολα αυτα δεν μπορω να συγκεντρωθω για πολλη ωρα.

Ο καφες δε βοηθαει, το μονο που ισως βοηθαει ειναι να μη μ ενοχλουν οι αλλοι, αλλα τοτε υπαρχουν πολλα distractions στο μυαλο μου. Προσπαθω επισης να εχω αδειο δωματιο για να μην ξεφευγει το μυαλο.

Δεν το εχω λυσει παρολα αυτα και ψαχνω κατι πιο δραστικο.

Μμμμ... Τυχερός, ήρωας, όλα τα καλά. Ευτυχώς με καταλαβαίνει.

Για τους δικους μου δεν ειναι τυχερος, ηρωα τον ανεβαζουν, αγιο τον κατεβαζουν...

Δημοσ.

Σε νιωθω. Ωρες ωρες απορω πως εβγαλα το 1ο πτυχιο μου.

Μ εχει πιασει κι εμενα τρελο αγχος για το δευτερο, πλεον το εχω ανακοινωσει οτι θα δωσω κατατακτηριες και φοβαμαι πολυ την αποτυχια, παρολα αυτα δεν μπορω να συγκεντρωθω για πολλη ωρα.

Ο καφες δε βοηθαει, το μονο που ισως βοηθαει ειναι να μη μ ενοχλουν οι αλλοι, αλλα τοτε υπαρχουν πολλα distractions στο μυαλο μου. Προσπαθω επισης να εχω αδειο δωματιο για να μην ξεφευγει το μυαλο.

Δεν το εχω λυσει παρολα αυτα και ψαχνω κατι πιο δραστικο.

Για τους δικους μου δεν ειναι τυχερος, ηρωα τον ανεβαζουν, αγιο τον κατεβαζουν...

Ίσως βοηθήσει εσένα το εξής ρητό "Fake it till you make it". Σε μένα δεν πιάνει πλέον ;p

Ξεκίνα yoga or pilates! Βοηθάνε πολύ αν θες να ξέρεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...