Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s Plus vs Samsung Galaxy s6 Edge+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναρκωτικα στο σχολειο πουλας και βγαζεις τοσα λεφτα?εμεις τοτε κοιταγαμε για μηχανακια ρε παιδι μου εσεις εχετε αποχαυνωθει με τη τεχνολογια

Χαχα όχι! Τα λεφτά αυτά είναι ο κόπος 4 χρόνων. Κάθε χρόνο αποταμίευα 300 ευρώ~ από το τεράστιο σόι.

Δημοσ.

αδερφη εχεις να με παντρεψεις?χαχαχαχα να μπω και εγω στο σοι να αποταμιευω 300 ευρω το χρονο τωρα που οι δουλειες ειναι πεθαμενες?

Δημοσ.

Στο edge αυτό που μου αρέσει είναι οι κυρτές πλευρές. Θα είναι μια ολοκληρωτική αλλαγή αν το πάρω

Όντως χρειάζομαι και μια αλλαγή αλλά όλο το οικοσύστημα ηλεκτρονικών μου είναι apple ( ipad, mac mini, προσεχώς apple tv) και σκέφτομαι πως τώρα δεν αξίζει να το "σπάσω" με ένα τηλέφωνο άλλου λογισμικού. 

Συγνωμη που θα το πω αλλα καπου εδω επαψα να εχω το θεμα αυτο στα σοβαρα.......

Χαχα όχι! Τα λεφτά αυτά είναι ο κόπος 4 χρόνων. Κάθε χρόνο αποταμίευα 300 ευρώ~ από το τεράστιο σόι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να το εθεσα εγω λαθος. Να το παρω απο την αρχη. Καθε χρονο μαζευω περιπου 300 ευρω συνολικα. Απο αυτα μερικα τα κρατουσα στην ακρη (εδω και 4 χρονια) για την αγορα ενος hi-end κινητου. Τα υπολοιπα τα ξοδευα σε συσκευες αλλες οπως mac mini ipad κτλ. Παντα οτι επαιρνα στην αγορα συνεβαλαν και οι γονεις μου. Εδιναν ενα σημαντικο ποσο για επιβραβευση των βαθμων μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...