Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά help. Έχω το nokia Lumia 930 (Windows) και δεν έχω καταλάβει πώς εμφανίζει σε ποια ταχύτητα data έχει συνδεθεί. βγάζει H πάνω ή H+ αλλά είναι πολύ αργό. Το Η είναι το 4G (link)? Για 3G δεν έπρεπε να βγάζει 3G και για 4G, 4G πάνω? Έχω ρυθμίσει 4G μέγιστο.

Δεν ξέρω αν παίζει κάτι από αυτά αλλά το πήρα από cosmote (μήπως δεν είναι ίδιες μπαντες ξέρω εγώ κτλπ) και μήπως δεν είναι κάτι ενεργοποιημένο στη sim?

Ευχαριστώ τους γνώστες που θα με βοηθήσουν.

Δημοσ.

Φιλε εισαι καταρχην σε λαθος κατηγορια.

Λοιπον πσο για το θεμα σου:

Το Η ειναι το πιο αργο

Μετα ειναι το E που ειναι καπως ποιο γρηγορο απο το Η

Μετα ειναι το 2g ποιο γρήγορο ποιο γρηγορο απο το Ε

Μετα το 3g που ειναι ποιο γρηγορο απο το 2g

Τελος το 4g ποιο γρηγορο απο το 3g αλλα στο κινητο εμφανιζεται 3g+

Τωρα αν σου βγαζει Η σημαινει οτι τοσο μπορει να πιασε το κινητο σου αυτην την σριγμη. Αν το εχεις να ρυθμισει στο 4 θα προσπαθησει να βρει 4g αλλα αναλογα την περιοχη τοτε τετοιο σημα θα πιασει

Δημοσ.

Ο απoπάνω τα έχει λίγο μπερδεμένα.

Υπάρχει το 2g. Μετά το 3G, μετά το Η που είναι ένα πιο γρήγορο 3G, μετά είναι το H+ που είναι πιο γρήγορο αλλά όχι τόσο γρήγορο όσο το 4G, μετά το 4G και ύστερα είναι το 4G+.

http://telecomtalk.info/difference-between-g-e-3g-h-4g-symbols-we-find-out/121666/

• Like 2
Δημοσ.

οκ αλλά λέω γιατί δεν πιάνω ποτέ 3g ή 4g, μήπως παίζει κα΄τι άλλο ρωτάω.

@george: σημείωση,  2g δεν υπάρχει στην πράξη στο data, to GPRS θεωρείται 2.5g και το EDGE (E), 2.75g

Δημοσ.

Μήπως η περιοχή που μένεις είναι κάπως ή συμβαίνει όπου πας? Σε Windows phone δεν ξέρω για να σε κατατοπίσω σε ρυθμίσεις, αλλά πήγαινε αν θες σε κάποιο κατάστημα του παρόχου σου να δεις τι μπορεί να φταίει.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν είναι παντού, μαλλον

οκ, μάλλον θα είναι η ένταση του σήματος και όχι το πρωτόκολλο που είναι γρήγορο. Απλά όταν μπαίνεις wifi βλέπεις την ένταση του σήματος, αλλά όταν είσαι στο data δεν βλέπεις και περιμένεις μεγάλες ταχύτητες. οκ tnks everyone!

• Like 1
Δημοσ.

Οι ταχύτητες είναι g(gprs)(2g) = max 144kbs, e (egprs <2g<egprs<3g ) =max 200kbs, 3g (2xegprs =max 384kbs), h &h+ =14,4,21,42 mbps, 4g =max 160 mbps, 4g+ =max 300 kbps

Δημοσ.

Στο κινητό μου που υποστηρίζει 4G έχω παλιά Sim What's Up.Επειδή έπιανα όλα τα δικτυα εκτός απο 4G έστειλα το μήνυμα 4G στο 1330,μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το 4G αλλά δεν έχω πιάσει ποτέ 4G σε 4-5 σημεία της Αθήνας που δοκίμασα.Βασικά και το H+ που πιάνω είναι αρκετά γρήγορο,αλλά είχα περιέργεια να δοκιμάσω και το 4G.

Υπάρχει σήμα 4G μόνο σε συγκεκριμένα σημεία?

Παρ' όλο που μου ήρθε μήνυμα επιβεβαίωσης μπορεί να φταίει η sim?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...